English Version
This Site Is Available In English

آنچه امروز می‌نویسیم در آینده به اجرا درخواهد آمد

آنچه امروز می‌نویسیم در آینده به اجرا درخواهد آمد

حیات انسان بر مبنای دو محور اساسی در جریان است. اولاً تفکرات ما که از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و ثانیاً تقدیر الهی که آن نیز در اثر حرکت و انتخاب‌های ما رقم می‌خورد و بر پایه تصادف نیست. هر انسانی در هر نقطه‌ای که قرار دارد عین عدالت است؛ زیرا انسان دارای اختیار است و بر اساس اختیار و انتخاب‌های خویش در جایگاه کنونی خود قرار گرفته است.

تقدیر الهی یا نامه پیشین همان چیزی است که از آن با عنوان سرنوشت یاد می‌کنیم و این سرنوشت تا حدود زیادی به دست خود ما نوشته می‌شود. آنچه امروز در حال اجرای آن هستیم نامه‌ای است که در گذشته نگاشته‌ایم و آنچه امروز می‌نویسیم در آینده به اجرا درخواهد آمد. بازی زندگی، جمعی است و از ازل تا ابد ادامه خواهد داشت.

همه ما بر بازی یکدیگر تأثیر می‌گذاریم همان‌گونه که بال زدن پروانه‌ای می‌تواند در سراسر هستی اثر بگذارد هرچند این تأثیر کوچک و نامحسوس باشد. با این حال تعیین‌کننده نهایی خود ما هستیم. چنان‌که از دیرباز گفته‌اند:«هرچه کنی به خود کنی، گر همه نیک و بد کنی.» نتایج اعمال ما یا در همین جهان نمایان می‌شود یا در جهان‌های دیگر؛ زیرا همان‌گونه که بیان شد این بازی پایانی ندارد و تا ابد ادامه دارد.

باید از داستان‌های آقای مهندس دژاکام درس‌ها و نکات ارزشمند را استخراج و در زندگی به کار بندیم. از داستان اشعث چنین برمی‌آید که نباید بدگویی کنیم و نباید اجازه دهیم کسی نزد ما از دیگری بدگویی کند؛ زیرا بدگویی اندیشه ما را تیره و کدر می‌سازد. رفتار ما باید به گونه‌ای باشد که هم لطافت کودکانه را در بر داشته باشد و هم جسارت، دلاوری و وقار قابل احترام را دارا باشد. در مواجهه با نیروهای اهریمنی صبر پیشه کنیم و با حوصله و بردباری مسائل را حل نماییم.

صبر با بی‌تفاوتی متفاوت است. صبر آن است که در شرایط هیجانی، اندکی تأمل کنیم تا تعادل شیمیایی بدن که در آن لحظات برهم می‌خورد به حالت طبیعی بازگردد. در چنین شرایطی نباید با شتاب هر آنچه به ذهن می‌رسد را عملی سازیم. درس دیگری که از داستان اشعث می‌آموزیم این است که بازی زندگی یا مبارزه میان دو قطب مثبت و منفی همواره ادامه دارد و حتی با مرگ نیز پایان نمی‌یابد.

نویسنده و رابط خبری: راهنمای ویلیام‌وایت همسفر مهرو (نمایندگی سلمان فارسی)
ارسال: نگهبان سایت راهنمای ویلیام‌وایت همسفر هایده (نمایندگی فردوسی مشهد)
گروه همسفران ویلیام‌وایت کنگره۶۰

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .