English Version
This Site Is Available In English

خواص مفید D.sap

خواص مفید D.sap

جلسه چهارم از دوره ششم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی آبیک به استادی همسفر زهرا، نگهبانی همسفر گلزار و دبیری همسفر صونا با دستور جلسه «D.sap» در روز دوشنبه 20 بهمن ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۵:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

از نگهبان، گروه مرزبانی و دبیر جلسه خیلی ممنونم که به من اجازه مشارکت دادند. اگر درباره تاریخچه D.sap بخواهیم صحبت کنیم؛ تاریخ آن به سال ۹۱ برمی‌گردد که کاشف آن دکتر امین و مخترع آقای مهندس حسین دژاکام بودند. D.sap از انگور و سیب درست شده است؛ روی سرکه سیب و انگور آقای مهندس حدوداً ۱۴ تا تبدیل انجام داده‌اند تا به این تغییرات امروزی D.sap تبدیل شده است.

استاد امین می‌فرمایند: سیب میوه‌ای است که تقریباً هر جا یافت می‌شود و برای همه انسان‌ها مفید است. D.sap مشابه تبدیل انسان مصرف‌کننده به انسان کارآزموده و رهاشده است. یعنی چه؟ یعنی اینکه یک مصرف‌کننده‌ای که از چرخه زندگی خارج شده و در درون و صور پنهانش تخریب ایجاد شده را در طی ۱۰ تا ۱۱ ماه تبدیل می‌کنیم به یک انسانی که ویژگی‌های خاصی دارد و توانایی حل مسائل زندگی و مشکلاتش را دارد.D.sap هم این‌گونه است که ما در محصول سیب یک تغییراتی ایجاد کردیم و از این محصول فاسد شده، محلولی به نام D.sap را به وجود آوردیم.

D.sap دارای یک سری خواص مفید است؛ اولین تجربه‌ای که با مصرف آن به وجود می‌آید، بازسازی سیستم گوارش است. D.sap یک سری کارکردهای دیگر هم دارد؛ خاصیت‌های ضدعفونی‌کننده، ضد تورم و التهاب که در عفونت‌های سینوسی تأثیرگذار است. برای کبد چرب و سیستم گوارش خیلی تأثیر مثبتی دارد. یکی دیگر از خواص این داروی شفابخش در زمان کرونا بود که با مصرف آن خیلی از افراد از مرگ حتمی نجات یافتند. D.sap را هم می‌توان به‌عنوان خوراکی و هم به‌عنوان بخور استفاده کرد.

اگر D.sap را به روش Dst بخواهیم استفاده کنیم، می‌توانیم جلوی خیلی از بیماری‌ها را بگیریم یا درمان کنیم. برای عفونت‌های چشم و گوش هم می‌تواند مؤثر واقع شود؛ ولی برای استفاده از این پروتکل استفاده از محلول با آب ۱ به ۵ یا ۱ به ۱۰ می‌تواند باشد. بیشترین تأثیرگذاری مصرف D.sap می‌تواند صبح ناشتا با یک آب لیوان آب ولرم باشد. محصولات دیگر D.sap کرم آن است که برای روشنایی پوست، کک‌ومک، جای زخم، زخم بستر، جای جوش، مشکلات ناخن، بیماری‌های پوستی، التهابی و چروک پوست و... می‌توان استفاده کرد و تأثیرات مثبت آن را به‌وضوح دید. D.sap انگور نسبت به سیب مقدار اسیدی و ضدعفونی‌کننده بالایی دارد.

تقدیر مسئول کارت همسفر شکوفه از مسئول دوره قبل همسفر زهرا:

مرزبانان کشیک: همسفر زهرا – مسافر موسی
تایپیست: راهنمای تازه واردین همسفر محبوبه
عکاس: راهنمای تازه واردین همسفر طاهره
ارسال: راهنما همسفر پروانه نگهبان سایت
همسفران نمایندگی آبیک

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .