English Version
This Site Is Available In English

انسان باید ذهنی، قلبی، گفتاری و کرداری قدردان خداوند و نعمت‌های خداوند باشد.

انسان باید ذهنی، قلبی، گفتاری و کرداری قدردان خداوند و نعمت‌های خداوند باشد.

تمام دستور جلسات کنگره۶۰، دارای بار آموزش خاصی بوده که من؛ اگر هوشیار و به دنبال آن باشم، باید بدانم آنچه که نمی‌دانم، می‌توانم بهترین نتیجه و برداشت را از این دستور جلسات بکنم و به بهتر شدن حال خود و دیگران کمک کنم.
کلمه قدردانی، از قدر به معنای اندازه، جایگاه و میزان گرفته شده است و به معنی دانستن اندازه و میزان هر چیزی در کل هستی است. انسان قدردان و سپا‌‌س‌گذار، راضی‌‌تر، خوشبخت‌تر و اجتماعی‌‌تر از هر موجودی است و قدر چیزی که خداوند در مسیر زندگی‌اش قرار داده است را می‌داند. قدر‌دانی می‌تواند از نوع نگاه ما نشأت گرفته باشد، چرا‌که من؛ اگر از آموزش‌های کنگره۶۰، استفاده کنم و برای خدا‌شناسی و خود‌شناسی خودم تلاش کنم و با خودم صادق باشم و درون خود را با روزهای اول ورود به کنگره۶۰، مقایسه کنم و؛ اگر متوجه این تغییرات باطنی و ظاهری وجود خودم باشم، بی‌شک انسان قدردانی هستم ولی؛ اگر متوجه این آموزش‌ها و تغییرات خود و مسافرم نباشم، بی‌شک انسان قدردانی نیستم و؛ اگر به همان دانسته‌های قبلی خودم اکتفا کنم، انسان قدر‌‌شناسی نخواهم بود.

اگر من بتوانم رفته‌رفته و ذره‌ذره به سمت ارزش‌ها و فرامین الهی که در کنگره، به من آموزش داده می‌شود، هدایت شوم و از این نعمت الهی و فرصتی که خداوند در اختیار من قرار داده است، برای تزکیه و پالایش خود استفاده کنم و درون خود را از کینه حسادت، دروغ، قضاوت، سخن‌چینی، نفرت و تهمت پاکسازی کنم، همان زمان می‌شوم انسانی که می‌توانم قدردان خداوند و بندگان خداوند باشم. این را کنگره به من یاد داده که؛ اگر بخواهم قدردان خداوند باشم اول باید قدردان بندگان خداوند باشم و هر زمانی که توانستم قدردان کسانی باشم، که یک روزی من با حال خراب وارد کنگره۶۰، شدم و عزیزانی بودند که دست من را گرفتند باشم و این را بدانم که خداوند توسط این عزیزان چه لطفی به من کرده و دست من را گرفته است می‌توانم برگردم و دست یک دردمند را بگیرم آن وقت است که قدردان این سیستم هستم.

قدردانی باید اول در ذهن، بعد در گفتار و بعد در کردار من نشان داده شود. شکر‌گذاری یک اصل معنوی است و به من کمک می‌کند، که داشته‌های خود را ببینم و به جای آن‌‌که افسوس گذشته و چیزهایی که در زندگی‌ام ندارم را بخورم، به من کمک می‌کند که بفهمم کنگره۶۰، چه ارزش‌هایی به من داده است. انسان باید قدر و منزلت خود را بداند و از خود و خدای خود بابت قرار گرفتن در مسیر ارزش‌ها و روشنایی تشکر کند، تا بتواند بنا به فرموده آقای مهندس با افکار منفی که نقش مکمل در زندگی انسان را دارد و وجودش همیشگی است و مشکلات که رحمت الهی هستند و باعث ساخته شدن انسان در زندگی می‌شوند کنار بیاید و در تلاش برطرف کردن آن‌ها باشد.
بنا به فرموده آقای مهندس انسان باید هم ذهنی، هم قلبی، هم گفتاری و هم کرداری قدردان خداوند و نعمت‌های خداوند باشد. به نظر من کنگره۶۰، یک نعمت و موهبت الهی است برای انسان‌هایی، که دست یاری به سوی خداوند دراز کردند تا از تاریکی درونی و بیرونی نجات یابند، پس من باید قدردان این نعمت بزرگ باشم. چطور می‌توانم در کنگره۶۰، قدردانی کنم. شاید نظر‌های گوناگونی باشد؛ ولی به نظر من همین که از این آموزش‌هایی که کنگره۶۰، در اختیار من قرار می‌دهد بتوانم استفاده کنم و به احیا و القائات و رهنمود‌‌ها و نشانه‌ها توجه کنم و در زندگی خود برای هر چه بهتر شدن حال خود و اطرافیانم تلاش کنم، انسان قدردانی هستم .

من باید نسبت به اطرافیان‌ خود بی‌تفاوت نباشم و بدون چشم داشت چه از نظر مالی و چه از نظر جانی‌ ببخشم و خدمت‌گذار هم‌نوع خود باشم. احترام و نظم و انضباط و ارزش گذاشتن به این ارزش‌ها را کنگره به من یاد داده است. کنگره خیلی ارزش‌ها مثل: احترام به پیشکسوتان، قدرت بخشش، قدرت چشم گفتن، قدرت بخشیدن دیگران، قدرت آزمون و خطا به من داده است که شاید نتوانم به زبان بیاورم. حالا من چطور می‌توانم قدردان این خدمت‌های کنگره۶۰، باشم. من می‌توانم با شرکت کردن در جشن‌های کنگره۶۰، که هر ساله برگزار می‌شود مثل: جشن گلریزان، جشن راهنما، جشن همسفر، جشن ایجنت و مرزبانی و جشن دیده‌بان، حمایت از سبد، عضو لژیون مالی یا سرداری، احترام به جایگاه‌ها، احترام به قوانین و حرمت کنگره۶۰، قدردان این مکان مقدس باشم. من باید در هر جایگاهی، که هستم با سلیقه شخصی خودم با دیگران برخورد نکنم و با دیگران با عشق و محبت رفتار بکنم و همچنین با قدردانی از راهنما و تمام خدمت‌‌گذاران کنگره۶۰، که هدفی جز نجات انسان‌های دردمند و گرفتار در تاریکی ندارند. خدمت‌گذار باشم و اگر؛ در جایگاه خدمتی هستم و کمک به زمین کنگره و تلاش در پیشبرد اهداف کنگره۶۰، اولویت اول من باشد.

در اخر؛ اگر قدردان باشم به خودم کمک کرده‌ام، چراکه قدردان بودن کمک می‌کند، که از افسردگی نجات پیدا کنم و باعث شادی درونی در من می شود و همچنین باعث می‌شود که نوع نگاه من به زندگی و حیات تغییر کند. من؛ اگر می‌خواهم آرامش و آسایش داشته باشم باید قدردان خداوند و کنگره۶۰، باشم و این زنجیره عشق و محبت و کمک به انسان‌های دردمند را قطع نکنم تا با این آموزش‌های ناب به خود‌شناسی و خدا‌شناسی برسم.

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

منابع: سخنان آقای مهندس و سایت
نویسنده و رابط خبری: مرزبان همسفر معصومه
ویرایش: همسفر الهام رهجوی راهنما همسفر سپیده(لژیون هشتم)دبیر سایت
ارسال: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون یکم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی قیدار

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .