English Version
This Site Is Available In English

دود سیگار؛ حاوی مواد‌ سمی

دود سیگار؛ حاوی مواد‌ سمی

همسفر مینا؛

امروز در جامعه شاهد استفاده فراوان سیگار، قلیان و وپیپ در دورهمی‌ها و مجالس هستیم؛ گاهی در جمع‌های خانوادگی یک سیگار را بر لب کودک خردسال می‌گذارند و همه می‌خندند غافل از این‌که همین عمل به اصطلاح شوخی چه آسیب‌هایی وارد می‌کند. در ساخت سیگار از انواع توتون‌های مرغوب و نامرغوب استفاده می‌شود که همه آن‌ها مضرات زیادی دارند.

دود حاصل از سیگار دارای مواد سمی بسیاری است که با هر پک وارد ریه انسان می‌شود. وظیفه‌ ریه، رساندن اکسیژن کافی به تمام سلول‌های بدن است؛ وقتی نایژه‌ها بر اثر دود سیگار، قلیان و ویپ تنگ و بسته می‌شوند، عمل اکسیژن رسانی ریه به سلول‌ها دچار مشکل شده که این امر باعث بیماری در تمام اندام‌ها از جمله پوکی اسخوان می‌شود.

زمانی‌که فرد تصمیم می‌گیرد سیگار خود را ترک کند با مشکلات زیادی مواجه می‌شود و سیستم عصبی او به هم می‌ریزد، این به‌خاطر نرسیدن نیکوتین مورد نیاز بدن است که بر اثر استفاده‌ی‌ مکرر از سیگار جایگزین شده که باعث به هم خوردن خلق‌و‌خوی فرد مصرف‌کننده می‌شود. با شروع درمان و استفاده از آدامس نیکوتین و کم کردن پله‌ها، نیکوتین طبیعی کم‌کم در بدن شروع به تولید می‌کند و شخص سیگاری بعد از مدت حداقل ۱۰ ماه سفر می‌تواند از بند سیگار رها شود.

همسفر زهرا؛

همان‌گونه که مهندس حسین دژاکام فرمودند:《هر چیزی در جهان هستی خلق شده یا به وجود آمده، طبق رویداد زمانه می‌باشد و باید با قدرت عقل آن‌چه در جهان آفریده شده را درست و به‌‌جا بکار بگیریم》هر چیزی که در طبیعت وجود دارد، یک مزایا و معایبی دارد و برای تکامل لازم و ضروری است؛ پس همه چیز بستگی به خود انسان دارد که چطور استفاده کند تا او را به درجه پایین یا درجه بالا برساند.

یکی از این آفریده‌ها نیکوتین است که انسان با مصرف سیگار، قلیان و ویپ آن را جایگزین می‌کند که بسیار مخرب‌ است. تجربه من این بود که وقتی شخصی مصرف‌کننده سیگار باشد؛ اصلاً حوصله، اعصاب و روان آرام ندارد و با هر بهانه‌ای دنبال فرصت است تا سیگار را مصرف کند و بدن خود را در مقابله با بیماری‌ها روز‌به‌روز ضعیف‌تر کند.

بیماری‌های ریوی، قلبی و آسم یکی از محصولات استفاده از دخانیات  است. درمان باید حتماً اصولی و با برنامه باشد تا با یاری خداوند بتواند خود را از این دام نجات دهد. امیدوارم این معضل نیز در جامعه به صورت اصولی، با برنامه دقیق و طی‌ زمان لازم حل شود. خداوند را هزاران مرتبه شکر که این امر در کنگره‌۶۰ محقق شده و سلامتی و آرامش را به انسان‌ها باز می‌گرداند.

نویسنده: همسفر زهرا، همسفر مینا رهجو راهنما همسفر شهلا (لژیون دوم)
رابط خبری: همسفر اکرم(آ) رهجو راهنما همسفر شهلا (لژیون دوم)
ارسال: همسفر محد‌ثه رهجو راهنما همسفر سمیه (لژیون هفتم) نگهبان  سایت
همسفران نما‌‌‌یند‌گی امیر‌ اراک

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .