English Version
This Site Is Available In English

هدف اصلی کنگره60 درمان اعتیاد است

هدف اصلی کنگره60 درمان اعتیاد است

جلسه دوم از دوره چهل‌وسوم سری کارگاه‌های آموزشی، خصوصی مسافران کنگره۶۰ نمایندگی ملاصدرا با استادی مسافر علیرضا، نگهبانی مسافر رسول و دبیری راهنمای محترم مسافر مجتبی با دستور جلسه (حرمت کنگره60، چرا رابطه کاری، مالی و خانوادگی در کنگره ممنوع می‌باشد؟) در روز یک‌‌شنبه هفتم تیر‌ماه1405  ساعت 17 آغاز به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان، علیرضا هستم یک مسافر
خداوند را بابت قرارداد گرفتن در این جایگاه شکر می‌کنم و از نگهبان لژیون سردار ایجنت محترم و راهنمای عزیزم به خاطر سپردن این خدمت تشکر می‌کنم.
حرمت از حریم می‌آید و بنده روزی که وارد کنگره شدم، دریافتم که در جلسات کنگره ۶۰ دوبار نوشتار حرمت، خوانده می‌شود و از این‌جا بود که متوجه شدم مسئله حرمت‌ها و قوانین کنگره ۶۰ بسیار مهم است. در حرمت‌ها اشاره می‌شود که دروغ نگویید و یا پشت سر دیگران صحبت نکنید و این به‌خاطر این است که حال خرابی آن به خودمان برنگردد و همچنین کمکی باشد برای رسیدن به درمان و رهایی از مصرف مواد مخدر به شکلی که آقای مهندس برنامه داده‌اند. اگر در حرمت‌ها گفته می‌شوددکه ظاهر و پوشش مناسب داشته باشیم به‌خاطر این است که بتوانیم ذره‌ذره از درون هم تغییر بکنیم.

درواقع جدی‌ترین و بنیادی‌ترین قوانین کنگره ۶۰ در حرمت‌ها هم آمده است که همگی برای حفظ امنیت، آرامش و بقای کنگره طراحی شده است. دلایل ممنوعیت‌هایی که در حرمت‌ها و خصوصاً در موضوع دستور جلسه آمده است، حفظ هدف اصلی کنگره که درمان اعتیاد است می‌باشد و وقتی افرادی برای رهایی از بند اعتیاد وارد می‌شوند، اگر روابط خارج از چهارچوب مثل روابط کاری و مالی شکل بگیرد، تمرکز فرد از آموزش و درمان به طرف منافع شخصی خارج خواهد شد و با ورود به حاشیه‌ها عملاً پروسه درمان با شکست مواجه می‌شود. نهایتاً حرمت‌ها مثل دیوارهای یک قلعه هستند که اگر این دیوارها نباشد حاشیه‌ها و تنش‌ها به راحتی وارد فضای امن کنگره می‌شود و صلح و آرامشی که برای رهایی لازم است از بین می‌رود.
از آنجا که لژیون سردار خدمتگزار است باید بگویم که من حدود ۴۰ روز از سفر اولم را گذرانده بودم که وارد لژیون سردار شدم در صورتی که هیچکس از من پولی نخواسته بود اما با توجه با آنکه بسیار انرژی گرفتم و بخشش را یاد گرفتم توانستم از مواد مصرفی‌ام نیز ببخشم و فرا گرفتم که این بخشش فقط برای کمک مالی نیست؛ بلکه به خاطر بالا بردن ظرفیت و نقطه تحمل است.

" از این‌که به صحبت‌های من توجه کردید از همه شما سپاسگزارم."

تایپ و ویرایش متن: مسافر محمود(نگهبان سایت)
عکس: همسفر حسین (لژیون سوم)
ارسال: سایت نمایندگی ملاصدرا

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .