English Version
This Site Is Available In English

شکرگزاری یعنی تشکرکردن

شکرگزاری یعنی تشکرکردن

در سی‌دی هفته راهنما، آقای مهندس می‌فرمایند: شکرگزاری؛ یعنی تشکر کردن شکرگزار خالق باشیم؛ یعنی از خالق تشکر کنیم، تشکر کردن فقط زبانی نیست، تشکر باید در سه مرحله انجام بگیرد تشکر با زبان تشکر با دل یا قلب و تشکر با قدم و یا با عمل است‌ تشکر کردن یکی از آموزش‌های کنگره۶۰ است، شکرگزاری از مخلوق؛ یعنی شکرگزاری از خداوند است زمانی‌که ما به نیازمندان کمک می‌کنیم با این کار داریم از خالق خود شکرگزاری می‌کنیم. پدر و مادر خیلی زحمت برای فرزندان خود می‌کشند آیا فرزندان هم برای پدر و مادرشان زحمت می‌کشند؟ اگر ما این کار را انجام نداده باشیم فرزندان ما هم برای ما این کار را انجام نمی‌دهند.

کنگره شکرگزاری را به ما یاد داد و ما از کسانی که به ما کمک می‌کنند شکرگزاری و قدردانی می‌کنیم تشکر و قدردانی با یک پاکت انجام می‌شود و همه باید در هفته راهنما این کار را انجام بدهیم و هر کس در اندازه وسع خودش این قدردانی را انجام بدهد و هر کس باید به‌ تنهایی قدردانی خودش را انجام بدهد و اعضاء لژیون نمی‌توانند گروهی در هفته راهنما قدردانی را انجام بدهند و من خداوند را هزاران بار شکر، شکر، شکر می‌کنم که مسیر نور را برایم روشن کرد تا بتوانم آموزش بگیرم و از جهل و نادانی خودم به‌طرف صراط مستقیم حرکت کنم.

ان‌شاءالله که بتوانم قدردان آموزش‌های ناب آقای مهندس باشم و این هفته‌ زیبا را در رأس به اولین راهنمای کنگره۶۰ آقای مهندس و خانواده محترمشان تبریک عرض می‌کنم و همچنین از راهنمایان عزیزتر از جان خودم راهنمای تازه‌وارد خانم محدثه عزیز، راهنمای DST خانم مهدیه و خانم زهره عزیزم و همین‌طور از راهنمای ویلیام خانم مینا عزیزم و راهنمای جونز هم فائزه عزیزم کمال تشکر و قدردانی را دارم ان‌شاءالله که بتوانم با خدمت کردن گوشه‌ای از زحمات شما راهنمایان گران‌قدر را جبران کنم.
منبع: سی‌دی هفته راهنما
نویسنده: همسفر منصوره رهجوی راهنما همسفر زهره(لژیون پنجم)
رابط‌خبری: همسفر منصوره رهجوی راهنما همسفر زهره(لژیون پنجم)
ارسال: همسفر مهدیه رهجوی راهنما همسفر محیا(لژیون سوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی کریمان 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .