English Version
This Site Is Available In English

لژیون سردار، بستر را برای تازه‌واردین فراهم می‌کند

لژیون سردار، بستر را برای تازه‌واردین فراهم می‌کند

ششمین جلسه از دوره شصت وچهارم سری کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ ویژه مسافران نمایندگی خلیج‌فارس بوشهر با استادی مسافر اسماعیل، نگهبانی مسافر رضا و دبیری مسافر احسان با دستور جلسه «D.SAP» روز یکشنبه ۱۹ بهمن‌ماه ۱۴۰۴ساعت ۱۵:۳۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان اسماعیل هستم یک مسافر، از آقای ناصر نگهبان لژیون سردار سپاسگزارم، همچنین از خدمتگزاران و اعضای لژیون سردار که به من این فرصت را دادند که در خدمتتان باشم، تشکر می‌کنم.
زمانی که لژیون سردار خدمتگذار است، اولویت صحبت کردن و مشارکت در مورد لژیون سردار است؛ زیرا اولویت با گزینه مهم‌تر است؛ همانگونه که حق تقدم و اولویت یک تازه وارد از سفر اولی، یا سفر اولی نسبت به سفر دومی واجب‌تر می‌باشد و لژیون سردار قرار است بستر را برای تازه‌واردین فراهم کند، زیرا آن‌ها هستند که میخواهند در ادامه برداشت خودشان را از لژیون سردار داشته باشند؛ و لژیون سردار منتظر می‌ماند تا شخص پس از سلامتی که حق هر انسانی می‌باشد، تعادل را به او پس بدهد.

سلامتی و بخشش درون شما می‌باشد و فقط کافیست آن را بیدار کنید، اینکه تبدیل به یک شخص متعادل بشوید، باید خواست آن درون شما وجود داشته باشد که به شما پس داده شود؛ با ورود به لژیون سردار، بخشندگی درون شما بیدار می‌شود؛ با علمی که به شما آموزش داده می‌شود، همانگونه که ده ماه برای درمان وقت می‌گذارید، برای لژیون سردار هم وقت لازم است و به این شکل روزی می‌رسد که تمام چیزهایی را که از دست داده ایم، به ما پس داده خواهد شد.
هر مبلغی که در لژیون سردار می‌بخشیم را باید در درون خودمان ارزشمند بدانیم و استارت خوبی برای وارد شدن به بخشش می‌باشد؛ دقیقا مانند پله اول دارو که استارت سلامتی خود را می‌زنیم.

برای مصرف دی‌سپ هم نیازی به دستورالعمل های پیچیده و قاطی کردن آن با چیزهای دیگر نداریم چون دی‌سپ خود سرشار از مواد غنی و موثر می‌باشد و خیلی راحت می‌توانید از راهنمای خودتان طریقه مصرف دی‌سپ را بیاموزید.

نگارش: مسافر احسان (لژیون سوم)
عکس: مسافر مهدی (مرزبان خبری)
ارسال: مسافر اسماعیل

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .