English Version
This Site Is Available In English

من برای کنگره چه کرده‌ام

من برای کنگره چه کرده‌ام

جلسه ششم از دوره‌ی دوازدهم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی ایران به استادی همسفر آیدا، نگهبانی همسفر لیلا و دبیری همسفر مبینا با دستور جلسه « در استحکام پایه‌های مالی و علمی کنگره۶۰ من چه کرده‌ام؟» روز دوشنبه ۲۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵ ساعت ۱۶:۰۰ آغاز به کار نمود.


سخنان استاد:
از نگهبان عزيز تشکر می‌کنم که اجازه دادند اولین مشارکت را داشته باشم. از راهنمای عزیزم خانم پريسا تشکر می‌کنم که باعث شدند من اين جايگاه را تجربه نمایم.
دستور جلسه: در استحکام پايه‌های مالی و علمی کنگره۶۰ من چه کرده ام؟
در واقع تا الان کنگره بوده که باعث شده پايه‌های مالی و علمی من محکم شود. حال این سؤال برای من پیش می‌آید که من باید چگونه به پايه‌های مالی و علمی کنگره کمک کنم؟ من با ورودم به کنگره پس‌انداز کردن را آموختم و این امر باعث تحکیم پايه‌های مالی من شد و با خواندن متون و نوشتن سی‌دی‌های کنگره۶۰ پايه‌های علمی من بالا برود یا با آمدنم به لژیون تغذیه سالم توانستم سبک زندگی خود را عوض کنم، به علت داشتن اضافه وزن و یا کمبود وزن با کمک کنگره بدون هیچ ناراحتی و عوارضی به وزن ایده‌آل خود برسم، بدون استفاده از هیچ‌گونه دارویی! در حالی که اگر می‌خواستم این کار را در بیرون از کنگره انجام دهم باید نزد دکترهای متنوعی می‌رفتم و انواع و اقسام داروها را مصرف می‌نمودم و یا زیر تیغ جراحی می‌رفتم. مهم‌تر از هر چیز این است، در حالی که بیماری اعتیاد در کل دنیا لاعلاج و ناشناخته است مسافران ما در این‌جا توانسته‌اند کاملاً رایگان به درمان اصولی و قطعی برسند.
حال بعد از این همه لطفی که کنگره در حق من کرده است، این سؤال پیش می‌آید که من چه کمکی به کنگره کرده‌ام؟
این کمک‌هایی که کنگره به من کرده و با آموزش‌های زیادی که من دریافت کردم باعث شده در زندگی به آرامش کامل برسم این بار عقل سلیم و وجدان به من می‌گوید تو هم باید کاری برای کمک به کنگره انجام دهی. چگونه‌ باید این‌کار را انجام دهم؟ چندین نفر هستند که وقت و انرژی خود را برای من صرف کرده‌اند تا من به حال خوش برسم. من هم برای جبران باید کاری کنم یا با راهنما شدنم کمک حال چند نفر باشم و میکروفون دست بگیرم و مشارکت نمایم تا بقیه از مشارکت من استفاده کنند این گونه است که در کنگره ماندگار می‌شوم. این يعنی من در حال خدمت به کنگره‌ هستم و در خوب شدن، به حال خوش رسیدن و آرامش چند نفر سهیم هستم. همان طور که در نوشتارهای کنگره۶۰ می‌خوانیم. کنگره از نظر مالی یک سازمان مردم نهاد است و از جایی کمک یا حقوق یا بودجه‌ای دریافت نمی‌کند و تک‌تک ما هستیم که باید از نظر مالی و علمی باعث چرخش چرخ‌های کنگره شوم. مثلا خود من با شرکت در لژیون سردار توانستم از نظر مالی یک آجر به پایه‌های کنگره اضافه کنم و یا با خدمت در سایت و قسمت‌های مختلف توانستم تا حدودی به پايه‌های علمی کنگره کمک کنم. پس همه ما باید سوال را از خود بپرسیم که من در استحکام پايه های مالی و علمی کنگره چه کرده‌ام؟

مرزبانان کشیک: همسفر پروانه و مسافر مجید

تایپیست: همسفر مروارید رهجوی راهنما همسفر سهیلا (لژیون دوم)
عکاس: همسفر فرزانه رهجوی راهنما همسفر پریسا (لژیون سوم)
ویرایش و ارسال: همسفر لیلا رهجوی راهنما همسفر پریسا (لژیون سوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی ایران

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .