English Version
This Site Is Available In English

با بخشیدن قسمتی از وجود خود را شفا می‌دهم

با بخشیدن قسمتی از وجود خود را شفا می‌دهم

کینه و نبخشیدن دیگران با خود ما چه می‌کند؟ زمانی‌که انسان نمی‌تواند یکسری مسائل را درک کند و یا حقیقت یک موضوع را بپذیرد مشکل در حقیقی بودن یا نبودن آن موضوع نیست بلکه مشکل در درون ما است که نمی‌توانیم ماهیت و حقیقت آن موضوع را درک کنیم و این به خاطر بسته شدن حس‌ها است.

انسانی که در حالت تعادل زندگی می‌کند حس‌های آن پالایش یافته از زندگی لذت می‌برد و در مسیر درست حرکت می‌کند. اگر بخواهیم انسان را از مسیر و صراط مستقیم خارج کنیم کافی است که حس‌های او را به هم بریزیم و زهری از کینه، نفرت و حسادت به او تزریق کنیم با این کار عشق وجودی فرد را زخمی کرده و به جای آن بذر کینه کاشته‌ایم.

در مورد موضوعی می‌خواهم صحبت کنم که سال‌ها در وجود من ریشه کرده بود و نمی‌دانستم که همین موضوع، آرامش را از من می‌گیرد. برداشت من از این سی‌دی این است که به ازای هر یک نفری که در زندگی من حضور دارد و خیلی اوقات کارهایی کرده که قابل بخشش نیست با بخشیدن آن فرد قسمتی از وجود خود را شفا می‌دهم و در واقع باعث آرامش روح خود می‌شوم.

اگر حال یک نفر را خراب کنم در زندگی من اتفاقی رخ خواهد داد که حال من نیز خراب شود این جزای کار من به خاطر بد کردن حال دیگران است. اگر بخواهم بدی را با بدی پاسخ دهم این مانند همان شمشیری است که با دست خود به قلبم ضربه وارد کنم. این عدم بخشایش یک زنجیری است به قلب من و قلب طرف مقابل که باید آن را ببخشم و تا زمانی‌که این زنجیر کینه وصل باشد انرژی من از طریق همین اتصال خورده می‌شود.

حتی ممکن است اگر این زنجیر قطع نشود دوباره از این جنس آدم‌های بد با یک شخصیت متفاوت و حتی بدتر جذب زندگی من شوند. زمانی قادر هستم زمین وجودی خود را از این بذرهای آلوده نجات دهم که در راستای پاکسازی خود حرکت کنم و هر گونه خاطره منفی از آن شخص در درون من است پاک شود تا حدی که یادآوری آن خاطرات من را اذیت نکند.

بخشیدن دیگران به این معنی نیست که ارتباطم را با آن شخص ادامه دهم و از همان ناحیه آسیب ببینم من می‌توانم هیچ رابطه‌ای با طرف مقابل نداشته باشم و ببخشم تا راحت‌تر و در آرامش بیشتر زندگی کنم.

منبع: سی‌دی شمشیر در سنگ
نویسنده: راهنمای تازه‌وارد همسفر فاطمه  رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون چهارم)
رابط خبری: همسفر اعظم رهجوی راهنما همسفر زهره (لژیون پنجم)
ارسال: همسفر فرزانه رهجوی راهنما همسفر زهره (لژیون پنجم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی کاشمر

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .