English Version
This Site Is Available In English

لژیون ویلیام وایت _نمایندگی شقایق قشم

لژیون ویلیام وایت _نمایندگی شقایق قشم

لژیون ویلیام وایت _نمایندگی شقایق قشم
دستور جلسه: وادی دهم و تأثیر آن روی من
استاد لژیون ویلیام وایت: مسافر ندا
تاریخ: چهارشنبه ۱۲ آذرماه ۱۴۰۴

سخنان استاد:

سلام دوستان، ندا هستم یک مسافر.

خداوند را شاکر و سپاسگزارم که یک روز دیگر در کنگره حضور دارم و می‌توانم آموزش بگیرم و خدمت کنم. دستان پرمهر آقای مهندس را می‌بوسم بابت دستورجلساتی که طراحی کرده‌اند و هر سال برای من مرور می‌شود و مفاهیم جدیدی برایم واضح می‌گردد. دستور جلسه این هفته «وادی دهم» می‌باشد. عنوان وادی: «صفت گذشته در انسان صادق نیست، چون جاری است.» در ابتدای سفر اولم بسیاری از مطالب کنگره برایم مبهم بود.

صفت‌های منفی زیادی داشتم و این صفات بر صفت‌های مثبت من غالب بودند. با وجود اینکه خواسته‌ی قلبی‌ام نبود و دلیل آن مسیر و شرایطی بود که در آن قرار داشتم، اما در تاریکی عمیقی بودم. به نظر من، برای داشتن صفت‌های منفی نیازی به تلاش نیست و خودبه‌خود روزبه‌روز افزایش می‌یابند. در وادی دهم به ما گفته می‌شود که هر صفت خوب یا بدی که در گذشته داشته‌ایم، قابل تغییر است.

در گذشته، هر صفتی که داشتم کاملاً به من تعلق داشت و خانواده‌ام امیدی به تغییر من نداشتند؛ اما آقای مهندس با هر کدام از وادی‌ها مسیری جدید برای من روشن نمودند و امید را در درون من ایجاد کردند. در این وادی، جناب مهندس می‌فرمایند: «هر صفتی که در گذشته وجود داشته است را می‌توان تغییر داد»، اما در وهله‌ی اول بسیار مهم است که در صراط مستقیم قرار گرفته باشیم و حس در حال تزکیه و پالایش باشد.

در مسیر کنگره ۶۰، با داشتن ۱۴ وادی و آموزش‌های آن و فرمان‌برداری من، در ابتدا حس پالایش می‌شود و ذره‌ذره صفت‌های منفی به سمت مثبت تغییر می‌کنند؛ نه اینکه یک‌شبه تغییر کنند، بلکه لازمه‌ی آن زمان است. هر زمان که ما این جهان را ترک می‌کنیم و وارد جهان دیگری می‌شویم، تنها چیزی که می‌توانیم با خود همراه داشته باشیم «صفات» ما هستند و اعتیاد یکی از صفت‌هایی است که یک فرد مصرف‌کننده دارد.

آقای مهندس دانشمند قرن هستند و مهم‌ترین کشف ایشان درمان اعتیاد بوده است. من توانسته‌ام اعتیادم را در کنگره ۶۰ درمان کنم و این صفت را تغییر بدهم؛ زیرا اگر قرار بود با اعتیاد وارد جهان دیگری شوم، با عدم دسترسی به مواد و سیگار دچار خماری می‌شدم، چراکه در آن جهان در قالب فیزیک نخواهیم بود و این یعنی قرار بود تا ابد در رنج بمانیم. این تغییری که در درون من رخ داده است و این صفت که توانسته‌ام آن را تغییر دهم و اکنون نه سیگار مصرف می‌کنم و نه اعتیاد به مواد دارم، ابتدا شکر خداوند را به‌جا می‌آورم و سپس از آقای مهندس سپاسگزارم که این بستر را برای ما فراهم کردند. همچنین از خانم هورای عزیزم که با صبوری و عشق به من آموزش دادند، قدردانی می‌کنم تا منِ ندا امروز بتوانم در این جایگاه خدمت کنم.

از اینکه به صحبت‌های من گوش دادید، ممنونم.

گردآورنده و تایپ: مسافر مریم – نمایندگی شقایق قشم
بازبینی و ارسال: همسفر سولماز

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .