English Version
This Site Is Available In English

با تلاش دانشمندی همچون مهندس دژاکام، راه درمان اعتیاد کشف شد

با تلاش دانشمندی همچون مهندس دژاکام، راه درمان اعتیاد کشف شد

جلسه نهم از دور سوم جلسات لژیون سردار با استادی راهنما همسفر فاطمه، نگهبانی همسفر بتول و دبیری همسفر پریسا با دستور جلسه «بنیان کنگره۶۰» روز دوشنبه ۱۷ آذرماه ساعت ۱۵:۰۰ برگزار شد.

خلاصه سخنان استاد:

به نام خداوند بخشنده مهربان. هفته بنیان را خدمت آقای مهندس و خانواده محترمشان و همچنین بیست و هشتمین سال رهایی آقای مهندس را به تمام عزیزان و اعضای کنگره۶۰ تبریک عرض می‌کنم. آقای مهندس سال‌ها درگیر اعتیاد در دنیای تاریک مواد مخدر بودند و روش‌های زیادی را برای درمان و ترک تجربه کردند که هیچ‌کدام نتیجه و حاصلی نداشتند تا اینکه بعد از سال‌ها سختی، تحقیق، بررسی، مطالعه و حرکت در جهت خواسته خود توانستند در ۱۵ آذرماه ۱۳۷۶ به رهایی از بند و تاریکی مواد درمان قطعی نائل گردند.

آقای مهندس این راه و رهایی را نزد خود و فقط برای سلامتی خود نگه نداشتند؛ بلکه دو سال بعد از رهایی اقدام به تأسیس کنگره۶۰ کردند و در سال ۱۳۷۸ اولین جلسه کنگره ۶۰ در تاریخ ۳۰ شهریور ۱۳۷۸ با تعداد ۸ نفر برگزار شد. اولین کتاب آقای مهندس در کنگره و برای درمان اعتیاد به نام کتاب ۶۰ درجه زیر صفر به چاپ رسید. کتابی که خواننده به‌محض خواندن اولین صفحه، خود و سرنوشتش را در آن کتاب به چشم می‌بیند.

مطالب و نوشته‌ها به‌گونه‌ای است که گویی سرگذشت و زندگی تمام مسافران و همسفران در آن کتاب بیان شده است. در واقع کنگره۶۰ بذری بود که توسط بزرگ‌مردی به نام حسین دژاکام در سال ۱۳۷۸ کاشته شد و امروز تبدیل به درختی تنومند و قوی شده است. آقای مهندس در دستور جلسه هفته بنیان اعلام کردند که از سرنوشت و فراز و نشیب‌های مسیر و راه کنگره۶۰ صحبت کنیم تا همگان بدانند که کنگره۶۰ با سختی‌ها و ناملایمات زیادی مقابله کرده تا به جایگاه امروزی رسیده است.

کنگره۶۰ در ابتدا با تعداد خیلی اندک در خیابان کارگر جنوبی تهران تشکیل شد و در ابتدا برای درمان اعتیاد از خود تریاک استفاده می‌کردند به‌صورت دودی که آقای مهندس بررسی و تحقیق کردند. این روش را ارتقاء دهند که با سختی‌های زیادی مواجه بودند. در ادامه با شربت اپیوم یعنی خوردن همان تریاک اقدام به درمان کردند و این در شرایطی بود که جامعه هنوز روش درمان کنگره۶۰ را نمی‌شناخت و کلاً کنگره ۶۰ را قبول نداشتند.

از طرف جامعه و اطرافیان شکایت‌ها صورت گرفت بر علیه کنگره۶۰ و مکانی که کنگره۶۰ و جلسات تشکیل می‌شد پلمب شد؛ ولی آقای مهندس دست از تلاش برنداشتند و جلسات را در پیاده‌رو و در کنار خیابان روی فرش حصیری تشکیل می‌دادند با تعداد کمی از رهجویان و با تلاش‌های زیاد آقای مهندس و الگویی بی‌نقص بودن، همگان متوجه شوند که کنگره۶۰ آرمان و وصیتی است در جهت بهبود معتادان جامعه.

پس جلسات کنگره دوباره در ساختمان کنگره برگزار شد و هر روز رشد و توسعه یافت؛ چون کنگره سلامت جسم، روان و جان افراد بی‌شمار را به آنها هدیه کرد و خانواده‌های زیادی از تاریکی اعتیاد و مرز جدایی و ازهم‌پاشیدگی نجات داد تا به امروز کنگره۶۰ از نظر درمان اعتیاد حرف اول را نه تنها در جامعه ما؛ بلکه در سطح دنیا می‌زند؛ چون جامعه پزشکی و دانشمندان آنها از نظر درمان و شناخت اعتیاد هنوز به گفته آقای مهندس به نقطه صفر اعتیاد هم نرسیده‌اند.

هیچ راه‌حلی که منجر به درمان شود هنوز در دنیا پیدا نشده؛ ولی به مدت ۲۸ سال است که کنگره۶۰ مسافران و همسفران زیادی را در دنیای زیبای سلامتی، به آرامش رسانده است. امروز کنگره۶۰ علاوه بر درمان اعتیاد روی انواع سرطان‌ها و بیماری‌ها فعالیت می‌کند و مقاله‌های زیادی به سرتاسر دنیا ارسال کرده است. آقای مهندس به دلیل دستیابی به درمان سرطان‌های مختلف از جمله سرطان سینه‌، ام‌اس و غیره به همایش‌ها و کنفرانس‌های زیادی در آمریکا و اروپا دعوت می‌شود؛ بنابراین راه‌حل و درمان خود را ارائه می‌کند.

این یعنی اوج پیشرفت در زمینه علم و دانش در زمانی که هنوز برای اعتیاد در جریان راهی نیست تعداد زیادی از برجسته‌ترین شخصیت‌های علمی، هنری و ورزشکاران در اثر اعتیاد و نداشتن راه‌حل دست به خودکشی می‌زنند. به گفته آقای مهندس درمان اعتیاد، بحث اول ما در کنگره بود؛ ولی ما امروز پا را فراتر گذاشتنیم. هدف ما پرورش انسان است. پرورش استاد و راهنماست. کنگره۶۰ علاوه بر درمان اعتیاد و تحقیقات علمی به تمام اعضاء آموخت که می‌توان بعد از درمان، پشتوانه مالی خود را بالا برد.

هفته بنیان و مصادف شدن آن با جلسه سردار این نکته را آموزش می‌دهد که خواسته معقول اگر در جهت منظم قرار گیرد. ذره‌ذره سختی‌ها را پشت سر بگذارد می‌تواند تبدیل به هدف و مقصود شود. حضور و شرکت در لژیون سردار یکی از این خواسته‌هاست. در ابتدا به دلیل وجود اعتیاد ، مواد مخدر و تاریکی آن پشتوانه مالی و پس‌اندازی نیست که بتوان حتی زندگی روزمره خود را تأمین کرد؛ ولی با حرکت در مسیر کنگره، رسیدن به درمان و برداشتن قدم‌های استوار و آموزش‌های ناب کنگره توان مالی رشد کرده است.

نه‌تنها می‌توان زندگی خود را سروسامان داد؛ بلکه افتخار شرکت در لژیون سردار را خواهیم داشت و این‌گونه می‌توانیم قسمتی از دینی که از کنگره به گردن داریم ادا کنیم. از اینکه به صحبت‌های من گوش دادید ممنونم.

تایپیست: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون هفتم)
عکاس: همسفر مائده رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون سوم)
ویرایش و ارسال: همسفر مهین رهجوی راهنما همسفر سمیه (لژیون دوم)
همسفران نمایندگی خیام نیشابوری

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .