English Version
This Site Is Available In English

ادب و دانایی

ادب و دانایی

به‌نام قدرت مطلق الله
دهمین جلسه از دوره هفدهم سری کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره۶۰ ویژه نمایندگی دکتر علیرضا (مبارکه)، با استادی مرزبان محترم مسافر مهدی، نگهبانی مسافر سعید و دبیری  مسافر محمد، با دستور جلسه «آداب معاشرت، ادب و بی‌ادبی، تعادل و بی‌تعادلی» در تاریخ سه‌شنبه 19خردادماه1405  راس ساعت 17:00 آغاز به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان، مهدی هستم یک مسافر.
دستور جلسه این هفته در مورد آداب و معاشرت، ادب و بی ادبی تعادل و بی تعادلی است.
ما انسان‌ها موجوداتی اجتماعی هستیم پس باید آداب معاشرت را به خوبی بدانیم و در اجتماع درست رفتار کنیم تا بتوانیم رابطه درستی با اطرافیان برقرار کنیم. یک نمونۀ رعایت آداب و معاشرت نوع صحبت کردن ما با دیگران است، ما باید در برخورد با همه ادب را رعایت کنیم و نیز بدانیم در هر جمعی باید به چه زبانی صحبت کنیم، مثلا نوع صحبت در جمع دوستانه با صحبت در یک محیط اداری متفاوت است.


آداب و معاشرت یک مصرف کننده بر اثر استفاده مکرر از مواد مخدر دچار دگرگونی‌هایی می‌شود که باعث آسیب دیدن خود و همسفر و اطرافیانش می‌شود. من نیز در دوران مصرف کننده بودن این آسیب‌ها را به خود و دیگران وارد کردم. یکی از مشکلات اصلی هم این بود که در آن دوره متوجه ایجاد این آسیب‌ها نبودم و وقتی کسی به من اعتراض می‌کرد سعی می‌کردم مشکل را گردن نگیرم چون واقعا متوجه مشکل در رفتار و گفتار و پندارم نبودم، که البته خدا را شکر بعدها که به کنگره60 آمدم و سفرم را شروع کردم رفته رفته متوجه اشتباهاتم شدم و قدم به قدم شروع به اصلاح آنها نمودم. در کنگره درمان اعتیاد فقط محدود به راه‌اندازی مجدد و بازسازی سیستم ایکس نمی‌شود بلکه در ادامه باید رفتار و گفتار و تففکرات هم اصلاح شود تا بتوانیم درست زندگی کردن را تجربه کنیم. در مورد رعایت ادب باید بگویم ما در کنگره می‌آموزیم که چگونه بر طبق آداب درست و اصول عقلانی کارهایمان را انجام دهیم. در کنگره گوش به‌فرمان راهنما بودن و چشم گفتن به راهنما جزو اصول و ادب است. عدم رعایت ادب در دوران مصرف کنندگی باعث شده بود که به شغل و حرفه و درآمد من اسیب وارد شود چون اعتیاد در شخصیت من تخریب ایجاد کرده بود، برای مثال در آن دوران حوصلۀ درست و با صبر رفتار کردن با مشتری را نداشتم و این موضوع به شغل من آسیب زده بود. اما اکنون دانایی و توانایی درست برخورد کردن با مشتری را دارم، وقتی کسی وارد مغازه می‌شود از جایم بلند می‌شوم و به او خوش‌آمد می‌گویم و با حصوله او را راهنمای می‌کنم.

در جریان مسئله‌ای که کار به دادگاه کشیده بود همین رعایت ادب و احترام باعث شد در دادگاه کارم راحت‌تر و بهتر پیش برود، برخلاف طرف مقابل پرونده که با رفتار نامناسبش باعث شد قاضی از او نارحت شود و دچار مشکل شد.


ما در کنگره60 در پروسه درمان به تعادل در جسم و روان و جهان‌بینی می‌رسیم، اما پس از پایان سفر اول و شروع سفر دوم استمرار در تعادل به این موضوع بستگی دارد که تمام آموزش‌هایی که در کنگره گرفته‌ایم را بدون کم و کاست در تمام مراحل زندگی اجرا و رعایت کنیم.
از اینکه به صحبت‌های من گوش دادید از شما متشکرم.


تایپ و ویرایش: همسفر پیمان، مسافر محمدعلی
عکس: مسافر مهدی
تایید و ارسال: مسافر حسین

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .