English Version
This Site Is Available In English

یکی از هدف‌های مهم آقای مهندس تشکیل کنگره ۶۰ است

یکی از هدف‌های مهم آقای مهندس تشکیل کنگره ۶۰ است

چهارمین جلسه از دوره ششم جلسات لژیون سردار ویژه مسافران ،نمایندگی  ساوه به استادی راهنما مسافر علی و نگهبانی پهلوان  مسافر اکبر و دبیری راهنما مسافر روح‌الله با دستور جلسه «هفته بنیان» روز سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴  ساعت ۱۵/۳۰  دقیقه برگزار شد.


خلاصه سخنان استاد:

از نگهبان جلسه سردار و ایجنت سپاسگزارم که اجازه دادند در این جایگاه قرار بگیرم خدمت کنم و آموزش ببینم. دستور جلسه در مورد بنیان کنگره ۶۰ است و می‌خواهیم بدانیم که اصلاً در چه سالی این کنگره ۶۰ بنیان گردیده که یکی از هدف‌های مهم آقای مهندس تشکیل کنگره ۶۰ است که باید گفته شود و آن عزیزانی که تازه وارد کنگره می‌شوند بدانند که کنگره ۶۰ با چه مشکلاتی رو‌‌ به‌ رو بوده و الان با همه مشکلات به کجا رسیده که همه در صلح و آرامش روی صندلی بنشینند و سفر خودشان را ادامه می‌دهند.
هر ساختار آموزشی و نظامی یک سری تفکراتی پشت سر دارد به این سادگی نیست که بیاییم بگوییم که ما داریم یک کاری را انجام می‌دهیم و به این راحتی پشت سر می‌گذاریم و ادامه دهنده آن را هستیم یا شرکت باشه یا هر چیزی می‌تواند باشد. ساختار کنگره یک چیز دیگری است چندین سال است که این را به ما می‌گویند و تکرار می‌شود که بدانیم چه بودیم و به کجا رسیده‌ایم و همه این‌ها از تلاش‌های یک عده افرادی هستند که به صورت صور پنهان و صور آشکار و در کنگره ۶۰ فعالیت می‌کنند که یکی مثل من بیاید به رهایی برسد و آموزش ببیند.
مهم‌ترین اصل در کنگره ۶۰ یک هدف می‌باشد و آن هم هدف رهایی از تاریکی اعتیاد و بیاییم تک تک ما  آموزش بگیریم و یک خدمتگزار خوبی باشیم. چگونه می‌توانیم یک خدمتگزاری خوبی باشیم؟ وقتی کسی راه صحیح و درست را انتخاب می‌کند یواش یواش به صورت DST این اتفاق می‌افتد. سال ۱۳۷۶ آقای مهندس به رهایی رسیدند و خودشان هم این را اعلام می‌کنند و می‌گویند این تولد من نیست تولد کل اعضا است و آنهایی که با جان دل خدمت کردند حتی آنهایی که تازه وارد شدند تولد همه آنها هم هست؛ چون تولد کنگره ۶۰ هست و به ما می‌گویند که وقتی فردی سفر می‌کند، آموزش می‌گیرد و به رهایی می‌رسد، وظیفه دارد که یک خدمتگزار برای کنگره ۶۰ باشد.
من از پیشکسوتان یک تشکر ویژه دارم که پشتوانه ما بودند که رفتن تهران اجازه شعبه نمایندگی ساوه را گرفتند و در پارک شروع به خدمت کردند و با همه سختی‌ها از مال از جان خود گذشتند و با ذوق و شوق خدمت کردند، ما باید شکرگزار باشیم و هستیم. اگر کوچکترین قدمی که در کنگره برداریم بی‌نتیجه نیست و ما به عینه همه این‌ها را دیده‌ایم و حس کرده‌ایم و باید قدردان کنگره باشیم و قدردان کلیه کسانی که واقعاً در این مسیر خدمت کردن باشیم و ما در لژیون سردار هم از تجربیات خودمان و هم از تجربیات دیگران استفاده می‌کنیم. آقای مهندس می‌فرمایند: در این دنیا کار مفید انجام دهید هم برای خودتان و هم برای دیگران وقتی کار مفید انجام دهید مورد عنایت خداوند قرار می‌گیرید. شما وقتی در لژیون سردار عضو می‌شوید و مبلغی پرداخت می‌کنید اولین تاثیر مثبت این است که از ترس خود عبور می‌کنید از فقر، از منیت، از مال خودمان می‌گذریم و به بخشش می‌رسیم. آقای مهندس می‌گویند: از پس همین مشکلات بود که بدترین روز کنگره تبدیل به بهترین روز کنگره شد. همیشه ایشان از اهمیت دادن به بخش مالی و تقویت پایه‌های مالی سخن می‌گویند امیدوارم اعضای لژیون سردار روز به روز بیشتر شوند.

نگارش متن: راهنما همسفر ناصر
عکاس: مسافر علی
تنظیم و ارسال: مسافر علی

نمایندگی ساوه

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .