English Version
This Site Is Available In English

پیوند محبت بین رهجو و راهنما ناگسستنی است

پیوند محبت بین رهجو و راهنما ناگسستنی است

سلام دوستان مریم هستم، همسفر

راهنمایی یعنی نشان‌دادن راه. در کنگره۶۰ این راه، مسیر رهایی از اعتیاد است. راهنمایی؛ یعنی انتقال اطلاعات، دانش، آگاهی و تجربیات از راهنما به رهجو. راهنمایی یعنی تدریس علم، اخلاق، معرفت و همچنین عشق، عقل و ایمان.
راهنمایی؛ یعنی پرورش انسان، سالم، صالح و متعادل بودن. راهنمایی؛ یعنی صبر، استقامت، آرامش و صراط مستقیم. راهنمایی؛ یعنی ادامه آموزش‌دیدن شخص راهنما.

با خواندن این جملات در جزوه راهنما و راهنمایی آقای مهندس نتوانستم یک جمله از آن را برای مشارکتم انتخاب کنم؛ زیرا هر جمله تکمیل‌کننده جمله قبلش بود. آقای مهندس مصداق تمام این جملات هستند. معلم بزرگ ما که هر هفته با شنیدن صدایش تمام سلول‌های بدنمان روح و انرژی می‌گیرد، معلمی که معلمان زیادی را پرورش داد تا به بشریت خدمت کنند؛ خدمتی نه از سر اجبار، نه از سر منت، نه از خودستایی؛ بلکه از عشق، عشقی که با عبور از ۱۳ وادی به ثمر نشست. عشقی که از منطقه منفی ۶۰ درجه از پشت فرمان اتومبیل قرمزرنگ و یا از کناردست راننده آن اتومبیل شروع شد! عشقی که تنها خود راهنمایان آن را درک می‌کنند و من رهجو تنها وصف آن را شنیده‌ام، شنیدن کی بود مانند دیدن!

این هفته را به معلم‌های خودم؛ در رأس به آقای مهندس و خانواده محترم ایشان و تمامی راهنمایان کنگره۶۰، بالاخص به راهنمای خوب خودم؛ خانم محبوبه عزیز و راهنمای مسافرم آقا پژمان تبریک می‌گویم. راهنمای محترم من هفته‌ای دو بار در تمام طول سال بدون دریافت هیچ‌گونه مزدی و بدون کوچک‌ترین چشمداشت از اصفهان به نمایندگی ما می‌آیند و تلاش بی‌وقفه او را حتی خسته نمی‌کند، شاید به‌جرئت بتوانم بگویم همیشه زودتر از ما داخل شعبه حاضرند.

زبانم از گفتن ویژگی‌های ارزشمند ایشان قاصر است. بی‌شک او و دیگر راهنمایان، شاگردان بسیار خوبی برای معلم خودشان هستند. شاید هیچ‌وقت نتوانم فداکاری، عشق و آموزش‌هایی که از راهنمای خود دریافت می‌کنم را جبران کنم؛ اما تلاش می‌کنم رهجوی خوبی برای ایشان باشم و ان‌شالله با گرفتن شال نارنجی ایشان را خوشحال کنم. قشنگ‌ترین و بهترین و ناب‌ترین لحظه‌ها را در تمام دوران زندگی برای راهنمای عزیزم و راهنمای مسافرم و خانواده‌های محترمشان خواستارم. ان‌شالله به تمام آرزوهایشان برسند.

برای آقای مهندس و خانواده محترمشان هم آرزوی سلامتی و موفقیت را دارم.

ای معلم بوی باران می‌دهی
در خزان درس بهاران می‌دهی
ساعتی از عشق می‌گویی سخن
ساعتی هم درس ایمان می‌دهی
گر چه دانش را گـران آموخته‌ای
از کرم آن را چــه ارزان می‌دهی
در دلت هر چند داری غصه‌ها
درس را با روی خندان می‌دهی

سلام دوستان طیبه هستم همسفر

راهنما... چه واژه قشنگ و پر از احساسی! راهنما کسی است که راه‌وروش درست زندگی‌کردن را به من آشفته‌حال نشان داد. استاد امین در سی‌دی معلم می‌فرمایند: «حیوان چون روح ندارد نمی‌تواند علم را یاد بگیرد و یا قانون را درک کند، آن چیزی که باعث می‌شود انسان بتواند علم را یاد بگیرد روح است و روح تحت فرمان مربی است».

راهنما علم درست زندگی‌کردن را به ما می‌آموزد و در ما زنده می‌کند. اگر انسان می‌خواهد فرمانروای شهر وجودی خودش باشد باید علم را فرابگیرد. اگر من در اتاق تاریکی باشم هر چیزی که در اتاق باشد؛ چه زشتی؛ چه زیبایی آنها را نمی‌بینم. راهنما آرام‌آرام این اتاق را برای من روشن می‌کند و مرا با چیزهایی که قبلاً هیچ درک و آشنایی از آنها نداشتم آشنا می‌کند.

پیوند محبتی که ذره‌ذره در کنگره۶۰ بین رهجو و راهنما به‌وجود می‌آید ناگسستنی است و همین پیوند باعث می‌شود که رهجو با ایمان کامل پایش را جای پای راهنما بگذارد و با تفکر سالم حرکت کند. راهنما با جان و دل تجربیات خودش را در اختیار رهجو می‌گذارد و با تمام وجودش رهجو را راهنمایی می‌کند. راهنما مطالب را با حسی که تزکیه و پالایش شده و تجربیاتی که دارد به بهترین نحو به رهجوی خود انتقال می‌دهد؛ همانطور که استاد امین می‌فرمایند: معلم خوب کسی است که چیزهایی را که می‌داند به بهترین شکل به بقیه انتقال بدهد. دستان راهنمای عزیزم را می‌بوسم و بهترین‌ها را برایشان آرزو می‌کنم.

سلام دوستان همدم هستم، همسفر

با نهایت احترام و قدردانی بر خود واجب می‌دانم از راهنمای عزیزم تشکر کنم؛ کسی که با صبر، عشق و دانشی برخاسته از تجربه، چراغ راه مسیر تاریک من شد، هدایتم کرد و راه زندگی را به من نشان داد و باعث شد که دوباره صلح و آرامش را در زندگی به دست بیاورم. راهنمایی که تنها آموزش نداد؛ بلکه با عمل، تعهد، نظم و محبت، درست زیستن را به من آموخت.

راهنمای عزیزم!

در روزهایی که ناآگاهی، ناامیدی و ترس بر من غلبه داشت، حضور آرام و کلام سنجیده شما، امید را دوباره در دلم زنده کرد. شما به ما یاد دادید که درمان، تنها رهایی از مصرف نیست، بلکه رسیدن به تعادل، آگاهی و انسانیت است.
قدردان لحظه‌لحظه وقتی هستم که بی‌منت در اختیار ما گذاشتید.

قدردان نگاه مهربان؛ اما قاطع شما که ما را به مسیر درست بازمی‌گرداند و سپاسگزار آن عشقی که بدون توقع در این مسیر جاری کردید. این عشق باعث شد هر قدمی که من با آگاهی برمی‌دارم، نشانی از آموزش‌های بی‌دریغ و پربار شما را دارا باشد.

از صمیم قلب قدردان زحمت‌های پر از عشق و امید و محبت شما هستم. از خداوند متعال سلامتی، آرامش و توفیق روزافزون برای شما خواستارم و امیدوارم همواره در مسیر خدمت، چراغ راه رهجویان باشید.

سلام دوستان سمیه هستم، همسفر

وقتی امروز به مسیر طی شده نگاه می‌کنم، می‌بینم اگر راهنمایم نبود، شاید هیچ‌وقت نمی‌توانستم از آن تاریکی‌ها عبور کنم؛ اما نکته‌ای که در سفر دوم بهتر می‌فهمم این است که راهنما قرار نبود زندگی من را تغییر دهد؛ او فقط نقطه اتصال من با حقیقت بود. این من بودم که باید حرکت می‌کردم؛ اما بدون آن نور، حرکت‌کردن تقریباً غیرممکن بود.
راهنما آمده تا تفکر من را تغییر دهد و زاویه دیدم را نسبت به خودم، زندگی و حتی مشکلاتم اصلاح کند. این همان چیزی است که امروز ارزشش را بهتر می‌فهمم. راهنما مسیر را نشان داده و اجازه می‌دهد تا رهجو خودش رشد کند. شاید آن روزهای اول فکر می‌کردم چرا بیشتر به من کمک نمی‌کند؛ اما امروز می‌دانم اگر بیشتر کمک می‌کرد من هیچ‌وقت قوی نمی‌شدم. این همان محبت حساب‌شده است؛ محبتی که در آن وابستگی نیست؛ اما رهاشدگی هم نیست.

در سفر دوم تازه فهمیدم که راهنما چقدر از وقت و انرژی خود را بدون هیچ چشمداشتی می‌گذرد. آن روزها فقط ظاهر خدمت را می‌دیدم؛ اما امروز می‌دانم که این خدمت از جنس معامله نیست؛ از جنس عشق است؛ عشقی که نه به فرد، بلکه به مسیر و به حقیقت است.

یکی از بزرگ‌ترین درس‌هایی که از راهنما آموختم این بود که فهمیدم باید بر روی جهان‌بینی و رفتارم کار کنم و این‌ها چیزهایی است که امروز در سفر دوم بیشتر لمس می‌کنم. در نهایت، اگر بخواهم جایگاه راهنما را در یک جمله خلاصه کنم، می‌گویم: راهنما فردی است که کمک می‌کند انسانِ واقعی درون ما بیدار شود و این بزرگ‌ترین خدمتی است که یک انسان می‌تواند به انسان دیگر بکند.

از راهنمای عزیزم و از همه راهنمایانی که با عشق و دانایی خدمت می‌کنند صمیمانه سپاسگزارم.

 

رابطین خبری: همسفر فاطمه، رهجوی راهنما همسفر محبوبه (لژیون یکم)، همسفر طیبه، رهجوی راهنما همسفر مینا (لژیون دوم)، همسفر همدم، رهجوی راهنما همسفر الهام (لژیون سوم)، همسفر سمیه، رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون چهارم)
ارسال: راهنما همسفر افسون، نگهبان سایت
همسفران نمایندگی نائین

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .