English Version
This Site Is Available In English

هرگونه ارتباط بیرون کنگره ممنوع

هرگونه ارتباط بیرون کنگره ممنوع

جلسه دوازدهم از دوره سیزدهم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی ایران به استادی همسفر فرزانه، نگهبانی همسفر لیلا و دبیری همسفر آیدا با دستور جلسه «حرمت کنگره‌۶۰ چرا رابطه کاری و مالی ‌ خانوادگی در کنگره۶۰ ممنوع است» روز  ۸تیر ماه ۱۴۰۵ ساعت ۱۶:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:
از راهنمای بزرگوارم خانم پریسا بابت آموزش‌های نابشان بسیار تشکر می‌کنم.

دستور جلسه؛ ، حرمت کنگره ۶۰، چرا رابطه کاری و مالی و خانوادگی در کنگره ۶۰ ممنوع است.

این دستور جلسه بسیار در کنگره مهم است. نوشتار حرمت کنگره۶۰ دو بار در جلسات خوانده می‌شود، زیرا پايه‌های کنگره۶۰ بر روی حرمت‌ها استوار هستند.

حرمت از حریم می‌آید و هر چیزی یک حریمی دارد، مثلا خانه، محل کار، جنگل، دریا رودخانه، همه و همه حریم دارند و این حریم‌ها هستند که باعث می‌شوند ما حد خودمان را در هر جا بدانیم، اگر این حرمت‌ها شکسته شوند باعث آسیب ما می‌شوند، مثلا اگر دروغ بگوییم بیشترین آسیب را خودمان می‌بینیم و همان طوری که جناب مهندس همیشه در سی‌دی‌ها تاکید می‌نمایند مادر تمام ضدارزش‌ها دروغ گفتن است و انسان را به نابودی می‌کشاند.

ما وقتی وارد کنگره می‌شوییم با آموزش‌های نابی که‌ از راهنمایان می‌گیریم، می‌آموزیم که باید صادق باشیم خصوصاً مسافران در طول سفر اگر صادق باشند سفر خوبی خواهند داشت و به حال خوش و رهایی خواهند رسید. مسئله بعدی سرزنش کردن علیه کسی است که یک عمل زشت و ضدارزشی محسوب می‌شود. من اگر این آموزش‌ها را در کنگره بیاموزم در بیرون از کنگره هم اگر در جمعی باشم هرگز این عمل را انجام نمی‌دهم و کسی را مورد قضاوت قرار نخواهم داد چون قطعاً این عمل به خود من برمی‌‌گردد. اگر هم با کسی مشکلی دارم مستقیماً با او در میان می‌گذارم تا مشکل حل شود.

لازم به ذکر است که حرمت‌های کنگره فقط مخصوص کنگره نیستند بلکه در بیرون از اینجا و در زندگی شخصی هم کار بردی هستند.

در کنگره۶۰ رابطه مال و تجاری ممنوع است زیرا باعث ایجاد نزاع می‌شود و حرمت‌‌ها شکسته می‌شود و افراد از کنگره دور خواهند شد و اما اگر حرمت‌ها حفظ نشود باعث ایجاد بی‌نظمی می‌شود و چندین مورد دیگر هم وجود دارد که همگی از آن مطلع هستید که باید رعایت شوند مثل تلفن دادن، مراقبت از لوازم شخصی و ... .

امیدوارم با رعایت کردن حرمت کنگره۶۰ در شعبه پر از عشق و محبت سفر خوبی داشته باشیم و در زندگی شخصی خود هم به صلح و آرامش برسیم.

مرزبانان کشیک: همسفر پروانه و مسافر شمس‌الدین
تایپیست: همسفر مروارید رهجوی راهنما همسفر پریسا (لژیون ششم)
عکاس: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر پریسا (لژیون سوم)
ویرایش و ارسال: همسفر لیلا رهجوی راهنما همسفر پریسا (لژیون سوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی ایران

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .