English Version
This Site Is Available In English

آموزش؛ غذای صور پنهان!

آموزش؛ غذای صور پنهان!

دومین جلسه از دوره اول کارگاه های آموزشی خصوصی کنگره۶۰؛ نمایندگی آذر تبریز با استادی مسافر رضا، نگهبانی مسافر امیر و دبیری مسافر نیما با دستور جلسه «کتاب ۶۰ درجه و تصاویر آن» روز سه‌شنبه ۲۶ خرداد  ۱۴۰۵ راس ساعت ۱۷ برگزار گردید.

سخنان استاد:

به نظر من کتاب عبور از منطقه ۶۰ درجه زیر صفر به گونه‌ای نیست که کسی بتواند ادعا کند با یکی دو بار خواندن کاملاً آن را متوجه شده‌ام؛  این کتاب به گونه‌ای است که در طول زمان و با افزایش سطح آگاهی و اطلاعات فرد،‌ برداشت‌های متنوعی می‌تواند از این کتاب داشته باشد. برای خود بنده که اینگونه است، در اوایل سفر اولم، از این کتاب برداشت خاصی نسبت به وضعیت خودم داشتم، بعد از چند ماه که دوباره این کتاب را مطالعه کردم، خواهش می‌کنم موضوعات و مطالب جدیدی برایم گشوده شد و اکنون که در سفر دوم هستم وقتی که این کتاب را مطالعه می‌کنم، باز هم برایم تازگی دارد و مسائل جدیدی را یاد می‌گیرم چرا که همانند کتاب آسمانی قرآن،‌ تمثیلاتی دارد که در زمان‌های مختلف معانی مختلفی دارند. مطمئناً حتی آقای مهندس و دیده‌بان‌ها هم هر بار که این کتاب را مطالعه می‌کنند به نتایج جدیدی می‌رسند که می‌توانند در زندگی خودشان کاربردی کنند.
به نظر من مهم‌ترین مسئله برای یاد گرفتن از کتاب ۶۰ درجه این است که ظرف اطلاعات خود را خالی کنیم! مانند لیوانی که اگر پر از آب باشد دیگر گنجایش آب را ندارد اگر خالی باشد، توانایی دریافت آب را دارد؛ من تا زمانی که خیال می‌کردم همه چیز را می‌دانم نمی‌توانستم چیزی یاد بگیرم ولی وقتی وارد کنگره شدم پذیرفتم که هیچ چیز نمی‌دانم و تمام دانسته‌های خود را کنار گذاشتم و کاملاً تسلیم کنگره شدم؛ هر چقدر انسان به نادانی خودش پی ببرد، ظرفیت بیشتری برای کسب دانایی خواهد یافت.
البته همه این مسائل زیر سایه آموزش‌های کنگره ۶۰ امکان‌پذیر است، برای مثال برای درک مطالب کتاب ۶۰ درجه حتماً باید آموزش کافی ببینیم؛ من هر روز سی‌دی‌های خودم را می‌نویسم و با گوش دادن به سی‌دی‌های روز تلاش می‌کنم از آموزش‌های کنگره عقب نمانم و اینگونه آنی که چند ماه از کنگره دور هستم می‌توانم حس و حال و سطح انرژی  خودم را بالا نگه دارم. به قول استاد عزیزم آقا پویا سی دی گوش دادن و نوشتن غذای صور پنهان انسان است. من شخصاً نتیجه این آموزش‌ها و تعالیم کنگره ۶۰ را در زندگی خودم به طور کامل حس و لمس می‌کنم، شکر خدا با استفاده از این آموزش‌ها روز به روز وضعیت زندگیم هم از نظر مادی و هم از نظر روحی و روانی بهتر و بهتر می‌شود.

 

عکاس: مسافر فرید
تهیه گزارش : مسافر نیما
تایپ و ارسال مطلب: مسافر سعید

 

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .