English Version
This Site Is Available In English

قدردانی؛ نشانه تعادل و درمان

قدردانی؛ نشانه تعادل و درمان

قدردانی، تشکر کردن و شکرگزاری؛ یعنی این‌که من زحمات شما و نعمت‌هایی را که در اختیار من قرار داده شده‌اند، دیده‌ام. اگر من در قبال این همه لطف و عنایت ناسپاسی کنم، قطعاً روزی این نعمت‌ها از من گرفته خواهند شد؛ اما هرچه بیشتر از نعمت‌های خداوند سپاسگزاری کنم، نعمت‌های الهی نیز بر من افزون‌تر می‌شود. در درجه اول، انسان باید قدر و منزلت خود را بداند و از خود بابت قرار گرفتن در مسیر روشنایی تشکر کند؛ زیرا تا زمانی که جایگاه خود را در هستی نشناسیم، قدر و اندازه دیگر نعمت‌ها را نیز نخواهیم دانست.

وظیفه من این است که همواره به یاد بیاورم در گذشته کجا و در چه وضعیتی بوده‌ام و اکنون در چه جایگاهی قرار دارم؛ همچنین به یاد داشته باشم اعضای کنگره چه زحمات ارزشمندی برای من کشیده‌اند. حال این سؤال مطرح می‌شود که چگونه می‌توانم قدردان این همه لطف و تلاش باشم؟ در کنگره۶۰ ما تمرین می‌کنیم از کسانی که به هر نحوی و به صورت رایگان به ما خدمت می‌کنند، قدردانی کنیم. این قدردانی می‌تواند هم مالی باشد و هم معنوی. اگر بتوانیم از بخشی از مال خود برای قدردانی بگذریم، این خود بیانگر درمان و نشانه‌ای از تعادل است.

تشکر و قدردانی در کنگره۶۰ با دادن پاکت انجام می‌شود و این رسم بسیار پسندیده، تدبیری از سوی آقای مهندس است. زمانی که مسافر از همسفر خود با دادن پاکت قدردانی می‌کند یا رهجو از راهنمای خود تشکر به عمل می‌آورد، در حقیقت این فرهنگ درست را تمرین می‌کند. همچنین در مناسبت‌های مختلف مانند هفته راهنما، ایجنت و مرزبانان، همسفر و دیده‌بانان، از این عزیزان به شیوه‌های گوناگون قدردانی می‌شود تا من، شما، سفر اولی‌ها و تازه‌واردین آموزش بگیریم و قدر زحمات این بزرگواران را بدانیم.

من با بخشش، مهربانی و رعایت قوانین می‌توانم به‌طور شایسته تشکر و قدردانی کنم. با به‌موقع حاضر شدن، رعایت قوانین کنگره و کمک در حد توان خود، می‌توانم قدردان کنگره و خدمتگزاران آن باشم. امیدوارم بتوانم در این مسیر به‌درستی حرکت کنم و فرمانبردار شایسته‌ای باشم. در پایان، از مهندس حسین دژاکام و تمامی خدمتگزاران و افرادی که به هر نحوی در پیشبرد اهداف کنگره خدمت می‌کنند، صمیمانه تشکر و سپاسگزاری می‌کنم.

نویسنده: همسفر عصمت رهجوی راهنما همسفر صدیقه (لژیون ششم) رشته ورزشی شطرنج
رابط خبری: همسفر عصمت مرزبان خبری پارک لاله (هاتف) نجف‌آباد
ویرایش و ارسال: راهنمای تازه‌واردین همسفر الهه از نمایندگی صالحی، دبیر سایت، رشته ورزشی دارت
گروه ورزشی همسفران کنگره ۶۰

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .