English Version
This Site Is Available In English

تزکیه و پالایش آسان نیست

تزکیه و پالایش آسان نیست

آقای مهندس در سی‌دی نقاش درباره انسان و کسب آگاهی و دانش توسط انسان صحبت می‌کنند. ایشان می‌گویند ما فقط ۵٪ از جهان فیزیکی را می‌شناسیم و در مورد جهان ماورا اطلاعاتی نداریم. و اینکه خدا انسان و (تمام حیوانات و گیاهان و درختان) را از خاک خلق کرده و جان (روح و نفس) را از شعله آتش و نار آفریده است. نکته مهم این است که ما در مورد کالبد انسان و خود انسان نقاش ماهر نیستیم زیرا نقاش ماهر خداوند است و آنچه بر عهده ما است آراستگی ظاهر و باطن است که به عهده ما است، یعنی ما تکمیل کننده نقاشی هستیم. و نیز گفتند جایگاه انسان برای خداوند جایگاه والا و با ارزشی است که در مورد حیوانات و گیاهان اینگونه نیست، زیرا انسان خالق است؛ خالق هواپیما، واکسن، خانه، لباس و ... .

پیامبران و ادیان برای حرکت درست انسان آمده‌اند نه برای اینکه فقط خدا را ستایش کنیم، و آراستگی باطنی که گفته شده یعنی دروغ نگوییم، فساد نکنیم، غیبت نکنیم و ....، و آراستگی ظاهر یعنی اضافه وزن نداشته باشیم، سیگار نکشیم، به‌موقع خوابیدن و بیدار شدن و اطلاعات و دانش زندگی و ..... داشتن است. و وظیفه انسان‌هایی از قبیل مربی و راهنما و معلم هم آگاهی دادن به انسان‌ها است. در قدیم می‌گفتند روح و روان و معنویات از جسم مهمتر است اما جسم هم مهم و با ارزش است و باید از جسم نیز خوب نگهداری کنیم و متعادل باشد، زیرا در غیر اینصورت خودمان صدمه می‌بینیم. حلقه‌های حیات که شامل کودکی، جوانی، ... و این جهان و جهان‌های بعدی است، که این جهان‌ها داخل یکدیگر هستند و برای شناخت باید آنها را بشکافیم، که البته قابل باور نیست و عظمت بزرگی دارد.

اگر قابل باور بود حیات زود به پایان می‌رسید، کار سخت است چون تزکیه و پالایش آسان نیست، زیرا نیروهای منفی و مثبت وجود دارد. انسان وقتی خلق شد بر سر دو راهی قرار گرفت، که راه منفی ظاهرش جذاب و آسان بود بر خلاف صراط مستقیم که اینگونه نیست. انسان موجودی عزیز است و اگر بدی می‌کند بخاطر جهلش است، کسی که وارد راه اشتباه می‌شود محال است دست از آن بردارد زیرا ظاهرا به نفعش است هرچند که در آخر به ضررش تمام می‌شود. آگاهی به آرامی صورت می‌گیرد مانند متد DST و ایشان فرمودند آیا به خواب‌هایی که می‌بینید فکر می‌کنید و آنها را بررسی می‌کنید، یا اطرافیان و روابط خودتان را بررسی می‌کنید. اینکه راهنما را چگونه می‌بینید یا رهجو را، اگر فکر کنید به جواب خواهید رسید و اینکه خود شخص بخواهد درمان و هدایت شود مهم است. دین پلیسی است که احتیاج به مامور ندارد و در درون ما وجدان است.

در مورد حیات هم به همین شکل است؛ اگر ما دوست داشته باشیم آگاه می‌شویم. انسان با حرکت عاقلانه نه حسابگرانه یاد می‌گیرد. افرادی که پول و سرمایه زیادی دارند و کمک نمی‌کنند حسابگرانه رفتار می‌کنند. بعضی افراد گیرنده خوبی هستند و بعضی دیگر از کمک به بقیه لذت می‌برند، البته باید دقت کرد که در شرایط مناسب باشید و کمک کنید. با هر کمکی که می‌کنید شما پیشرفت می‌کنید و بدانید که هر حرکت معنوی بار مادی با خودش دارد. شما هنگامی که عاقلانه حرکت می‌کنید به مطالبی پی می‌برید که از بیرون بشما القا شده است. حرکت کنگره ۶۰ نیز عاقلانه است زیرا هر کسی که وارد می‌شود رایگان پذیرش و درمان می‌شود. اینکه چی میگیم مهم نیست؛ اینکه چگونه عمل می‌کنیم مهم است و وقتی حرکت درست باشد سیستم عمل صحیح را جلوی ما قرار می‌دهد و آن موقع می‌دانیم که چه کار باید بکنیم و کدام کار را اول انجام دهیم. راهنما رهجو را به کارهای نیک راهنمایی می‌کند و اوست که باید تفکر کند و درس آن را بیابد و حرکت را ادامه دهد تا به نتیجه برسد و آن زمان است که صعود می‌کند و تشویق می‌شود.

خلاصه سی‌دی نقاش
نویسنده و رابط‌خبری: همسفر گلاره رهجوی راهنما همسفر زینب (لژیون تغذیه سالم ۲)
ویرایش و ارسال: همسفر آتوسا رهجوی راهنما همسفر زینب (لژیون دوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی ابوریحان تهران

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .