English Version
This Site Is Available In English

با حرمت‌ها، زندگی را دوباره آموختم

با حرمت‌ها، زندگی را دوباره آموختم

سلام دوستان، علی‌اصغر هستم، مسافر.

آنتی‌ایکس: شیره  مدت سفر: ۶ ماه و ۱۵ روز  نام راهنما: آقای عباس شعبانی  لژیون ۲ غزالی  ورزش: شنا  TDS هر وعده: ۱ سی‌سی

مسافر علی اصغر چنین از دل نوشت:

من قبل از اینکه وارد کنگره ۶۰ بشوم، هیچ چیز بلد نبودم؛ حتی درست صحبت کردن، مشارکت کردن و احترام گذاشتن. اما به حرمت کنگره ۶۰، همه این‌ها را تجربه کردم و یاد گرفتم چگونه به دوستانم، راهنمای خوبم و دیگر اعضای کنگره احترام بگذارم و چگونه خدمت کنم.

منِ علی‌اصغر، وقتی وارد کنگره شدم، با قوانین و حرمت کنگره ۶۰ آشنا نبودم. اما وقتی با کنگره آشنا شدم، فهمیدم که چه جای خوب و ارزشمندی است. بعد با خودم گفتم: خدا را شکر که مرا با چنین مکانی آشنا کردی.

از آموزش‌های مهندس یاد گرفتم که چگونه در اجتماع زندگی کنم. همچنین از راهنمای خوبم و دیگر اعضای کنگره ۶۰ چیزهای زیادی آموختم و از همه آن‌ها کمال تشکر را دارم.

به امید روزهای بهتر.

مرزبان خبری: مسافر مهدی

ویرایش و ارسال: مسافر مرتضی لژیون یکم

 

 

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .