English Version
This Site Is Available In English

وادی یازدهم؛ آموزش، عمل، تعادل

وادی یازدهم؛ آموزش، عمل، تعادل

نهمین جلسه از بیست‌ودومین کارگاه‌های آموزشی خصوصی ویژه مسافران نمایندگی یحیی زارع میبد، با استادی مسافر حسین، نگهبانی مسافرمحمود و دبیری مسافر مصطفی، با دستورجلسه «وادی یازدهم؛ چشمه‌های جوشان و رودهای خروشان، همه به بحر و اقیانوس می‌رسند»، روز یکشنبه ۳۰ آذر ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۷ آغاز شد.

سخنان استاد:

تمام دستور جلساتی که در کنگره ۶۰ مطرح می‌شود، به همراه وادی‌ها، برای این است که ما آموزش بگیریم، در صراط مستقیم قدم برداریم و در نهایت این حرکت درست باعث شود بتوانیم زندگی راحت‌تر و سالم‌تری داشته باشیم؛ به‌ گونه‌ای که دیگران نیز در کنار ما زندگی بهتری را تجربه کنند. کنگره ۶۰ به ما آموزش می‌دهد که چگونه فکر کنیم، چطور بیندیشیم و چگونه عمل کنیم.

در بخشی از وادی یازدهم می‌خوانیم: اگر فردی در هر دین و مذهبی، تمام مراسم ظاهری و عبادی دین خود را به‌جا آورد، اما قوانین و حرمت‌های الهی را محترم نشمارد و به آن‌ها عمل نکند، بی‌دین‌ترین فرد و از پیروان اهریمن است. تمام وادی‌ها آموزش قوانین و دستورات الهی هستند که با یادگیری و اجرای آن‌ها در زندگی می‌توانیم به تعادل و آرامش برسیم.

امروز که به‌عنوان یک تازه‌وارد به کنگره قدم می‌گذارم، باید این نکته را مدنظر داشته باشم که صرف دانستن و یادگیری قوانین، قرار نیست مرا از تاریکی اعتیاد و ضدارزش‌ها نجات دهد؛ بلکه اجرای قوانین است که باعث نجات من می‌شود و راه درست را به من نشان می‌دهد.

ما دو «صور پنهان» و «صور آشکار» داریم. در صور آشکار، لباس مرتب می‌پوشیم، به‌موقع و سرِ وقت به کنگره می‌آییم، سی‌دی می‌نویسیم و کارهای ظاهری زیادی انجام می‌دهیم؛ اما در صور پنهان ممکن است درگیر ضدارزش‌هایی مانند غیبت، دروغ، قضاوت و قیاس باشیم. قرار نیست این ظاهرسازی‌ها به تغییر و تبدیل درونی ما منجر شود؛ بلکه باید روی صور پنهان خود نیز کار کنیم.

در وادی اول می‌خوانیم: با تفکر ساختارها آغاز می‌شود و بدون تفکر، هر آنچه هست رو به زوال می‌رود. این جمله برای هر کس، با هر دین، مذهب و قومیتی، پذیرفتنی است و همه دوست دارند آن را انجام دهند؛ اما عمل کردن به آن کار راحتی نیست و به آموزش و منابع اطلاعاتی بسیار قوی نیاز دارد که در کنگره ۶۰ به‌راحتی در اختیار ما قرار گرفته است.

آنچه باعث می‌شود این آموزش‌ها را یاد بگیریم و به آن‌ها عمل کنیم، تغییر جایگاه و خواستهٔ ماست؛ اینکه از صفات بد گذشتهٔ خود دست بکشیم و از ضدارزش‌ها دوری کنیم. رسیدن به این هدف کار آسانی نیست و نیاز به تلاش، کوشش، صبر و آموزش صحیح دارد تا بتوانیم به تزکیه و پالایش خود بپردازیم و به هدف نزدیک شویم.

یک چشمهٔ جوشان، برای شکل‌گیری، به منبع آبی قوی با اختلاف پتانسیل مناسب نیاز دارد تا بتواند انرژی تولید کند و خروجی سالم داشته باشد. در ادامه، این چشمه به رودهای خروشانی تبدیل می‌شود که موجب خیر و برکت برای هستی و انسان‌ها می‌گردد و در نهایت به بحر و اقیانوس، یعنی همان جایی که از آن سرچشمه گرفته، می‌رسد.

این‌ها همگی تمثیل‌هایی هستند تا انسان با الگو قرار دادن آن‌ها، به حرکت خود جهت دهد امروز کنگره ۶۰ با در اختیار گذاشتن علم راستین، مسیر درست را در اختیار همگان قرار داده است. ما می‌توانیم با یک سفر خوب، همراه با آموزش و اطاعت از قوانین و حرمت‌ها، به دانایی لازم برسیم و اختلاف پتانسیل مناسبی همراه با انرژی مضاعف در خود ایجاد کنیم؛ تا بتوانیم زندگی‌مان را سامان دهیم و در نهایت با خدمت به دیگران، انرژی خود را منتقل کنیم.

در این صورت است که از سختی‌ها و مشکلات زندگی هراسی نداریم و همهٔ آن‌ها را به‌عنوان آموزش می‌پذیریم. هرچه دانایی و آگاهی ما بالاتر برود، موفق‌تر خواهیم بود. بزرگترین و مهم‌ترین دشمن انسان، خود انسان است و اگر خواستهٔ انسان قوی باشد، هیچ چیز مانع او نخواهد شد. امیدواریم بتوانیم در مسیر درست کنگره قرار بگیریم و این خواسته را در وجود خود به‌وجود آوریم.

مرزبان کشیک: مسافر مسلم
ویراستار: مسافر جمال (لژیون ششم)
تایپ: مسافر ناصر (لژیون اول)
عکس: مسافر علی (لژیون هشتم)
ارسال خبر: مسافر سعید (لژیون دوم)

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .