English Version
This Site Is Available In English

قدرت راهنما در کم کردن داروی رهجو ناشی از قدرت خداوند و کنگره است

قدرت راهنما در کم کردن داروی رهجو ناشی از قدرت خداوند و کنگره است

یازدهمین جلسه از دوره اول کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ ویژه مسافران نمایندگی کاشان، با استادی ایجنت محترم مسافر حسین، نگهبانی مسافر آرش و دبیری مسافر رسول با دستور جلسه "هفته راهنما" روز سه‌شنبه 28 بهمن‌ماه  1404 راس ساعت ۱۵:۳۰ آغاز به کار نمود.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان حسین هستم یک مسافر، خدا را شکر می‌کنم که به واسطه یک دستور جلسه دیگر، درخدمت شما عزیزان هستم و این هفته بزرگ را در راس به آقای مهندس دژاکام وخانواده محترمشان وهمه راهنماها، قسمت تازه واردین، قسمت مسافرین، تبریک عرض می‌کنم. وقتی در کاشان لژیون تازه واردین و Dst (روش درمان تدریجی در کنگره ۶۰) شروع به کار می‌کند، من به شخصه خودم لذت می‌برم و این هفته واقعاً هفته خیلی بزرگی است، در کل هفته قدردانی کردن است. داشتم به دستور جلسه قبلی فکر می‌کردم که دبیر داشت می‌خواند و پنج‌شنبه که اول ماه مبارک رمضان است، الان که داریم جشن هفته راهنما را می‌گیریم، دیدم که چه قدر کار کنگره مرتب و منظم است، همه دارند لذت می‌برند، شکرگزاری یعنی قدردانی، امروز اولین جشن هفته راهنما است که دارد در نمایندگی کاشان برگزار می‌شود و بابت آن خدا را شکر می‌کنم.

اولین جشن همسفر، اولین جشن گلریزان و امروز اولین جشن هفته راهنما است، سعی کردیم که این جشن را طوری طراحی کنیم که به صورت الگو باشد که سال دیگر، راهنماها و خدمتگزاران بدانند به چه صورتی باید این مراسم را برگزار کنند، به خاطر همین از صبح با مرزبانان برنامه‌ریزی کردیم که در برگزاری این جشن میزبان، لژیون خدمتگزار و لژیون مرزبانان است، راهنماها هیچ کاری نمی‌کنند و یک رسم و رسومات خاصی باید انجام بدهند. به مرزبانان گفتم که باید گل بگیرند و بین لژیون خدمتگزاران تقسیم کنند واز راهنما‌هایی که وارد شعبه می‌شوند استقبال کنند و به آنها تبریک بگویند و نفری یک شاخه گل هم به آنها تقدیم کنند. بچه‌ها با این حرکت و آهنگی که گذاشتند حس خوبی به ما دادند که واقعاً شور و حال جشن را به وجود آوردند.
قدردانی کردن و احترام گذاشتن باید آموزش داده شوند تا یک سفر اولی سال‌های آینده بداند که استقبال کردن و قدردانی کردن از راهنماها، از وظایف آنها است، تمام خدمت‌ها در این روز بر عهده لژیون خدمتگزار و لژیون مرزبانی است و پوشیدن لباس سفید در این ایام الزامی نبود ولی من برای زیباتر شدن جشن فقط از راهنماها خواستم که لباس سفید بپوشند که سال‌های آینده انشالله طبق قوانین پیش خواهیم رفت. قرار گذاشتیم که دراین جشن به همه خوش بگذرد و یک نفر هم عکاسی کند و ما هیچ شخصی در کنگره نداریم که بدون راهنما باشد، همه باید در کنگره از راهنمای خودشان قدردانی کنند، در کنگره همیشه باید قدردان و سپاسگزار خداوند باشیم.
در بعضی جاها می‌گویند من که خوب سفر کردم و شکر خدا موفق و رها هم شدم، راهنما هم کار سختی برای من انجام نداد و خود من رهجوی خوبی برای کنگره بودم، ولی در اصل کم کردن دارو به روش Dst را فقط راهنما می‌تواند انجام دهد و این قدرت را خداوند و کنگره به او داده است.آقای مهندس می‌گویند من خودم راهنما دارم، دیده‌بانان هم راهنما دارند، ایجنت‌ ها، مرزبان‌ها، همه و همه در کنگره راهنما دارند و همه در حال قدردانی کردن و پاکت دادن به راهنمای خود هستند، این قدردانی‌ها پیوند محبت بین راهنما رهجو را زیاد می‌کند. یک هفته اختصاص به هفته راهنماها داده شده است که در شعبه جشن برگزار می‌شود، رهجوها در آن هفته از راهنمای خود قدردانی می‌کنند و به آنها به رسم قدردانی، پاکت و کادو می‌دهند و ازدرون به صورت قلبی از راهنمای خود قدردانی می‌کنند. در لژیون ویلیام گفتم که ما در سه جهت باید قدردانی کنیم، یکی در مشارکت مان قدردانی می‌کنیم، یکی پاکت می‌دهیم و یکی هم از درون خودمان قدردانی می‌کنیم که دراصل قدردانی کردن درست قدردانی درونی است، این قدردانی‌ها در کنگره ذره ذره، زمینه قدردانی کردن در کل هستی را برای انسان که همان قدردانی کردن از خداوند است رابه وجود می‌آورد، قدردانی از همسفر، قدردانی از پدر و مادر، و قدردان طبیعت و خانواده و هستی است چرا؟ چون اینجا از راهنمایش قدردانی کرده است. کسی که قدر نعمت را بداند نعمت‌ا‌ش زیاد می‌شود و کسی که قدردان نباشد نعمت از او گرفته می‌شود.

امروز از قم مهمان آمده است که از راهنمای خود آقا محمد قدردانی کنند و به ایشان خوش آمد می‌گویم، کلاً قدردان بودن، دارو خوردن و روی برنامه بودن نوشتن سی‌دی و خدمت کردن، همه آموزش است، قدردانی کردن از قوانینی است که خیلی‌ها فراموش کرده اند ولی در کنگره این رسم زیبا و قانون زیبا احیا می‌شود. رهجو از وقتی که وارد لژیون می‌شود اگر آن وظیفه‌ای که برعهده دارد را خوب انجام دهد به نتیجه خیلی خوبی می‌رسد، امروز به صورت مشارکت از راهنمای خودمان تشکر می‌کنیم و لژیون‌ها هم ترتیب به جایگاه می‌آیند و با راهنمای خود عکس می‌گیرند و کادوی خود را به راهنما می‌دهند، امیدوارم که بتوانیم جشن خیلی خوبی را در شعبه کاشان برگزار کنیم. ممنونم از توجه شما.

عکس: مسافر حجت، تایپ و ویرایش: مسافر محمدرضا

تنظیم و ارسال: مسافر آرش

گروه سایت مسافران

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .