English Version
This Site Is Available In English

پیروزی در تحمل سخت‌ترین سختی‌ها است

پیروزی در تحمل سخت‌ترین سختی‌ها است

ما اکثراً تنها به جهان می‌آییم یعنی از مادر که متولد می‌شویم تنها هستیم. با خود آشنا می‌شویم و قدرت‌ها و حرکت‌های خود را می‌شناسیم و بعد وارد جمع می‌شویم، چون ادامه‌ حیات ما در جمع است و انسان موجودی اجتماعی است که در جمع ادامه حیات می دهد؛ اما در این مورد که «چگونه باید از زندگی بهره مفید برداریم؟» دچار مشکل می‌شویم که برای حل آن بایستی به توانایی‌های دست پیدا کنیم. چون وجود مشکلات در زندگی هست و باید دانست که مشکلات لعنت خدا نیستند و شاید رحمت خدا هستند تا با عبور از آن‌ها ما بتوانیم ارتقاء پیدا کنیم.

هر مشکلی را هم که حل می‌کنیم در واقع سرآغاز مشکل دیگری است و این ادامه دارد؛ ولی اینجا مهم‌ترین چیزهایی را که باید به آن دست پیدا کنیم تا از مشکلات عبور کنیم:
۱- قدرت تفکر ۲- قدرت انجام عمل ۳- قدرت فیزیک بدن است. برای حل مشکلات باید به سه مقوله دست پیدا کنیم که این سه قسمت مهم‌ترین مسائل در زندگی ما هستند.

اول- قدرت تفکر: ما باید در زندگی خود از لحاظ تفکر به بلوغ کامل برسیم که این مسئله در وادی اول برای ما ایجاد شده است (با تفکر ساختارها آغاز می‌گردد، بدون تفکر آنچه هست رو به زوال است.) تفکر شروع یک حرکت است.

دوم- قدرت انجام عمل: در این مرحله باید بدانیم که تفکر به تنهایی کارایی ندارد و این مسئله در وادی پنجم روشن شده است (تفکر قدرت مطلق حل نیست، توأم با رفتن و رسیدن آن را کامل می‌نماید.) تفکر تا آن زمانی که در درون ماست به صورت قوه است و وقتی که به مرحله اجرا و عمل می‌رسد به فعل تبدیل می‌شود پس باید از قوه به فعل حرکت کنیم.

سوم- قدرت فیزیکی بدن: قدرت فیزیکی بدن مسئله بسیار مهمی است که گاهی نادیده گرفته می‌شود باید بدانیم که فیزیک برای انسان یک نعمت الهی است که باید قدر آن را بدانیم و به آن احترام بگذاریم. ما می‌دانیم که جسم، شهر وجودی هر انسان، لازمه حیات است پس باید از آن خوب نگهداری کنیم. اگر ما این مثلث را خوب یاد بگیریم می‌توانیم به راحتی از موانع زندگی عبور کنیم.

آب‌ها در لایه‌های زمین به صورت طبقه‌بندی ایجاد می‌شوند و آن‌ها برای نفوذ باید از لایه‌های متعددی عبور کنند. لایه‌های بیرونی زمین دارای آبی کثیف و آلوده است و هر چه به عمق زمین می‌رویم آب‌ها سالم‌تر و زلال‌تر می‌شوند، چون لایه‌های زمین مانند یک فیلتر، ناخالصی‌های آب را می‌گیرند و آلودگی را از آن می‌زدایند. انسان‌ها از حیات خودشان مانند آن لایه‌ها عبور می‌کنند و ناخالصی‌ها را در دنیاهای مختلف تزکیه می‌کنند، پس باید در نظر داشت که انسان موجودی جاری است و در این رفت و آمدها پالایش پیدا می‌کند. کسی که جسم و روان را با هم میزان کند و بتواند تزکیه‌های لازم را بر روی هر دو به انجام برساند از منتخبین الهی می‌شود و پاداش او حل سخت‌ترین مسائل است و پیروزی در تحمل سخت‌ترین سختی‌ها.

باید در نظر داشته باشیم که نباید انسان را ایزوله کرد یعنی نباید ابزارهایی که به انسان آسیب می‌زند را به کل از بین برد مثلاً راجع به اعتیاد، یک فرد مصرف‌کننده می‌گوید اگر مواد مخدر وجود نداشت من معتاد نمی‌شدم، این‌طور نیست این به قدرت تشخیص ما بستگی دارد که خوبی و بدی را تشخیص دهیم و از بدی‌ها دوری کنیم به عنوان مثال نمی‌توانیم سنگ را از روزگار حذف کنیم تا سر کسی به وسیله آن شکسته نشود، باید استفاده سالم از آن را یاد بگیریم، پس انسان باید به یک دانایی، آگاهی برسد تا بتواند در اجتماع مسائل و مشکلات خود را حل کند.

انسان اگر بخواهد رودخانه باشد، در هیچ بُعد از حیات راکد نمی‌ماند. باید اندیشه و تفکرات خودمان را عوض کنیم، نه جهان اطرافمان را. باید بدانیم که در همه جا خوب و بد وجود دارد این ما هستیم که باید قدرت تشخیص بین خوب و بد را یاد بگیریم. انسان باید به مرحله‌ای از دانایی برسد تا بتواند خوب بد را از هم تشخیص دهد.

منبع: اپلیکیشن دژاکام سی‌دی (چرا می‌آییم)
نویسنده: همسفر مریم رجوی راهنما همسفر نسرین (لژیون سوم)
ویرایش و ارسال: همسفر معصومه نگهبان سایت

نمایندگی ساوه

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .