نهمین جلسه از دوره سی و هشتم کار گاه های آموزشی خصوصی کنگره 60 ویژه مسافران، با استادی مسافر حمید، نگهبانی مسافرصادق و دبیری مسافر سعید با دستور جلسه" کتاب عبور از منطقه 60 درجه زیر صفر و تصاویر آن" روز دوشنبه 25 خرداد ماه 1405 ساعت 17 آغاز به کار نمود.
سخنان استاد:
خداوند را شاکرم که در این جایگاه قرار گرفتم تا خدمت کنم و آموزش بگیرم. از استاد عزیزم تشکر می کنم که اجازه دادند این جایگاه را تجربه نمایم. صحبت های خودم را با چند بیت شعر شروع می کنم که به نظرم بی ربط با دستور جلسه نیست؛ تو بندگی چو گدایان به شرط مزد مکن/ که دوست خود روش بنده پروری داند/ وفا و عهد نکو باشد اگر بیاموزی/ ورنه هر که تو بینی ستمگری داند/ هزار نکته باریک تر از مو اینجاست/ نه هر که سر بتراشد قلندری داند.
من خودم سه مرتبه تا الآن کتاب عبور از منطقه 60 درجه رو مطالعه کردم.هر بار هم که این کتاب رو خوندم مطالب جدیدی یاد گرفتم.امروز من مطالب مرتبط با کتاب رو در اینستاگرام دنبال می کردم خیلی برام جالب بود که یک پیج با مطالب کتاب 60 درجه که پیج بسیار خوبی هم بود پیدا کردم و بیش از 70 پست در این پیج بود که هرپستی هم بسیار آموزنده و مفید بود.
کتاب 60 درجه یک مرجع بسیار مهم در کنگره است در ابتدای کتاب عنوان شده که این مطالب حاصل تجربه حدود 17 سال مصرف مواد مخدر و ترک های پی در پی جناب مهندس می باشد. مهم ترین موضوعی که در مورد کتاب می توانم بگویم این است که مطالب کاملا علمی و دلی بیان شده است.
من اوایل سفرم خیلی برایم جالب بود که تمام جلسات با جمله آنچه باور است محبت است شروع می شود. در زندگی همه ما پستی و بلندی های زیادی وجود داشته و خواهد داشت ولی این موضوع مهم است که آنچه باور است محبت است.
برای من در بین همه تصاویر کتاب 60 درجه عکس اول و عکس آخر بسیار جالب بود و این دو تصویر نشان می دهد که یک فرد مصرف کننده چگونه از دنیای یخ زده و متزلزل به فردی متعادل و سالم تبدیل می شود و شرط عبور از این مسیر یخ زده صبر و حرکت حساب شده تا رسیدن به نتیجه است.
.JPG)
تایپ: مسافر مهدی
تنظیم و ویرایش: مسافر علیرضا
عکاس: مسافر محسن
مرزبان خبری: مسافر سعید
- تعداد بازدید از این مطلب :
64