English Version
This Site Is Available In English

از القاء تا آگاهی

از القاء تا آگاهی

آقای مهندس در سی‌دی سنگش کمه در مورد این صحبت می‌کنند که انسان موجودی است که همیشه تحت تاثیر یک نیرویی است و آن نیرو به‌صورت القاء مثبت و منفی می‌باشد. زمانی که نفس به مرحله اعتدال می‌رسد آن زمان الهام و القاء می‌شود. یعنی اگر در مسیر خوب و ارزشی حرکت کنیم باید منتظر القائات مثبت باشیم و اگر در مسیر ضدارزشی و بد حرکت کنیم باید منتظر القائات منفی باشیم. القاء همانند زنگ تلفن نیست که صدای آن واضح باشد؛ بلکه مانند یک حس درونی و کنترل از راه دور است و ما باید حواسمان باشد که چه زمانی القاء صورت می‌گیرد و ما باید کانال را عوض کنیم.

تمامی صحبت‌های آقای‌ مهندس از قرآن است و قرآن اسامی متعددی دارد. قرآن مجید، قرآن مبین، فرقان و... که هر کدام از نظر مفهومی با هم فرق دارند. به عنوان مثال: قرآن کریم به صور پنهان و قرآن مجید به صور آشکار‌ اشاره دارد. یاران یمین کسانی هستند که کارهای نیکو انجام می‌دهند و از تعقل پیروی می‌کنند و کاری که خداوند دوست دارد را انجام می‌دهند؛ پس نیکوکاران یاران یمین هستند و یاران شمال یا چپ کسانی هستند که کارهای منفی و ضدارزشی انجام می‌دهند و کاری که خداوند دوست دارد انجام نمی‌دهند.

اصحاب یمین خمر و شبه‌افیونی آن‌ها خوب کار می‌کند؛ اما یاران شمال در سختی و عذاب هستند. خداوند هیچ‌ زمان به بدی حکم نمی‌کند و همیشه حکم به عدل و قسط می‌کند؛ حتی حکم به قصاص می‌کند. ما برداشت درستی از عدالت نداریم و معتقدیم عدالت آن چیزی است که به نفع ماست و کفر آن چیزی که به ضرر ماست و اگر ما فساد انجام دهیم عین عدالت است؛ اما اگر دیگری آن را انجام دهد کفر است. مانند یک صفحه سفید که ما فقط همان نقطه سیاه را در صفحه می‌بینیم یعنی این همه خوبی را نمی‌بینیم؛ اما یک ضعف کوچک را می‌بینیم. در کنگره۶۰ هم این قضیه وجود دارد شخص مصرف‌کننده با هزاران مشکلات و خرج، از پول مواد گرفته تا هزاران راه‌ رفته و درمان نشده؛ اما در این‌جا همه خدمات صندلی، چای، آب، برق، کولر، بخاری‌ و از همه مهمتر امنیت وجود دارد؛ اما انتقاد می‌کند و ایراد می‌گیرد در این‌جا همه افراد از روی عشق کار می‌کنند و دستمزدی دریافت نمی‌کنند. باید توجه کنیم در قبال کار و خدمتی که برایمان انجام می‌دهند شاکر و سپاسگزار باشیم. در کل حیات چه در جهان دنیا و چه جهان آخرت همیشه تلاش، حرکت و رسیدن وجود دارد و هر موجودی وظیفه‌ای دارد و اگر وظیفه خود را نمی‌داند باید تلاش و شروع به حرکت کند. برای حل مشکلات باید راهکار آن را یاد بگیریم، همانند: مشکل اعتیاد که راهکارش را نمی‌دانستند و راهکار آن متد DST است.

در آخر سپاسگزار بودن یکی از موارد ارزشی است و باعث احساس آرامش و عملکرد بهتر خمر درونی می‌شود. دوری از مسیر ضدارزش‌ها و حرکت در مسیر روشنایی باید از اعمال کوچک شروع شود چرا که سنگ بزرگ نشانه نزدن است.

منبع: سی‌دی سنگش کمه
نویسنده: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون هفتم)
رابط خبری: همسفر فرزانه رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون هفتم)
ارسال: همسفر آتنا رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون یازدهم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی بنیان مشهد

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .