English Version
This Site Is Available In English

خاصیت های درمانی D.SAP

خاصیت های درمانی D.SAP

جلسه نهم از دوره سی و سوم سری کارگاه های آموزشی خصوصی  کنگره ۶۰ با استادی مسافر غلامرضا، نگهبانی مسافر اکبر و دبیری مسافر سعید با دستور جلسه«D.SAP»در تاریخ۱۳ بهمن ماه ۱۴۰۴راس ساعت۱۵ شروع به کار کرد.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان غلامرضا هستم یک مسافر، خوش حالم که در جمع شما عزیزان هستم، در رابطه با دستور جلسه D.SAP اگر بخواهم بگویم اول اینکه زمانی  مهندس اولین بار برای ترک اعتیاد روش DST را کشف کردند و همچنین برای ترک سیگار روش DST را به همراه آدامس نیکوتین خوراکی در دسترس همگان قرار دادند. گاهی اوقات افراد کنگره دچار مشکلات گوارشی می‌شدند، پس به این منظور آقای مهندس D.SAP را تولید کردند. من به شخصه سه ماه سفر که بودم از D.SAP استفاده کردم، طولی نکشید که  D.SAP در مدت یک ماه دستگاه گوارشی من را پاک کرد و بعد از آن به صورت مداوم اما کمتر از مقدار قبل D.SAP استفاده کردم تا اینکه الان هفته‌ای یک بار الی دو بار از آن استفاده می‌کنم، خاصیت‌های درمانی  D.SAP بسیار بالا هستند.
یکی از دوستان دیروز با من صحبت می‌کرد گفت پای من جوش زده بود اوایل فکر کردم که این یک جوش ساده است و زود خوب می‌شود اما بعد از مدت کوتاهی این جوش شروع به رشد کرد و وقتی که پیش دکتر رفتم دکتر به من گفت این جای نیش یک حشره است و مقدار زیادی دارو برایم تجویز کرد، یکی از دوستان کنگره‌ به من پیشنهاد کرد که بر روی این زخم D.SAP بمالم، وقتی که اولین بار D.SAP را به زخم خود مالیدم نتیجه بسیار خوب آن را در همان یک بار دیدم و با تکرار مداوم آن در چند روز زخم پای من به سرعت خوب شد و به واقعا معجزه آن را مشاهده کردم.
خاصیت‌های درمانی بسیار زیادی در D.SAP وجود دارد، یکی از کاربردی ترین آن ها رفع عفونت‌های بدن است، چون D.SAP ضد عفونت است. D.SAP در تمام نقاط بدن سم زدایی می‌کند، همچنین خاصیت چربی سوزی بالایی دارد در رابطه با دستور جلسه دیگر توضیحی برایتان نمی‌دهم و می‌خواهم از مشارکت شما عزیزان استفاده کنم، ممنونم که به صحبت‌های من توجه نمودید.

در ادامه، مراسم تجلیل از مرزبانان دوره گذشته و اهدای شال به مرزبانان جدید نمایندگی رودهن با حضور اسیسانت محترم مسافر بهروز

سلام دوستان بهروز هستم یک مسافر، امروز برای تجلیل از مرزبانان گذشته که ۱۴ ماه خدمت کردند و همچنین اهدای شال مرزبانان جدید به اینجا آمده ام. من در کنگره یک صندلی برای نشستن دارم اما این که از این جایگاه چه چیزی را می توانم برداشت کنم بستگی به فرمان بردای من دارد و بستگی به نیتی دارد که در دل دارم، این صندلی جایی است که به من همه چیز می بخشد، با رخت عزا و رخت اعتیاد وارد می شوم و بعد رها می شوم و رخت سفید به تن می کنم. من یک روز با رخت عزا با مصرف هروئین، شیشه و قرص وارد کنگره شده ام  و اکنون می گویند؛ از اسیسانت خواهش می کنیم که تشریف بیارند، شما من را نمی شناسید، من که خودم را می شناسم، من که دوازده سال پیش خودم را به خاطر دارم، اگر امروز پنج نفر می آیند و شال تحویل می گیرند برای این است که دیگران بیایند و بتوانند رها شوند، اما همه در حال آموزش گرفتن هستیم، اگر یک زمان خطایی انجام دهند قطعا می خواهند عاقبت به خیر شوند. حقیقت امر این است که نیامده ایم هروئین، شیشه یا قرصمان را کنار بگذاریم. این بزرگ ترین کلاهی است که یک نفس می تواند بر سر خودش بگذارد ما به کنگره آمده ایم تا خود را به بالاترین سطحی که می توانیم ارتقا دهیم و این امر نیازمند خدمت صادقانه است، ممنونم که به صحبت های من توجه کردید.



تایپ و ویرایش: مسافر عرفان
تنظیم و ارسال: مسافر منصور

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .