English Version
This Site Is Available In English

سیگار، ناس، قلیان؛ پیش‌ قراول‌های اعتیاد

سیگار، ناس، قلیان؛ پیش‌ قراول‌های اعتیاد

چهاردهمین جلسه از دوره‌ پنجم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره۶۰ ویژه مسافران نمایندگی غزالی مشهدبا استادی راهنمامسافر مهدی، نگهبانی مسافراحمد و دبیری مسافرسعیدبادستور جلسه «دخانیات(سیگار، قلیان، ناس، پیپ، ویپ)»  یکشنبه ۱۰ خرداد ماه ۱۴۰۵ رأس ساعت ۱۷ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان مهدی هم یک مسافر. خدا را شاکرم که در این جایگاه قرار گرفتم و از ایجنت، مرزبانی و آقای امین باغوش تشکر می‌کنم. دستور جلسه: « دخانیات: سیگار، ناس، قلیان، پیپ، ویپ » است. همه با اینها آشنا هستیم؛ سیگار، ناس و قلیان پیش‌قراول اعتیادند. بچه‌های ۱۲ تا ۱۵ ساله‌ای که امروز سیگار می‌کشند، ۷۰ تا ۸۰ درصدشان معتادان آینده‌اند. الان آن‌ها را خوشگل و خوش‌اندام می‌بینید، اما تلخی اعتیاد در راه است.

در جامعه ما سیگار دیگر یک امر عادی شده، خیلی‌ها سعی در رهایی دارند؛ من خودم مواد را هفت بار و سیگار را بیست بار ترک کردم اما نشد. چون هیچکس اهمیت نمی‌دهد که سیگار روی جسم تأثیر مستقیم دارد.

از نظر من سیگار از مواد سخت‌تر است، مخصوصاً برای سفر دومی‌ها. کنگره شصت برای درمان سیگار به روش DST آدامس نیکوتین را جایگزین کرد و به جای ترک از درمان گفت. «ترک» برای کفتربازی و قمار است، نه چیزی که جسم را درگیر کرده باشد.

اولین سیگار صبح ناشتا، اسید معده را ترشح می‌کند و باعث بیماری روان‌تنی مثل پانیک می‌شود. کسی که صبح بدون صبحانه اول سیگار روشن کند، مصرف‌کنندهٔ شدید نیکوتین است. این عادت سیستم بدن را درگیر کرده و باعث مشگلات زیادی می گردد.

هیچ کسی برای ترک سیگار اقدام جدی نمی‌کند، چرا؟ چون همه‌جا هست و شما نمی‌توانید اقرار کنید. اگر بگویید مواد را ترک کرده‌اید، همه تشویقتان می‌کنند. اما اگر بگویید سیگار را ترک کرده‌اید، دوستانتان مسخره‌تان می‌کنند و جلوی شما سیگار می‌کشند.

اینها نصیحت نیست، تفکر است. اگر یک نفر در دنیا توانسته سیگارش را درمان کند، بقیه هم می‌توانند. سفر دومیِ سیگاری به درد خودش هم نمی‌خورد، چه برسد به کنگره. قانون جدید کنگره اجازه می‌دهد از روز اول سفر اول، درمان مواد و سیگار را همزمان شروع کنید، سفر اولی‌ها چه بهتر که از همین حالا از شر این دشمن خانمان سوز رها شوند. ممنون که با سکوت به صحبت های من گوش سپردید.

مرزبان خبری: مسافر مهدی

عکس: مسافر رضا لژیون ششم

تایپ: مسافر محمد و مسافر حامد لژیون پنجم

 ارسال خبر: مسافر مهدی لژیون یکم 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .