English Version
This Site Is Available In English

وقایع و اتفاقات گذشته را شخم نزنیم

وقایع و اتفاقات گذشته را شخم نزنیم

درمان در کنگره۶۰ به سفری در سوز سرمای یخبندان ۶۰درجه زیر صفر تشبیه شده است. به کسانی که موادمخدر مصرف کرده‌اند و شروع به درمان خود از اعتیاد نموده‌اند، مسافر می‌گویند و شخصی که او را همراهی می‌کند، همسفر نام دارد که تصمیم گرفته برای بهبود حال مسافرش تلاش کند این تلاش او زمانی می‌تواند مفید باشد که اولاً: شخص همسفر از شروع سفر که همان صورت مسئله‌اعتیاد است به خوبی آگاه باشد، دوم: این‌که بپذیرد که من نیز در کنار یک مصرف‌کننده دچار یکسری ضدارزش‌ها و ناملایمات شده‌ام، سوم: این‌که  به نقش همسفر بودن خود در این مسیر باور قلبی داشته باشیم؛ پس برای این‌که نقش خود را به بهترین نحو انجام بدهم؛ باید اول بتوانم به خودم کمک کنم تحت آموزش‌های کنگره قرار بگیرم، فرمانبردار بی‌چون و چرا باشم تا بتوانم به یک آرامش ذهنی برسم، آن وقت است که می‌توانم با دل و جان به حرف‌های مسافری که کم‌کم از تاریکی خارج می‌شود، گوش بدهم.

اگر مسافر در بین راه کم بیاورد یا خسته شود قدرت این را داشته باشیم که با راهنمایی‌های درست به او قوت قلب بدهیم و اگر در رفتارش تندی یا تلخی داشت به جای تلافی، قبول کنم که او بیمار است و سیستم شبه‌افیونی او هنوز به‌درستی راه نیفتاده است و بی‌شک زمان خواهد برد تا شخص مسافر به تعادل برسد. وقایع و اتفاقات تلخ گذشته را شخم نزیم؛ چون زیستن در گذشته باعث می‌شود در حال نتوانیم به درستی آموزش ببینیم، کم‌کم یاد می‌گیرم با جستجو کردن، مسافر را زیر ذره‌بین خود قرار ندهم. در عوض به کنگره۶۰، راهنما، متدDST ایمان داشته باشد، زمانش را صرف آموزش بکند، اجازه ندهد منیّت او را از جمع دور کند، از لژیون و جلسات دور بماند و اجازه ندهند شکست‌ها و ناکامی‌های گذشته او را ناامید سازد؛ همچنین از سختی‌ها، فراز و نشیب‌های سفر هراسی به دل راه ندهد و بداند که پایان شب سیه سپید است. همسفر باید محبتش به تعادل باشد؛ زیرا همان‌طور که محبت کم، باعث دلسردی می‌شود. محبت زیاد و بیش از حد هم ممکن است باعث تخریب شود.

استاد امین در سی‌دی نقش همسفر فرمودند: نقش همسفر  مانند بازیگر مکمل در فیلم‌هاست که می‌تواند با بازی بد مسافر را که لبه پرتگاه قرار دارد، به ته دره بفرستد و گاهی هم می‌تواند با بازی خوب، خود مسافر را با خواست خودش به بالا بکشد؛ پس باید بدانیم نقش همسفران، نقش بسیاربسیار پررنگی است. همسفر باید آگاه باشد؛ وقتی که با نیت خیر در مسیر صراط‌مستقیم گام برمی‌دارد نیروهای‌الهی نیز در این مسیر او را یاری خواهند نمود؛ زیرا همین هویت همسفر بودن را از رحمت پرودگار و لطف آقای مهندس داریم که توانستیم از قعر تاریکی‌ها به طرف روشنایی‌ها حرکت کنیم و در نهایت بعد از بهبودی حال خودمان و مسافر، پیامی باشیم برای آیندگان که به اینجا می‌آیند و مثل خودمان روزهای پر دردی را سپری کرده‌اند و مرحمی باشیم بر زخم‌هایشان، به آنان نوید روزهای روشن بدهیم، امید را در دلشان زنده کنیم و به آن‌ها بگویم پایان سفر خواهد رسید جوانه‌ها سر از خاک برمی‌آورند و روزی نور می‌آید و تاریکی محو خواهد شد.

منبع: سایت و متون کنگره۶۰
نویسنده: همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر بهاره (لژیون چهارم)
رابط خبری: همسفر زهره رهجوی راهنما همسفر بهاره (لژیون چهارم)
ویرایش: همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر بهاره (لژیون چهارم) دبیر اول سایت
ارسال‌: همسفر معصومه رهجوی راهنما همسفر سمیه (لژیون دهم) نگهبان سایت

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .