English Version
This Site Is Available In English

راهنمایان کنگره۶۰ به‌طور کامل بر درمان اعتیاد مسلط هستند

راهنمایان کنگره۶۰ به‌طور کامل بر درمان اعتیاد مسلط هستند

جلسه یازدهم از دوره بیست و هشتم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی ملاصدرا به استادی ایجنت همسفر سعیده، نگهبانی همسفر زهرا و دبیری همسفر زهرا با دستورجلسه «هفته راهنمایان(DST، تازه‌واردین، ویلیام، جونز، ورزش، موسیقی)» روز دوشنبه ۲۷ بهمن‌ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۵:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:
هفته راهنما را به استاد راهنمای بزرگ کنگره۶۰، مهندس حسین دژاکام، همچنین استاد و راهنمای جهان‌بینی دکتر امین و کلیه راهنمایان عزیز کنگره۶۰، به‌ویژه راهنمایان نمایندگی ملاصدرا، تبریک عرض می‌کنم و امیدوارم بتوانیم قدردان این عزیزان باشیم.

راهنما در کنگره۶۰ فردی است که تاریکی‌های اعتیاد را تجربه کرده، با یک مصرف‌کننده زندگی کرده و سختی‌ها را درک می‌کند. او به کنگره۶۰ آمده، درمان شده و درحال آموزش دادن و آموزش گرفتن است. مسیری را که خود طی کرده، اکنون به رهجو نشان می‌دهد که اگر مسیر صحیح را انتخاب کند، به رهایی و حال‌خوش خواهد رسید و درمان اتفاق می‌افتد.

در جزوه راهنما و راهنمایی، مطالب به‌طور کامل نوشته شده است؛ از جمله اینکه راهنما کیست! راهنمایی و وظایف راهنما چیست! تمام این موارد شرح داده شده‌اند. حتماً عزیزان مطالعه کنند و با وظایف راهنما به‌طور کامل آشنا شوند تا ان‌شاءالله در آینده خود نیز بتوانید این جایگاه‌ها را تجربه کنید.

مهم‌ترین ویژگی یک راهنما این است که خود، آن تاریکی را تجربه کرده و این‌طور نیست که صرفاً کتابی خوانده باشد که اعتیاد یعنی این و اگر این‌طور حرکت کنید، اعتیاد درمان می‌شود. راهنما لحظه‌به‌لحظه تاریکی را تجربه کرده و لحظه‌به‌لحظه درمان را در کنگره۶۰ تجربه کرده است.

در کنگره، یک استاد راهنما داریم که مهندس حسین دژاکام هستند و با شال ارغوانی‌رنگ، تنها یک نفر که استاد و راهنمای همه اعضای کنگره۶۰ هستند. استاد و راهنمای جهان‌بینی دکتر امین هستند و راهنمایان با شال نارنجی، راهنمایان DST هستند که خدمت می‌کنند. راهنمایان تازه‌واردین با شال سبز، راهنمایان ویلیام با شال سرمه‌ای‌رنگ و راهنمایان جونز که ان‌شاءالله در آینده شال دریافت می‌کنند، درحال خدمت هستند.

نکته‌ی بسیار مهم این است که یک راهنما در کنگره۶۰، بیش از ۶۰۰ ساعت آموزش دیده و به‌طور کامل اعتیاد را می‌شناسد. مهندس دژاکام بیان می‌کنند که یک تیم چند نفره از پزشک، روان‌پزشک، روان‌شناس، مشاور، مددکار و پرستار جمع شوند با یک راهنمای کنگره۶۰ برابری می‌کنند؛ زیرا یک راهنما کار تمامی این افراد را به‌خوبی انجام می‌دهد. اعتیاد یک علم، تخصص و رشته مهم است.

راهنما با آگاهی‌هایی که در کنگره دریافت کرده، به این علم دست یافته و اکنون آن را منتقل می‌کند. شاید بیرون از کنگره اعتیاد به این شکل درمان نشود؛ اما راهنمایان کنگره۶۰ به‌طور کامل بر درمان اعتیاد مسلط هستند.

مهم‌ترین مشخصه یک راهنما، محبت، عشق، عقل و ایمان او است که باعث می‌شود خدمت کند. راهنمایان کنگره۶۰ بدون دریافت هیچ مزدی و بدون چشم داشت، خدمت می‌کنند. در حین خدمتی که انجام می‌دهند، آموزش می‌بینند و این خود جزء پروسه درمان است و راهنمایی جزو مسیر تکامل آن‌ها است.

راهنما هم به رهجویان آموزش می‌دهد و هم آموزش می‌گیرد، به‌گونه‌ای که حال‌خوب به‌صورت دوطرفه منتقل می‌شود و این خدمت بزرگی است.

در درمان اعتیاد، تنها صورآشکار مهم نیست، صورپنهان نیز باید مورد درمان قرار گیرد. مهندس دژاکام بیان کرده‌اند که بندهایی در صورپنهان ما وجود دارد که باید یکی‌یکی باز شوند. راهنمایی که این بندها را باز کرده و با عشق خدمت می‌کند، بند عشق به پایش زده می‌شود؛ بنابراین، نمی‌تواند به‌راحتی خدمت را رها کند و ادامه می‌دهد تا تزکیه جسم، جان، روح و روان را تجربه کرده و حال‌خوش را دریافت کند.

راهنمایی جایگاهی است که خود‌ِ راهنما در مسیر تکامل حرکت می‌کند. مهندس حسین دژاکام جمله زیبایی دارند: «هر کس در این سرا درآید، نانش دهید، از ایمانش نپرسید». مهم نیست رهجو کیست! چه‌کاره است یا از کجا آمده! به همه یکسان آموزش داده می‌شود.

رهجویی که به‌عنوان همسفر وارد لژیون می‌شود، نباید انتظار داشته باشد راهنما تمام مشکلات او را حل کند. مسائل خانوادگی خود را نیز نباید در لژیون مطرح کند، زیرا راهنما تنها آگاهی می‌دهد و مسیر را نشان می‌دهد. حرکت در این مسیر بر عهده خود رهجو است.

اگر رهجو درست حرکت کند، قوانین و حرمت‌های کنگره را رعایت کند و آنچه راهنما می‌گوید دریافت کند، می‌تواند بندها را باز کرده و به رهایی برسد. اما اگر انتظار داشته باشد مشکلاتش توسط راهنما حل شود، حرکت او راکد می‌ماند و نتیجه مطلوب حاصل نمی‌شود. حرکت خود رهجو است که رهایی، تعادل و آرامش را برای او فراهم می‌کند.

همسفران عزیز، ان‌شاءالله با برنامه‌ریزی و تلاش بتوانید در آزمون راهنمایی سال آینده شرکت کرده و به این جایگاه برسید. قرارگرفتن در جایگاه راهنمایی صرفاً با حفظ مطالب و کتاب‌ها ممکن نیست؛ مهم‌ترین عامل، خواسته و هدف است. اگر خواسته و هدف شما این باشد که خودتان درمان شوید و به دیگران کمک کنید، قطعاً به نتیجه خواهید رسید. برنامه‌ریزی برای این هدف بسیار مهم است.

امسال دستورجلسه هفته راهنما با سال‌های گذشته متفاوت است. بنده چهار سال دوره راهنمایی را طی کرده‌ام و در این چهار سال، جشن بسیار باشکوهی برای ما برگزار می‌شد. امسال نیز راهنمایان عزیز لیاقت بهترین جشن‌ها و قدردانی‌ها را دارند، اما شرایط موجود حکم می‌کند دستورجلسه هفته راهنما مانند جلسات قبلی برگزار شود و جشن نداشته باشیم.

از راهنمایان عزیز بابت این موضوع عذرخواهی می‌کنم. می‌دانم که بزرگواران درک می‌کنند و لایق بهترین‌ها هستند و ان‌شاءالله رهجوهای عزیز با حرکت‌های خوبشان قدردان زحمات راهنماها خواهند بود.

برای راهنما بسیار مهم است که رهجو قدردانی کند؛ این یعنی رهجو خدمتگزار خوبی برای کنگره باشد، به‌خصوص زمانی‌که رهجو شال دریافت می‌کند. بالاترین لذت برای راهنما، دیدن رهجویی است که به‌صورت خالصانه خدمت می‌کند.

راهنما تنها عزیزانی که اکنون درحال خدمت هستند نیستند؛ پیش‌تر نیز راهنمایان دیگری در شعبه زحمت کشیده‌اند؛ مانند همسفر طاهره، همسفر سهیلا، همسفر سحر، همسفر شهلا، همسفر فاطمه، همسفر مریم (ش)، همسفر مریم (ر) و همسفر زهره که در جایگاه شال نارنجی خدمت می‌کردند، همسفر زهرا (م) و همسفر آرزو که در جایگاه شال سبز راهنمای تازه‌واردین خدمت می‌کردند.

راهنمایان حاضر درحال خدمت، از جمله همسفر مرضیه که امسال شال خدمت دریافت کردند و در آینده لژیون تشکیل خواهند داد، تبریک می‌گویم. همچنین به راهنمایان جونز و ویلیام نیز در شعبه حضور دارند که تبریک می‌گویم. امیدوارم مسیر گسترش یابد و علاقه‌مندان به این جایگاه بتوانند به حال‌خوش برسند و شعبه‌ای فعال و موفق داشته باشیم.

تشکر ویژه‌ای نیز از راهنمایان عزیز دارم که با من و مرزبانان همکاری و هماهنگی بسیار خوبی دارند. امیدوارم تلاش‌های شما روزبه‌روز با انرژی، شادی و برکت همراه باشد.

خوشحال هستم که خدمتی در کنار شما نصیبم شده است که باز هم در کنار راهنمایان عزیز باشم.

«تغییر جایگاه نگهبان و دبیران سایت»

«تصاویری از جشن هفته راهنما»

مرزبانان کشیک: همسفر میترا و مسافر محمد
تایپیست: همسفر نرگس رهجوی راهنما همسفر ندا (لژیون سوم)
عکاس: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون اول)
ویرایش و ارسال: مرزبان خبری، همسفر میترا
همسفران نمایندگی ملاصدرا (نیک‌آباد)

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .