English Version
This Site Is Available In English

تفکر یک حرکت ذهنی و درونی

تفکر یک حرکت ذهنی و درونی

وادی به معنای آبادی است، برای رسیدن به روشنایی‌ها و رهایی از مشکلات، باید چهارده وادی را طی کنیم و در وادی چهاردهم از مشکلات و تاریکی‌ها خارج می‌شویم. وادی اول می‌گوید تفکر یک حرکت ذهنی و درونی است و ۳ نیروی إلقا، إحیا و تحرک به انسان کمک می‌کنند تا بتواند تفکر کند. نیروی إلقا همان کلام خداوند است که می‌فرماید: «وَنَفْسٍ وَما سَوّاها فَأَلْهَمَها فُجورَها وَتَقْواها». اگر تفکر مثبت باشد، إلقا مثبت خواهد بود و اگر تفکر منفی باشد، إلقا نیز منفی خواهد شد.

إحیا به معنای زنده شدن و بازسازی کردن آن چیزی است که ویران شده است. بدن انسان تا زمانی که زنده است، توانایی ترمیم و بازسازی خود را دارد. نوع ساختار زندگی ما بستگی به تفکر ما دارد. به عبارتی، همه‌ چیز در ابتدا مانند یک صفحه سفید نقاشی است و ما می‌توانیم با تفکر خود تصاویری را بر روی آن ترسیم کنیم. اگر تفکر ما مثبت و درست باشد، صفحه نقاشی ما زیبا خواهد شد و اگر منفی باشد، تصویری زشت بر آن نقش می‌بندد.

در جهان هستی «شو، شود» یک رمز است یعنی ما همان هستیم که قبلاً به آن فکر می‌کردیم و همان می‌شویم که اکنون به آن می‌اندیشیم. اگر مشکلی داریم و زندگی‌مان آشفته است، این آشفتگی‌ها و سختی‌ها در پرتو فکر و اندیشه ما شکل گرفته و ساختاری است که خودمان آن را به وجود آورده‌ایم. وقتی با مشکلی روبه‌رو می‌شویم؛ باید به دنبال راه‌حل آن باشیم، نه اینکه فقط فکر کنیم چرا این مشکل برای ما پیش آمده است.

پس وادی اول به ما می‌آموزد که قبل از انجام هر کاری و گفتن هر سخنی، ابتدا تفکر کنیم؛ زیرا گاهی پس از سخن گفتن پشیمان می‌شویم. انسان‌های اندیشمند کمتر دچار مشکل می‌شوند، چون عقلشان پیش از زبانشان حرکت می‌کند. در تفکر باید واقع‌بینانه به مشکلات خود نگاه کنیم و به این نتیجه برسیم که برای انجام هر کاری، داشتن اراده به تنهایی کافی نیست و پارامترهای دیگری نیز لازم است. گاهی ممکن است نتوانیم به‌ درستی تفکر کنیم و راه‌حلی برای مشکل خود بیابیم در این صورت می‌توانیم با دیگران مشورت کنیم؛ اما تصمیم نهایی را باید خودمان بگیریم.

باید در نظر داشته باشیم که خلقت، سازمان و تشکیلاتی است که با دقت کار خود را انجام می‌دهد و نیرویی مافوق بر آن نظارت دارد که به‌ صورت خودکار عمل می‌کند. اگر انسانی به سمت فسق و فجور حرکت کند، این نیروی مافوق او را در اعماق تاریکی‌ها فرو می‌برد و اگر به سوی تقوا و ارزش‌ها گام بردارد، او را در این مسیر یاری می‌کند.

منبع: سی‌دی «وادی اول»
نویسنده: همسفر الهام رهجوی راهنما همسفر سعیده (لژیون سوم)
ویرایش و ارسال: همسفر سوزان رهجوی راهنما همسفر صغری (لژیون ششم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی بروجن

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .