English Version
This Site Is Available In English

گام اول برای عبور از تاریکی، رو به روشنایی کردن است

گام اول برای عبور از تاریکی، رو به روشنایی کردن است

جلسه هشتم از دوره چهل‌وهفتم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره۶۰، نمایندگی گیلان، با استادی مسافر رشید، نگهبانی مسافر مهدی و دبیری مسافر محمد حسین با دستور جلسه «وادی چهارم، در مسائل حیاتی به خداوند مسئولیت دادن یعنی سلب مسئولیت از خویشتن» روز یک‌شنبه 31 خرداد ماه ۱۴۰۵ رأس ساعت ۱۷ آغاز‌‌ به ‌کار نمود.


خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان رشید هستم یک مسافر. خداوند بزرگ را سپاسگزارم که امروز در این جایگاه قرار دارم که در این جایگاه باشم و انرژی بگیرم. از راهنمای خودم آقای میلاد و تمام خدمتگزاران شعبه بسیار تشکر می‌کنم. به نظر من بزرگ‌ترین آفت در انسان این است که انسان ناسپاس باشد به همین جهت تشکر می‌کنم از آقای مهندس دژاکام که با بنا کردن کنگره 60 خیلی از نفس‌ها را نجات دادند که رهایی انسان‌ها ارزشمندترین دارایی برای هر شخص است.

آقای مهندس همیشه از قدرشناسی سخن می‌گوید و متذکر می‌شود که در هر جایگاهی هستید، بایستی همیشه شاکر و سپاسگزار باشید. در مورد دستور جلسه که وادی چهارم و تأثیر آن روی من است باید بگویم، به نظر من قسمت اول آن قبول کردن این نکته که تمام حوادث تلخی که مسیر من قرارگرفته فقط و فقط خودم مقصر آن هستم. از شروع مصرف مواد مخدر و در پی آن عدم تعادلی که موجب رانده شدن تمام افراد پیرامون من شد، به عهده خودم بوده.

این عدم تعادل تا حدی در من پیش رفته بود که حیوانات و پرندگانی که در ساعات خواب من صدایی از آن‌ها شنیده می‌شد هدف قرار می‌گرفتند فقط به این گناه که در حال زندگی عادی‌شان بودند و درواقع این من بودم که در ساعت فعالیت آن‌ها قصد داشتم بخوابم. قسمت دوم این است که غیر از خودم هیچ‌کس دیگری نمی‌تواند برای درمان اعتیاد به من کمک کند. دارویی که در اختیار من قرار می‌گیرد، در مدت‌زمان معین مثلاً یک هفته باید به‌درستی مصرف کنم و مدیریت آن به نحوی باشد که تا آخرین روز مصرف آن کم نیاورم.

حال با پذیرش مسئولیت اشتباهاتم که راه را اشتباه رفته‌ام در مسیر درمان اتفاقات زیادی برای من رخ می‌دهد که کاملاً طبیعی است. ممکن است این اتفاقات خوب و یا به نظر بد باشند؛ اما هرچه که هست همین اتفاقات مرا مصمم می‌کند که به راهم باقدرت بیشتری ادامه دهم و قبول کنم که درگذشته بسیاری از تصمیماتم اشتباه بوده‌اند و اکنون به دنبال راه‌حل آن بگردم. انسان زمانی در تاریکی است می‌تواند با روشن کردن یک شمع راه را پیدا کند و مشکلات را یک‌به‌یک حل کند.

حال این روشن کردن شمع می‌تواند قرار گرفتن در مسیر درمان اعتیاد باشد یا تلاش برای دوری از ضد ارزش‌هایی که در آن قرار داشته است؛ اما نکته‌ای که قابل‌ذکر است این مورد است که گام اول برای عبور از تاریکی رو به سمت روشنایی کردن است. احساس امروز من قابل وصف نیست و نمی‌توانم روی آن قیمت بگذارم مگر می‌شود به درمان رسیدن و این حال خوش را قیمت‌گذاری کرد.

برگزاری لژیون تغذیه سالم با متد دژاکام

تایپ: مسافر حسین لژیون سوم
ویرایش: مسافر سعید لژیون هفتم
عکس: مسافر صالح لژیون چهارم
ارسال مطلب: دستیار مرزبان خبری، مسافر بهنام لژیون دوم

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .