English Version
This Site Is Available In English

نجات از مرگ ناگهانی

نجات از مرگ ناگهانی

دستور جلسه دخانیات من را به سال‌های خیلی قبل برد؛ سال ۸۹-۱۳۸۸ که با مسافرم برای درمان اعتیاد وارد کنگره شده بودیم آن موقع سیگار کشیدن کاملاً آزاد بود و تقریباً اکثر افراد کنگره خصوصاً در زمان‌های استراحت یا بین کارگاه‌های آموزشی سیگار می‌کشیدند و یادم هست فضای کنگره پر از دود و غبار می‌شد. همیشه با خودم می‌گفتم کِی می‌شود آقای مهندس برای درمان سیگار هم کاری بکنند؟ چرا اجازه می‌دهند ما همسفران در این فضای دودآلود قرار بگیریم؟

از آنجایی که آقای مهندس مانند پدری مهربان و دلسوز همیشه تا کاری را خودشان انجام نداده باشند به دیگران توصیه نمی‌کنند بعد از سکته ناگهانی که برای ایشان اتفاق افتاد، به فکر درمان سیگار به روش DST افتادند؛ اینجا بود که مسیر درمان سیگار به لطف خداوند و دستان پرمهر آقای مهندس باز شد و ایشان در بهمن سال ۱۳۹۰ درمان سیگار خود را آغاز کردند و جالب است که در ۱۵ آذر ۱۳۹۱ مانند درمان اعتیادشان که در بهمن سال ۱۳۷۵ آغاز شد و ۱۵ آذر ۱۳۷۶ به پایان رسید، انجام شد و آن اتفاق مبارک برای ایشان و اعضای کنگره۶۰ افتاد.

چهارده سال بعد از رهایی از مواد مخدر ایشان از بند سیگار هم آزاد شدند و از آنجایی که سیگار هم یک آنتی‌ایکس محسوب می‌شود؛ پس کم‌کم در کنگره۶۰ قانونی گذاشته شد؛ فقط افرادی که اعتیاد و سیگار خود را درمان کرده‌اند می‌توانند خدمت کنند و این قانون باعث شد مسافران سفر اول در همان ابتدا به فکر درمان سیگار خود هم باشند تا سیستم ایکسشان به طور کامل درمان شود و از آنجایی که آقای ویلیام وایت در این مسیر به آقای مهندس راهنمایی و انرژی دادند، لژیون سیگار، ویلیام وایت نام گرفت.

در ادامه این دستور جلسه از «سیگار» به «دخانیات» که شامل سیگار، قلیان، پیپ، ناس و ویپ است تغییر پیدا کرد. هر کدام از این مواد می‌تواند صدمات بسیار زیاد و جبران ناپذیری را به انسان وارد کند و چیزی که بسیار حائز اهمیت است این است که نیکوتین هم مانند الکل و سایر مواد مخدر از سد خونی مغز عبور می‌کند و از طریق مویرگ‌هایی که خون را به مغز می‌رسانند وارد مغز می‌شود؛ در نتیجه بر روی کارکرد مغز اثر می‌گذارد و خلق و خوی انسان را تغییر می‌دهد.

بنابراین برای درمان سیگار از روش DST استفاده می‌شود تا بتوان کارکرد بیوشیمی مغز را به حالت تعادل طبیعی رساند. امروز در کنگره۶۰ با روش DST افراد به خوبی به درمان سیگار می‌رسند، از مرگ ناگهانی ناشی از اعتیاد به نیکوتین نجات پیدا می‌کنند و در مسیر خدمت، ورزش و زندگی سالم و با نشاط قرار می‌گیرند. همه ما این حال خوش را مدیون تفکرات و عشق بی‌نظیر و خالصانه آقای مهندس هستیم که همواره تمام تلاش خود را برای احیای افراد، خانواده‌ها و به تبع آن جامعه می‌کنند. عمرشان دراز باد و سایه‌شان مستدام.

برگرفته از مقاله سیزدهم از کتاب ۱۴ مقاله
نویسنده: راهنما همسفر راحله (لژیون سوم)
ارسال: راهنما همسفر سعیده (لژیون هشتم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی لویی پاستور

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .