English Version
This Site Is Available In English

جهان بینی 1و2

جهان بینی 1و2

سیزدهمین جلسه از دور پنجاه چهارم از سری کارگاه های آموزشی خصوصی کنگره 60، به نمایندگی پارک لاله‌، به استادی راهنمای محترم مسافر  فرشاد، نگهبانی مسافر کاظم و دبیری مسافر رحمت با دستور جلسه (جهانبینی 1 و 2) در روز یکشنبه 20 اردیبهشت ماه 1405 ساعت 06:00 صبح آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان فرشاد هستم یک مسافر.
خیلی تشکر می‌کنم از نگهبان، دبیر، ایجنت و مرزبانان پارک لاله. خدا را شاکرم که این افتخار نصیب من شد تا این‌جا بیایم و خدمت کنم.
دو روز قبل تولد زمینی من بود و کنگره همیشه من را شگفت زده و بدهکار می‌کند. دستور جلسه جهانبینی 1 و 2 است همان طور که همه می‌دانیم تمام علم‌ها، تمام ساختارها یا هر هنری یک الفبایی دارد و من فکر می‌کنم که الفبای کنگره شصت این دو جزوه است و اگر میخواهیم درک درستی از مفاهیم یا سی‌دی‌های آقای مهندس و دکتر امین داشته باشیم این دو جزوه کلید فهم بهتر از مفاهیم و تعاریف و سی‌دی‌های کنگره هستند.
ما نمیتوانیم به یک پزشک یا یک خلبان یا یک آدم تحصیل کرده بگوییم آن خط‌هایی که در کلاس اول ابتدایی به او یاد داده‌اند را بکشد این مقدمه ورود به پزشکی نیست.
دکتر امین هم فرمودند که من خودم فکر می‌کردم جهان بینی برای من چه کاربردی دارد؟ برای خود من فرشاد هم همین اتفاق افتاد. گفتم که من هزار تا گرفتاری دارم در سفر اول هستم و آمده‌ام تا مواد مخدر را کنار بگذارم. جهانبینی چه فایده‌ای دارد اصلا من اگر قرار بود درس و جزوه بخوانم که ادامه تحصیل می‌دادم. ولی بعدها که درمان شدم و در کنگره ماندم و راهنما شدم فهمیدم دلیل این جزوه‌ها یا این مطالعاتی که در سفر اول داریم چیست.
برداشت من این است جهان بینی که یکی از اضلاع مثلث درمان است، در ادامه درمان و بهبود سیستم بیوشیمی به اعضاء کنگره شصت داده می‌شود و از نظر من مردم عادی این سیستم را ندارند. اگر بخواهم مقایسه کنم تفاوت بین یک هواپیما با یک ماشین مدل بالا است.
حساسیت استفاده از این سیستم به قدری پیچیده است که تا یک جایی به درد درمان اعتیاد میخورد از یک جایی به بعد جهان بینی مثل هواپیمایی است که به ما می‌گوید که چطور این سیستم را روز به روز صعودی‌تر کنیم و باعث پیشرفت این سیستم بشویم. به نطر من جهان‌ بینی تا یک جایی به درد درمان می‌خورد از یک جایی به بعد باعث پیشرفت و به کار اندازی سیستم بیوشیمی میشود، پس من باید آن را بشناسم و تعاریفش را بدانم.
ما قبل از اینکه وارد کنگره بشویم جهان‌بینی خوبی نداشتیم اما در ادامه این جزوات این تعاریف یک نقشه است برای من، تا به آن اتفاق‌های خوب که قرار است برای من بیافتند دست پیدا کنم.
به نظر من دلیل اینکه این دو جزوه هنوز تبدیل به کتاب نشده‌اند این است که به سبکی ارائه می‌شوند که همه بچه‌ها بتوانند در روز اول تهیه کنند.
این جزوه‌ها خیلی به من کمک کرده‌اند و توصیه‌ام هم به سفر اولی‌ها این است که، حتماً خیلی با دقت آنها را مطالعه کنند.
خیلی ممنونم که به صحبت‌های من توجه کردید. متشکرم.

 

ضبط و عکس و تایپ: مسافر رضا

بارگذاری و ویراستاری: مسافر وحید

تهیه شده: تیم مرزبانی پارک لاله

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .