English Version
This Site Is Available In English

D. Sap حاصل تحقیقات مهندس است

D. Sap حاصل تحقیقات مهندس است

دهمین جلسه از دور دوم از سری کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره۶۰ ویژه مسافران نمایندگی رزن با دستور جلسه:((D.sap)با استادی مسافر سعداله و نگهبانی مسافر حسین و دبیری مسافر رسول در روز سه‌شنبه مورخ ۱۴ بهمن ماه ۱۴۰۴ رأس ساعت ۱۵:۳۰ آغاز به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان، سعداله هستم، یک مسافر.
در آغاز لازم می‌دانم از راهنمای عزیزم، حسین اقا، که امروز نیز در جایگاه نگهبان جلسه حضور دارند، صمیمانه قدردانی کنم. ایشان در طول نه ماه گذشته با صبر، دقت و محبت، همراه و پشتیبان من بودند. همچنین از ایجنت محترم آقای مجید و مرزبانان محترم، و نیز از جناب اقای مهندس و خانواده ارجمند ایشان که خدمتگزاران صادق کنگره ۶۰ هستند، تشکر و قدردانی می‌کنم.
دستور جلسه امروز «D.Sap» است. استاد امین در توضیح این موضوع، یک خاطره‌ای از جناب اقا مهندس اشاره می‌کنند. ایشان می‌فرمایند: روزی مهندس باغی را خریداری کرده بودند و ما را برای بازدید به آنجا بردند. فصل سیب بود و در کنار درختان گردو و انگور، سیب‌ها فراوان دیده می‌شد. در آن زمان سیب خریدار نداشت و روی زمین مانده بود. مهندس مبلغی به من دادند و گفتند تا برم دبه تهیه کنم تا سیب‌ها را جمع‌آوری کنیم. حدود شصت دبه تهیه کردم و سیب‌ها را جمع کردیم؛ حتی از باغ همسایه که از آشنایان بود، مقداری دیگر برداشتیم تا دبه ها پر بشوند و دبه ها در همان جا پیش دوستانمان گذاشتیم.
پس از حدود ده یا یازده ماه، یا شاید یک سال، از باغ تماس گرفتند و گفتند سیب‌ها تبدیل به سرکه شده اند. آن‌ها را صاف کردیم و حدود ده تا دوازده دبه بیست‌لیتری سرکه به دست آمد است. استاد امین می‌گویند: به آن‌ها گفتیم همه را برای خودتان نگه دارید و فقط یکی دو دبه برای ما بفرستید. وقتی سرکه به دست مهندس رسید و ایشان آن را امتحان کردند، متوجه تفاوت آن با سرکه‌های بی‌کیفیت بازار شدند.


در آن زمان بسیاری از سفر اولی‌ها مشکلات گوارشی داشتند و می‌دانستیم که سرکه برای سیستم گوارش مفید است. بنابراین مقداری از این سرکه را در اختیار برخی از اعضا قرار دادیم. پس از مدتی، تعدادی از آن‌ها گزارش دادند که مشکلات گوارشی و کبد چرب شان بهبود یافته است. همین موضوع باعث شد مهندس تحقیقات خود را آغاز کنند.
برای شروع تحقیق، لازم بود تجربه‌ها ثبت و مستند شود تا امکان ارسال نمونه‌ها به آزمایشگاه فراهم گردد. مهندس حدود ششصد نفر از سفر از بچه های کنگره را انتخاب کردند؛ به سیصد نفر گفتند مصرف نکنند و به سیصد نفر دیگر مصرف دیسب را توصیه کردند. پس از مدتی، نتایج آزمایشگاهی نشان داد که سیستم ایمنی بدن گروه مصرف‌کنندهای دیسپ به‌طور قابل‌توجهی بالا رفته و تقویت شده است.
در ادامه، نمونه‌ها به آزمایشگاه ارسال شد و مشخص گردید که دیسپ چندین نوع اسید مفید بیشتر از سرکه‌های معمولی دارد و همچنین سرشار از مواد معدنی مورد نیاز بدن است؛ از جمله اسید لاکتیک، میکروارگانیسم‌های مفید و باکتری‌های سودمند. استاد امین توضیح می‌دهند که تعداد این باکتری‌های مفید در بدن انسان حدود شصت برابر بیشتر از تعداد سلول‌هاست؛ به‌گونه‌ای که گویی ما در میان آن‌ها زندگی می‌کنیم، نه آن‌ها در میان ما. این میکروارگانیسم‌ها در هر نقطه از بدن که التهاب یا عفونت ایجاد شود، فعال می‌شوند و به بهبود سیستم ایمنی کمک می‌کنند.
به دلیل وجود اسید لاکتیک، دیسپ باعث قلیایی‌تر شدن اسید معده می‌شود. بنابراین در مواردی مانند رفلاکس، ترش‌کردگی یا زخم معده، مصرف روزانه یک تا دو درب بطری می‌تواند به مرور زمان موجب کاهش اسیدیته و ترمیم معده شود.
از توجه شما سپاسگزارم.

مرزبان کشیک مسافر ابوالقاسم

تایپ مسافر سعدالله 

عکاس مسافر ابوالفضل 

برگزار مسافر مجید

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .