English Version
This Site Is Available In English

برداشت همسفر علی اکبر از سی دی جبر و اختیار دو

برداشت همسفر علی اکبر از سی دی جبر و اختیار دو

سلام دوستان علی اکبر هستم یک همسفر؛
در خصوص سی دی جبر و اختیار دو، آقای مهندس فرمودند: جهان هستی بر مبنای یک سیستم دقیقی به وجود آمده که از نظر فرمان الهی عقلمان نمی تواند آنرا به طور کامل و جزئی درک نماید و قانون بیک بنگ را بر اتفاقاتی که در این دنیا رخ می دهد را تشبیه کردند، همچنین مثال بدن انسان را مطرح کردند که اندام های بدن مانند قلب، مغز، کلیه با یک اصول و نظم خاصی برنامه ریزی شدند و کار می کنند. ما باید بدانیم نظاره گر این سیستم قدرت مطلق است، هر عملی، چه نیک و چه شر در این دنیا انجام دهیم نتیجه اش را خواهیم دید. خواست  امروز ما تقدیر ما را می سازد؛ من باید با توام و اندیشه خود این زندگی را طی کنم که این جلو بردن زندگی علاوه بر خواست و تقدیر من، فرمان الهی را هم در بر می گیرد، بنابراین من بر اساس خواست و تقدیر خود و چیزی که در صلاح من باشد به نتیجه مطلوبی خواهم رسید.
انسان در پرتو سختی ها زندگی را تجربه می کند، اگر قرار باشد همه چیز در زندگی برای من به طور کامل محیا باشد و خیلی راحت بتوانیم زندگی را بچرخانیم این زندگی معنی ندارد، زمانی که بتوانیم از این شرایط عبور کنیم اختلاف پتانسیل در ما ایجاد می شود و درواقع انرژی مضاعفی کسب می کنیم.روح به عنوان حرکت دهنده باید استوار باشد، جسم ما آسیب پذیر است و روح و روان آسیب ناپذیراند.کسی که قدرت را به روح می دهد انسان است، اگر استوار نباشد دیگر به درجه ای از معرفت دست نمی یابد و به تاریکی ها فرو می رود. در فیلم رستگاری در شاوشنک بازیگر مقابل مورگان فریمن، تیم روبینز  که توی یک زندان بودند گفتند: درسته ما پشت میله های زندان هستیم، ولی در درونمان چیزی داریم که آن ماموران و زندان بان ها نمی توانند آن را محدود کنند، که آن هم امید است. این است که انسان برای بقای زندگی خود باید امید داشته باشد تا بتواند با عبور از مسیر تاریکی ها به درجه بالایی برسد.

پیام آخر سی دی: آنموقع  است که نقطه ها تبدیل به خط می شوند و خطوط مانی می یابند و آدم ها به درجه ای از هستی عروج پیدا می کنند که خود نمی دانند که همان بهشت الهی است. در پایان زندگی آغاز جداگانگی است که بعد از آن انسان می فهمد چه چیزی با خود دارد (یعنی همان نامه اعمال که در مرحله بعد به ما یاری می رساند) و ما برای بشری که دارای مقامی است اما نمی داند، یعنی اختیاراتی داده شده که خیلی کارها می تواند انجام دهد. ما هم میخواهیم روح را متوجه سازیم و آن را مورد سنجش قرار دهیم، با فرمان هایی که ابلاغ می دهیم تا به آن هدف برسد. همه آنچه پیش می آید توام و اندیشه انسان ها است و برای انتخاب، تجدید نظر کنیم.

 

 

نویسنده: همسفر علی اکبر از لژیون یکم به راهنمایی راهنمای محترم همسفر مصطفی

ویراستاری متن: همسفر سهند از لژیون یکم به راهنمایی راهنمای محترم همسفر مصطفی

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .