چهاردهمین جلسه از دوره پانزدهم کارگاههای آموزشی خصوصی کنگره ۶۰، نمایندگی قائمشهر، با استادی مسافر ابراهیم، نگهبانی مسافر علی و دبیری مسافر عسگری با دستور جلسه «D.Sap» یکشنبه 19 بهمن ۱۴۰۴ ساعت 15:30 آغاز به کارکرد.

خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان، ابراهیم هستم یک مسافر.
انشاالله بتوانیم با کمک همدیگر جلسه خوبی را برگزار کنیم.
دستور جلسه امروز، D.Sap است. بچه های قدیمی تر که در جلسه حضور دارند اکثراً دیسپ را مصرف کرده اند و از طریق آن توانسته اند بسیاری از بیماری های خود را درمان کنند.
دیسپ عصاره سیب است که بعضی ها به آن داروی جادویی می گویند. شاید برای تازه واردین و یا کسانی که تازه سفرشان را شروع کرده اند این حرف اغراق آمیز به نظر بیاید و با خود بگویند داروی جادویی دیگر چیست!
خود من هم زمانی که تازه به کنگره آمده بودم چنین فکری داشتم و بنظرم می آمد که راجع به دیسپ بزرگ نمایی صورت می گیرد. در آغاز سفر اول، مشکل گوارشی، کبد چرب و عفونت گوش داشتم. در طول سفر اول، به دلیل مصرف داروی OT، مشکل گوارشی ام بدتر شد. با خودم گفتم از دیسپ استفاده کنم شاید مشکل گوارشی ام حل شود. وقتی شروع به استفاده از دیسپ کردم، متوجه شدم کارایی آن خیلی بیشتر از چیزی است که فکر می کردم. کبد چرب من گرید ۳ یا ۴ بود، ولی بعد از چندوقت استفاده از دیسپ، یک روز آزمایش دادم و دیدم که کاملاً خوب شده؛ یا ۷-۸ سال مشکل عفونت گوش داشتم که با آنتی بیوتیک و پماد خوب نمی شد و شب ها نمی توانستم راحت بخوابم، ولی وقتی دیسپ را بصورت قطره در گوشم ریختم متوجه شدم روز به روز بهتر می شود.
آقای مهندس همیشه می گویند دیسپ را کم مصرف کنید. اگر ایشان به دنبال فروش بیشتر محصولشان بودند هرگز چنین حرفی نمی زدند. ایشان می گویند ارزش D.Sap آنقدر بالا است که نباید از آن برای هرکاری استفاده کرد.
۱۲ ماه طول می کشد تا D.Sap آماده شود؛ درصورتی که سرکه سیب موجود در بازار ۴۰ تا ۵۰ روزه آماده می شود. برای آماده شدن دیسپ ۱۴مرحله عملیات لازم است.
نکته جالبی که وجود دارد این است که درخت سیب در اکثر مناطق دنیا قابل کاشت است. استاد امین می گویند حتی در سیبری و مناطق سردسیر نیز سیب با رنگ سیاه به بار می آید. در همه مناطق سیب موجود است. آیا تا به حال فکر کرده ایم که پیام این مطلب چیست؟ استاد امین می گویند حتی تلخی یک بادام برای ما پیامی دارد که آن را نخوریم؛ چراکه درون آن سیاه نور است و اگر بیش از چند عدد بادام تلخ را بخوریم احتمال مسمومیت و یا حتی مرگ وجود دارد. غذایی که مزه و یا بوی بدی دارد درواقع از طریق حس پیامی برای ما دارد که به دلایلی نباید آن را مصرف کنیم.
پیام این موضوع که درخت سیب در همه جا قابل کاشت است چیست؟ این نشان می دهد که میوه سیب به درد همه انسان ها می خورد و کل مردم کره زمین باید از آن استفاده کنند.

ما خودمان باغ سیب داریم. وقتی سیب از روی درخت می افتد، ابتدا داخل آن شروع به سیاه شدن می کند و در ادامه پوست سیب شروع به چروک شدن می کند. من با اینکه که باغدار بودم وقتی این سیب را نگاه می کردم با خود فکرمی کردم این سیب دیگر به هیچ کاری نمی آید؛ ولی استاد امین این موضوع را بسیار زیبا توضیح می دهند. ایشان می گویند در کنگره دقیقاً همین اتفاق درحال رخ دادن است؛ یعنی کسی که کارهای ضدارزشی انجام می دهد مانند همان سیبی است که از درخت می افتد و فاسد می شود. ابتدا صور پنهان او از درون خراب می شود و در ادامه این خرابی به صور ظاهر او نیز سرایت می کند. ولی استاد امین آمدند و با ۱۴مرحله عملیات روی همان سیب، دیسپی را بوجود آوردند که می تواند این همه مریضی را درمان کند.
نگاه مردم به مصرف کنندگان نیز همینطور است که مصرف کنندگان دیگر فاسد شدند و به درد نمی خورند؛ ولی اگر روی همان مصرف کننده روش DST عملیاتی شود، تبدیل به انسانی می شود که مانند D.Sap می تواند هزاران بیماری را درمان کند.
انشالله قدر دیسپ را بدانیم و از آن به خوبی استفاده کنیم.
ممنون بابت سکوت زیبایتان.
- تعداد بازدید از این مطلب :
267