English Version
This Site Is Available In English

رود خروشان بی‌توقع و خود‌جوش است

رود خروشان بی‌توقع و خود‌جوش است

وادی یازدهم کلید طلایی دیگر برای قفل زنگ زده درون ما است با این عنوان که «چشمه‌های جوشان و رودهای خروشان همه به بحر و اقیانوس می‌رسند».
چگونه یک انسان می‌تواند از چشمه به اقیانوس عظیم تبدیل شود؟چشمه و اقیانوس کجا؟ شاید چشمه کیلومترها با اقیانوس فاصله داشته باشد، چگونه می‌توان این مسیر سخت را تا اقیانوس طی نمود تا خود اقیانوس شوی؟

ابتدای این وادی ما را با چگونه به وجود آمدن نیروهای اهریمنی و هدف آن‌ها آشنا می‌کند‌ و بیان می‌کند: «گویی نقطه‌ای سیاه و تاریک از دل روشنایی زاده شد و حرکت خود را آرام و خزنده برای تاختن به جهان روشنایی آغاز کرد. او می‌خواهد برتری خود را نسبت به انسان در مقابل قدرت مطلق اثبات کند». خداوند قدرتی به نام اختیار به انسان داد و این ویژگی، انسان را نسبت به مخلوقات دیگر متمایز نمود؛ ولی برای او حد و مرزهایی قرار داد که همان قوانین به حساب می‌آیند. ابتدا گوشزد می‌کند که به چه منظور نیروهای اهریمنی می‌خواهند انسان را به تاریکی بکشند. در پی آن از اختیار صحبت شده و سپس قوانین را به او یاد‌آوری می‌نماید، به این معنی که تو اختیار داری؛ ولی جهان هستی نیز قوانینی دارد که عبور از آن‌ها یعنی این که از تعادل خارج شده‌ای و نیروهای اهریمنی بر تو تسلط یافته‌اند. اختیار به آن معنا نیست که هر کاری را بتوانی انجام بدهی؛ بلکه اختیار به تو داده شده که راه تقوا، فسق و فجور را خودت انتخاب کنی و از عواقب آن نیز تو را با خبر ساخته‌اند. قدرت اهریمنی برای تسلط بر انسان، ابتدا باید او را از تعادل خارج کند، بنابراین از حقه ذره استفاده می‌کند. یک نفر با مصرف مواد به صورت ذره ذره مصرف‌کننده می‌شود، جسم، روان و جهان‌بینی او از تعادل خارج شده و اختیار او به دست نیروی اهریمنی می‌افتد‌. یکی دیگر به صورت بی‌سیم، یعنی ذره‌ذره بدون آن‌که متوجه شود، اعمال ضدارزش را انجام می‌دهد و از تعادل خارج می‌شود، سپس نیروهای اهریمنی با الهام و القا چشمه او را تبدیل به چشمه‌ای خشک و بی‌آب می‌کنند و در تاریکی فرو می‌رود.

زمانی که اذن ورود تو به کنگره داده می‌شود به این معنی است که چشمه خشک تو به جوشش افتاده است؛ باید در معرض آموزش‌ها قرار بگیری و از تمام آموزش‌های کنگره توسط آقای مهندس، سی‌دی‌ها، استاد جلسه، راهنما و اعضا شعبه استفاده کنی تا چشمه تو بار دیگر با فرمانبرداری زنده شود. ما وادی‌ها را یکی پس از دیگری طی می‌کنیم. با تفکر می‌توانیم صفات خود را تغییر دهیم. خود را مسئول تمام اشتباهات خود می‌دانیم و یاد می‌گیریم که ابتدا خودمان را و بعد اطرافیانمان را ببخشیم؛ اما امروز به وادی یازدهم رسیده‌ایم، چگونه می‌توانیم چشمه جوشان خود را جاری سازیم؟

آقای مهندس بیان کردند: «چشمه جوشان و رود خروشان شدن، در کنگره بسیار آسان و در دسترس است، آسان‌تر از هر جایی که فکرش را بکنیم». برای چشمه جوشان و جاری شدن باید دو ویژگی باید داشته باشیم.
۱- منابع اطلاعات صحیح در مسیر دانایی که همان آموزش‌های کنگره است.
۲- اختلاف پتانسیل درونی و بیرونی برای کسب انرژی.
وقتی این دو ویژگی را به دست آوریم زمان آن رسیده که آموزش‌ها را به مرحله اجرا برسانیم و خدمتگزار شویم تا انرژی و پتانسیل در ما بالا برود. در هستی هیچ چیز مجانی به کسی داده نمی‌شود. زمانی که آموزش می‌گیریم و خدمتی به ما می‌شود؛ باید جبران کنیم. حرکت و خدمت سالم داشته باشیم تا در ما لذت و آرامش به وجود بیاید، سپس قوی شویم و جوشش پیدا کنیم.

وجود نیروهای منفی و ظلمت برای ایجاد انرژی پتانسیل به عنوان یک نیروی مکمل، لازم است تا همیشه در حرکت باشیم. تفکر سالم باعث می‌شود راه درست را انتخاب کنیم. چشمه مانند جسم انسان است و رود مانند صور پنهان، یعنی روح، روان و تفکر او است که باید در جهت نور باشد تا به اقیانوس برسد.
در دعای کنگره آمده است ما در پی هم روان شده‌ایم؛ یعنی تلاش‌های ما باید در پی هم قرار بگیرد. توقف جایز نیست، سکون باعث رکود می‌شود و از حلقه خارج می‌شویم.
رود خروشان بی‌‌توقع و خود‌جوش است. منتظر کمک و مساعدت دیگران نمی‌ماند، پستی و بلندی‌ها را بهانه نمی‌کند از سنگلاخ‌ها و دره‌ها عبور می‌کند؛ زیرا هدف بزرگی دارد و می‌خواهد به منبع اصلی خود، یعنی به اقیانوس، به نور و در انتها به قدرت مطلق برسد. هدف خود را در هستی می‌داند، پس بی‌پروا می‌رود و با نیروی ایمان درونی، عشق و محبتی که به پروردگار و هستی دارد خود را به اقیانوس می‌رساند. چشمه جوشان از همان تفکر سالم، ایمان سالم، عمل سالم، حس سالم، عقل سالم و عاقبت عشق سالم به وجود می‌آید.
زمانی که به عشق سالم رسیدی، بی‌منت و با عشق خدمت می‌کنی؛ چون در هر ذره، وجود خداوند را مشاهده می‌کنی.

نویسنده: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون هشتم)
رابط خبری: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون هشتم)
ویرایش و ارسال: همسفر ساره رهجوی راهنما همسفر صدیقه (لژیون هفتم) دبیر سایت
همسفران نمایندگی خواجو

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .