English Version
This Site Is Available In English

گاهی فقط کافی‌ست درست ببینیم

گاهی فقط کافی‌ست درست ببینیم

به نام قدرت مطلق الله

خدا را شاکرم که مرا در مسیر کنگره ۶۰ قرار داد و از آقای مهندس حسین دژاکام متشکرم که چنین بستری را فراهم نمودند تا من و امثال من که در دل تاریکی‌ها بودیم، به حال خوب، خوشی و آرامش برسیم. از راهنمای عزیزم سپاسگزارم که ۱۰ ماه مرا همراهی کردند و این حال خوش را به من هدیه دادند. از تک‌تک عزیزانی که در این مسیر زحمت کشیدند، از اولین نفراتی که شعبه گیلان را افتتاح کردند تا آن رهجوی تازه‌واردی که با ورودش به من انرژی داد تا در این مسیر باقی بمانم، صمیمانه تشکر و قدردانی می‌کنم.

موضوع: کمک من به کنگره و کمک کنگره به من
راستش برای من کمی خنده‌دار است اگر بخواهم از کمک من به کنگره بگویم؛ چراکه هر کاری که در مسیر کنگره انجام داده‌ام و انجام می‌دهم، در نهایت به خودم بازمی‌گردد. اگر بگویم کمک مالی کرده‌ام، در واقع به من آموزش دادند که چگونه ببخشم و بخشیده شوم؛ زیرا برای بخشیده‌شدن، باید بخشید. به من یاد دادند چگونه پس‌انداز کنم. آموزش‌هایی که کنگره ۶۰ به من می‌دهد، در مقابل کمک مالی من، بسیار باارزش‌تر است.

به نظر شما، آیا می‌توان بخشیدن یک زندگی را با پول محاسبه کرد؟ کنگره زندگی و آرامش را به من بخشید. حتی اگر تمام دارایی‌ام را هم بدهم، باز هم کم است؛ زیرا این حال خوش، آرامش و احساسی که امروز دارم، با هیچ‌چیز قابل‌قیاس نیست. اگر بگویم در کنگره خدمت می‌کنم، باز هم به خودم بازمی‌گردد؛ باعث می‌شود تجربه، آموزش و علمم افزایش یابد. هر لحظه بودن در کنگره برای من آموزش است.

درست است که می‌گویند دیگران کاشتند ما بخوریم و ما بکاریم تا دیگران بخورند؛ این بخشی از خدمت‌کردن است تا بتوانم به همنوع خود خدمت کنم. خدمت به همنوع آسان نیست و باید خداوند اذن خدمت بدهد. مثلاً فرض کنید من سواد ندارم و به مدرسه می‌روم و تکالیفی را که معلم به من می‌دهد، منظم و کامل انجام می‌دهم؛ سپس بگویم به مدرسه یا معلم خدمت کرده‌ام. آیا انجام تکالیف برای مدرسه و معلم است یا برای رشد و سوادآموزی خود من؟

هر انسان در زندگی رسالتی دارد و یکی از علت‌های فرورفتن من در تاریکی، نشناختن رسالتم بوده است. من باید رسالتم را پیدا کنم و آن را به انجام برسانم. به نظر من، کنگره ۶۰ بهترین جایی است که می‌توانم با خدمت‌کردن، رسالت خود را پیدا کنم. کنگره به من آموخت چگونه فکر کنم، چگونه رفتار کنم و چگونه سخن بگویم. خدمت را در مسیرم قرار داد تا آموزش بیشتری بگیرم و مانند یک کارگاه عملی، گفتار، رفتار و کردارم را به بهترین شکل اصلاح کنم.

تایپ و ویرایش: مسافر محمدرضا لژیون سوم
عکس: مسافر مهدی لژیون پنجم
ارسال مطلب: مرزبان خبری مسافر رضا
گروه خدمتگزاران سایت نمایندگی پارک محتشم

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .