English Version
This Site Is Available In English

بخشندگی باعث جاری شدن برکت در زندگی می‌شود

بخشندگی باعث جاری شدن برکت در زندگی می‌شود

جلسه نهم از دور پنجم سری کارگاه‌های آموزشی خصوصی لژیون سردار، ویژه همسفران کنگره۶۰ نمایندگی پروین اعتصامی اراک با استادی راهنما همسفر لیلا، نگهبانی پهلوان راهنما همسفر حمیده و دبیری موقت راهنمای تازه‌واردین همسفر شیما با دستور جلسه « D.sap» در روز دوشنبه ۲۰ بهمن ماه ۱۴۰۴ راس ساعت ۱۳:۰۰ آغاز به کار کرد.          

سخنان استاد:

ابتدا خدا را شکر می‌کنم برای امروز و این‌که بسیار خوشحالم که در جمع شما عزیزان هستم. از آقای‌مهندس و خانواده محتر‌مشان تشکر می‌کنم. همان‌طور که می‌دانید سال‌ها زیادی درمان اعتیاد لاعلاج و صعب‌العلاج بود و هیچ درمانی هم نداشت؛ اما آقای‌مهندس با روش DST و شربت OT به درمان اعتیاد رسیدند، بعد از آن سیگار را درمان کردند و در نهایت درمان چاقی و درست غذا خوردن را به ما آموزش دادند. مسئله اضافه وزن که بسیاری از پزشکان هنوز راه حلی برای آن پیدا نکردند و مسیر را اشتباه می‌روند، آقای مهندس با روش‌های اکتشافی خودشان مسیر درست را پیدا کردند، که به تازگی کتاب ساختمان جسم را منتشر کردند و من به ایشان تبریک می‌گویم، انشاالله بتوانیم از این امکانات و فرصتی که در اختیار ما قرار داده شده نهایت استفاده را ببریم. 

آقای مهندس زبان بدن را به ما آموزش می‌دهند. مسافران ما بعد از آن که مصرف OT را شروع کردند به واسطه مصرف مواد دچار یبوست می‌شوند که ایشان با کمک استاد امین D.sap با عصاره سیب را کشف کردند که کلمه D مخفف کلمه دژاکام و Sap عصاره می‌باشد، که ایشان با روش خاصی عصاره و معجونی درست کردند که به انسان جان داد که حتی انرژی لازم را نیز داد. بیماری یبوست که مادر بسیاری از بیماری‌ها است با همین معجون در کنگره درمان شد و مسافران پس از استفاده از D.sap سفر خودشان را از بند مواد به راحتی و بدون مشکل سپری کردند. 

در سال ۱۳۹۱ در باغ هیدج که متعلق به آقای مهندس بود، استاد امین با بهترین و مرغوب‌ترین سیب‌ها شروع به درست کردن D.sap کردند، فرق آن با سرکه سیب این است که سرکه سیب طی ۲ ماه درست می‌شود؛ ولی D.sap در مدت یک‌ سال درست می‌شود و دارای املاح بسیار مفیدی برای بدن می‌باشد. همان‌طور که می‌دانیم علت بسیاری از بیماری‌ها فقر مواد معدنی در بدن است و چون ما زبان بدنمان را بلد نیستیم، نمی‌دانیم چه زمانی باید غذا بخوریم تا مواد مغذی وارد بدن شود؛ اما با وجود این عصاره و مصرف آن املاح مورد نیاز بدن ما تامین می‌شود. 

یکی از بزرگ‌ترین خواص D.sap ضد التهاب و ضد عفونت بودن آن است، دارویی که قابل خوردن برای عفونت است و دارای املاح بسیار زیادی مانند: منیزیم و ‌پتاسیم، روی، سدیم و حتی کلسیم می‌باشد و برای افرادی که دچار کمبود کلسیم هستند بسیار مفید است. در زمان کرونا نیز افرادی که کورتون استفاده می‌کردند، دچار مرگ شدند؛ اما در همین زمان مقاله D.sap ثبت شد و با استفاده از این ماده ارزشمند بسیاری از افرادی که دچار کرونا شده بودند درمان شدند. در زمان کرونا کنگره به فعالیت خود ادامه می‌داد؛ زیرا افراد کنگره‌۶۰ با استفاده از D.sap سیستم ایمنی بدن خود را بالا بردند و افراد بسیار کمی در حد بسیار سطحی دچار این بیماری شدند و بسیاری از این افراد اصلا کرونا نگرفتند. 

مقاله زگیل تناسلی نیز بعد آن ثبت شد و بسیاری از افراد که دچار این عارضه شده بودند بعد از استفاده از D.sap انگور به روش DST، که اول سه وعده ۲۱ روز و بعد ۲ وعده ۲۱ روز و بعد ۱ وعده ۲۱ روز استفاده کنند و به سلامتی دست پیدا کردند، هم‌چنین برای بیماری سینوزیت و بسیاری از بیماری‌های دیگر قابل استفاده بوده و نتیجه بسیار چشم‌گیری دارد. خانم شانی نیز با عصاره D.sap کرم D.sap که به آن اکسیر جوانی می‌گویند را کشف کردند، که برای پوست بسیار مفید بوده و خاصیت جوان‌سازی بسیار زیادی دارد و حتی برای قارچ‌های پوستی بسیار مفید می‌باشد. سیب مرغوب ابتدا خراب شده و سپس تبدیل به عصاره جان می‌شوند، مانند روش DST، که انسان‌ها به کنگره می‌آیند که از درون بسیار تخریب دارند با روش DST و شربت OT درمان را شروع می‌کنند و تبدیل به انسان‌های آموزش دیده و از درون آباد می‌شوند. 

اگر بخواهم در مورد لژیون سردار صحبت کنم، این‌که ابتدا باید سپاسگزار خداوند باشیم، زیرا همه اجازه ندارند که سرمایه و مالشان صرف بهترین چیزها شود؛ ولی به ما این اجازه داده شده تا صرف بهترین کار‌ها شود، زیرا با همین پول‌ها هم زمین‌های کنگره ساخته می‌شود و هم برای مقاله‌هایی که آقای‌مهندس می‌دهند و همچنین صرف آزمایش‌هایی می‌شود که همه هدفشان کاهش درد بشر است، پس خوش به سعادت ما که پول و سرمایه ما صرف این کار‌ها می‌شود و ما نیز سهم کوچکی در این مسیر ارزشمند داریم.

درست است شرایط اقتصادی همه ما دچار مشکل شده؛ اما وفای به عهد را ما آموخته‌ایم و می‌دانیم برای حال خوبمان و آینده فرزندانمان باید هزینه کنیم و در وحله اول به عهدی که در روز گلریزان بستیم وفادار باشیم، حالا فرقی نمی‌کند، سرداری باشد، دنوری و یا پهلوانی، وفای به عهد از صفاتی است که در لژیون سردار و کنگره آموخته‌ایم. 

ما می‌دانیم بخشندگی باعث می‌شود در زندگی ما برکت جاری شود. کنگره فرصت و مهدی است که همه ما باید از آن بهره لازم را ببریم. وظیفه همه ما است که، این ماده ارزشمند و هم‌چنین کتا‌ب‌های آقای مهندس را به دیگران معرفی کنیم، همان‌طور که آقای مهندس می‌فرمایند: « بیشترین رنج بشر از دانش‌های کشف نشده است » پس قدر کنگره را بدانیم و به دیگران هم کمک کنیم تا دیگران هم از این دانش‌ها استفاده لازم را ببرند.                        

مرزبانان کشیک: همسفر مریم، مسافر مهدی

تایپیست: همسفر سحر رهجوی راهنما همسفر الهام (لژیون اول)

عکس: همسفر الهه رهجوی راهنما همسفر اکرم (لژیون ششم)

تنظیم و ارسال: همسفر اعظم رهجوی راهنما همسفر اکرم (لژیون ششم) نگهبان سایت 

همسفران نمایندگی پروین اعتصامی اراک

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .