English Version
This Site Is Available In English

مصرف مواد مخدر بهانه‌ای بود برای ورود من به کنگره 60

مصرف مواد مخدر بهانه‌ای بود برای ورود من به کنگره 60

جلسه یازدهم از دوره هفتم لزیون سردار با استادی مسافر بهنام، نگهبانی سعیدمحسن و دبیری مسافر حامد با (دستور جلسه وادی سوم و تاثیر آن روی من) در روز یکشنبه مورخ 1405/3/3راس ساعت15/30 آغاز به کار نمود.
خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان بهنام هستم یک مسافر.

خدا را شاکرم که این توفیق شامل حالم شد تا در این جایگاه قرار بگیرم، از آقای مهندس و خانواده‌ی محترمشان بسیار سپاسگزارم که چنین بستری را فراهم نمودند، از نگهبان، دبیر و خزانه‌دار لژیون سردار تشکر می‌کنم اه اجازه دادند که من روی این صندلی بنشینم و خدمت کنم، هم‌چنین سپاسگزار راهنمایان خودم هستم که اگر حال خوشی هست حاصل زحمات این بزرگواران می‌باشد.

در مورد دستور جلسه: وادی سوم، باید دانست هیچ موجودی به میزان خود به خویشتن خویش خود فکر نمی‌کند.
وقتی وارد کنگره شدم ‌می‌دانستم که هیچ کسی در هیچ راهی کمک حال من نیست، حتی در زمان مصرف مواد هم این موضوع را خوب متوجه بودم، نمی‌توانستم روی کسی حساب کنم که به من پول مواد یا سیگار بدهند و از روزی که متوجه شدم دیگر نمی‌توانم هزینه‌ی موادم را تامین کنم به خودم گفتم تا الان داشتی مصرف کردی ولی از حالا باید به فکر ترک باشی، استارت کنگره برای من خورد، سفرم را شروع کردم با فراز و نشیب‌هایی که داشتم خداروشکر به رهایی وحال خوش رسیدم.

همه می‌دانیم که مسایل و مشکلات زندگی خود را باید بپذیریم که در آموزش‌های جناب مهندس همیشه به آن اشاره می‌شود و اگر این‌گونه نباشد هیچ‌گونه پیشرفتی در زندگی و جامعه نخواهیم داشت.
در کنگره کسی می‌تواند به گل رهایی و حال خوش برسد که سختی‌های سفر را بپذیرد.

در مورد لژیون سردار هم انشالله عزیزان به تعهداتشان عمل کنند، همه این شرایط را درک می‌کنیم اما تجربه خود من این بود باید از خیلی چیزها گذشت، هر کسی در حد توان خودش، تعهد خودم به لژیون سردار هر چند کم و ناچیز بود اما در زندگی خیلی به من کمک کرد و این لطف کنگره و آقای مهندس است که شامل حال من و هم‌نوعان من شده است.
از اینکه به صحبت‌های من توجه کردید از همه شما صمیمانه سپاسگزارم.


 

تایپ، تنظیم و ارسال: مسافر حامد لژیون نوزدهم 
عکس: مسافر مرتضی:لژیون یازدهم
 

نمایندگی خواجو

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .