English Version
This Site Is Available In English

مشارکت مسافر آرش راهنمای محترم ویلیام وD.ST شعبه یوسف

مشارکت مسافر آرش راهنمای محترم ویلیام وD.ST شعبه یوسف

به‌نام قدرت مطلق الله 

مسافر آرش راهنمای محترم ویلیام وD.ST شعبه یوسف در نگارشی راجع به دستور جلسه
هفته راهنما
(تازه واردین،D.ST،ویلیام،جونز،ورزش،موسیقی)

این گونه اظهارات خود را درج نمودند.
ضمن عرض تبریک هفته راهنما بر جناب مهندس دژاکام عزیز و اساتیدشان و دکتر امین و کلیه راهنمایان کنگره ۶۰ .
درمان سیگار(ویلیام) در کنگره از اهمیت بالایی برخوردار است و درمان آن بستن آخرین درب اعتیاد است.
باتوجه به اینکه سیگار در کنگره ۶۰ یک عمل ضد ارزش است همچنان دیده میشود مسافرانی که سیگار خود را درمان نکرده اند.
جهت یادآوری خاطر نشان می شوم درکتاب ۶۰ درجه خیلی واضح توضیح داده شده که اعتیاد با مرگ هم از بین نمی‌رود ، حتی در جهان دیگر ، مشکلات او پس دشوارتر هم می شود و اثبات هم شده است.
سیگار‌ تخریب دارد و شربت OT به جای اینکه ساختار جسم را بسازد خرج بازسازی تخریب سیگار می شود و به سیستم ایکس، چه مسافران سفراول و چه مسافران سفر دوم، آسیب وارد می‌کند که چه بسا احتمال برگشت مواد برآن ها وجود دارد.
به همین دلیل درمان سیگار در کنگره الزامی است و مسافران می‌بایست بعد از گذشت ۲ ماه یا نهایتا ۴ماه بعد از شروع سفر،نسبت به درمان آن اقدام نمایند.
که هدایت رهجویان نسبت به این امر مهم (درمان سیگار) وظیفه راهنمایان محترم D.ST است که سعی در این امر ،مطلوب نمی‌باشد.
خواهشمند است مسئولین نمایندگی و راهنمایان D.STنسبت به  بیان اهمیت این قضایا(درمان سیگار)تجدید نظر بفرمایند.
امیدوارم همه ما قدردان کنگره و پیرو راه معلم راستین جناب مهندس دژاکام باشیم.
درپناه حق موفق و مؤید باشید.

عکاس و رابط خبری: مسافر رضا خدمتگزار سایت
ارسال به سایت: مسافر فرهاد خدمتگزار سایت

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .