English Version
This Site Is Available In English

واژه D به معنی دژاکام و SAP به معنی عصاره است

واژه D به معنی دژاکام و SAP به معنی عصاره است

جلسه سیزدهم دوره چهاردهم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰، نمایندگی صادق قم، با استادی مسافر بهمن، نگهبانی مسافر علی و دبیری مسافر احسان با دستور "D.SAP" یکشنبه 19 بهمن ۱۴۰۴ رأس ساعت 15 آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

تشکر می‌کنم از ایجنت و گروه مرزبانی و از راهنمای لژیون پنجم آقا مهدی که اجازه دادند بنده در این جایگاه قرار بگیرم آموزش ببینم و خدمت بکنم. تشکر می‌کنم از راهنمای سفر اولم آقای احمد فهیمی و راهنمای سفر دومم آقا علی اکبر، از راهنمای جایگاه خدمتی‌ام آقا ابوالفضل اسماعیلی تشکر می‌کنم.

 دستور جلسه هفته D.SAP

زمانی که بنده وارد کنگره شدم برایم سوال بود که کلمه D.SAP یعنی چه این سوال خیلی از دوستان هم است، بنده در این باره مطالعات و تحقیقاتی به عمل آوردم که D.SAP یعنی چه؟ D به معنی دژاکام و SAP به معنی عصاره است.

دارویD.SAP دارویی است که هم ضدعفونی کننده است و هم ضد التهاب است و اینکه ضد فقر غذایی بدن است، به دلیل آن مواد معدنی فراوانی که در داخل آن وجود دارد. 

بند مختصر تحقیقی درباره آن کردم، اسید لاکتیکی که درون آن وجود دارد تقریبا ۳۰ برابر بیشتر از سرکه است. ۰/۱ در داخل D.SAP سیب این اسید لاکتیک وجود دارد و ۱/۳ در D.SAP انگور موجود است و نسبت به سرکه برنج این اسید لاکتیک ۵ برابر بیشتر است و ۳۰ برابر بیشتر از سرکه سیب و سرکه انگور، اسید لاکتیک برای بدن بسیار نیاز است چون خاصیت ضدعفونی کننده و میکروب زدایی دارد.

در داخل D.SAP اسید سولفوریک به مقادیر زیادی وجود دارد، ویتامین B1,B2,B3,B5,B6 در آن وجود دارد. ما کمبودهای بدنمان را متوجه نمی‌شویم اما D.SAP این کمبودها را جبران می‌کند.

آقای منصوری که پارسال تشریف آورده بودند فرمودند که بیشتر از تجربیاتتان در مقوله D.SAP صحبت بکنید. بنده چند هفته پیش دچار یک سوختگی کوچک شدم مقداری مواد مذاب بر روی دستم ریخته شده بود، نسبت به آن بی‌اهمیت شدم و این بی‌اهمیت من باعث عفونت شد و و تا بالای بازوی من آمده بود بعد از ۴, ۵ روز که درد کشیدم از کرمD.SAP استفاده کردم. کرمD.SAP آن سوختگی که به بنده داد آن مواد مذاب نداده بود اما بنده تحمل کردم، زمانی که کرم را زدم مثل این بود که یک سری سرباز وارد آن قسمت شدند و عفونت را خارج می‌کنند و از رگ‌ها به بیرون می‌آیند، بعد از دو روز استفاده از کرم عفونت از بین رفت و جای آن زخم بسته شد. 

تجربه دیگر که از D.SAP بخواهم بگویم همسفر بنده بیماری واریس داشتند بر اثر استفاده از D.SAP آن بیماری خوب شد و دلیل آن هم وجود اسید سولفوریک در داخل D.SAP بود. 

یک تجربه دیگر یکی از دوستان مشکل کبدی داشت دکترها به او گفتند دلیل این بیماری این است که در گذشته از داروی اوتی استفاده کردی، بنده نسبت به این موضوع جبهه گرفتم با او خدمت یکی از پیشکسوتان رفتیم و موضوع را برای ایشان تعریف کردم، ایشان فرمودند که بیرون از کنگره نمی‌دانند ما با داروی اوتی چه کاری انجام می‌دهیم که این گونه می‌گویند فرمودند D.SAP را به عنوان یک دارو استفاده بکن مانند دارویی که از داروخانه تهیه می‌کنی و با روش DST از آن استفاده بکن، خدا را شکر بعد از استفاده یک هفته از دارو به بهبود رسید.

از اینکه به صحبت‌های بنده توجه نمودید متشکرم.

تایپ خبر همسفر امیرمحمد 

عکاس همسفر امیرمحمد 

ارسال خبر همسفر امیرمحمد 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .