English Version
This Site Is Available In English

همسفر در کنگره مانند بال پرواز برای مسافر است

همسفر در کنگره مانند بال پرواز برای مسافر است

جلسه دوم از دور چهاردهم سری جلسات کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره۶۰ نمایندگی شوشتر به استادی راهنمای محترم مسافر علی اکبر، نگهبانی مسافر سلیمان و دبیری مسافر اکبر با دستور جلسه " هفته همسفر، نقش همسفران خانم و آقا در درمان اعتیاد مسافران" در روز سه‌شنبه مورخ ۱۴۰۴/۱۰/۰۹ راس ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان اکبر هستم یک مسافر، قبل از هر چیز هفته همسفر را خدمت جناب آقای مهندس و خانم آنی بزرگوار، استاد امین عزیز، خانم آنی کماندار و خانم شانی محترم تبریک عرض می‌کنم. تبریک ویژه‌ای هم دارم خدمت همسفر راهنمای عزیزم آقا علی؛ چرا که ایشان اولین همسفرِ شعبه شوشتر بودند و ایشان پا‌به‌پای آقا علی آمدند و این بستر را برای ما و خانواده‌هایمان فراهم کردند تا همسفران بتوانند در اینجا آموزش بگیرند. امیدوارم در این هفته جشن‌ خوبی داشته باشیم. جشن در روز پنجشنبه رأس ساعت ۱۶:۰۰ برگزار می‌شود و امیدواریم همه عزیزان، دل‌نوشته‌ و هدیه ای ارزشمند، آن‌گونه که آقای مهندس فرمودند تقدیم همسفران خود کنند. آقای مهندس همیشه می‌فرمایند: همسفر مثل یک بال پرواز است.  زمانی که من خودم مواد مخدر مصرف می‌کردم و در خانه مصرف می‌شد و به‌قول خودمان مثل یک بمب بود؛ انفجارش به تمام اعضای خانواده آسیب می‌زد. من با مصرف مواد مخدر مشکلات زیادی از نظر روحی و روانی برای خانواده‌‌ام ایجاد کردم و واقعاً آن‌ها را عذاب دادم. من خودم بارها ترک کردم، اما چون همسفرم کنارم نبود، دوباره برگشت می‌کردم. اما این بار یک ماه بود که به کنگره می‌آمدم، در حالی که همسفر همراهم نبود. مشکلاتی برایم پیش آمد و با خودم گفتم چون از کارم عقب می‌افتم، بروم دست به کاری بزنم، حتی به ذهنم رسید که خرید و فروش مواد مخدر انجام بدهم ، با این تصور که خودم دیگر مصرف‌کننده نیستم.

اما لطف خدا باعث شد و این کار صورت نگرفت و من بیشتر به کنگره نزدیک شدم. واقعاً خودم احساس می‌کردم که دارم تغییر می‌کنم. بعدها به همسفرم گفتم که من یک ماه اول اصلاً متوجه نبودم کجا می‌روم. فقط دارو می‌گرفتم و خانواده می‌پرسیدند با لباس سفید کجا می‌روی و من چیزی نمی‌گفتم. بعد از یک ماه، شربت OT را به خانه بردم. چون آگاهی نداشتند، گفتند این چیست؟ گفتم شربت تریاک است. گفتند اگر همان موقع تریاک می‌کشیدی بهتر بود! چون شناختی از کنگره و روش درمان نداشتند. اما بعد از چهل روز که به کنگره آمدند و آموزش گرفتند، متوجه شدند که شربت تریاک سیستم ایمنی بدن را بازسازی می‌کند. ما به‌خاطر مصرف مواد، سیستم ایمنی‌مان تحلیل رفته بود، اما با متدی که آقای مهندس ارائه دادند، این سیستم دوباره بازسازی شد.
الان من چهار همسفر دارم، و آنها به قدری به کنگره و آموزش های کنگره علاقه دارند که کنگره را جزو اولویت های زندگی قرار داده‌اند. امیدوارم همه عزیزانی که همسفر ندارند، حتماً همسفرشان را با خود بیاورند؛ چون بدون همسفر واقعاً سفر در کنگره سخت است. شخصی که در حال سفر است باید همسفرش کنارش باشد تا به رهایی برسد. اگر شما در کنگره آموزش می‌گیرید ولی همسفرتان آموزش نبیند، ناهماهنگی ایجاد می‌شود و مسیر سخت‌تر خواهد شد.
ممنونم که به صحبت‌هایم گوش کردید

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .