English Version
This Site Is Available In English

وادی دهم منشأ عظیمی از امیدواری است

وادی دهم منشأ عظیمی از امیدواری است

سلام دوستان مریم هستم یک همسفر.

وادی دهم به من می‌آموزد که انسان می‌تواند هر صفت بدی را به خوبی تبدیل کند و حتی صفات خوب را هم اگر مراقب نباشد از دست بدهد. کسانی که با امید به خدا و در مسیر رحمت او حرکت می‌کنند، به پیشرفت می‌رسند؛ اما افرادی که فقط به دنبال خوش‌گذرانی هستند، چیزی به دست نمی‌آورند.

ما حتی اگر در بدترین شرایط یا دارای بدترین صفات باشیم، می‌توانیم تغییر کنیم و این کاملاً به تلاش و اراده خودمان بستگی دارد؛ چون پایان هر نقطه، آغاز راهی تازه است. برای رسیدن به آرامش، باید با مشکلات روبه‌رو شویم و از آنها عبور کنیم.

زندگی نیاز به تفکر و به‌ کارگیری پندار نیک، گفتار نیک و کردار نیک دارد. من وقتی وارد کنگره۶۰ شدم، در ابتدا درک درستی از آموزش‌ها نداشتم؛ اما کم‌کم فهمیدم که فقط نوشتن سی‌دی‌ها کافی نیست و باید به آموزه‌ها عمل کرد.

این وادی از ما می‌خواهد ایمان، عمل، حس، عقل، عشق و تفکر سالم داشته باشیم تا بتوانیم زندگی آرام و بدون دردسری بسازیم. مهم این است که این موارد را عملی کنیم. اینجاست که می‌فهمیم صفت گذشته در انسان صادق نیست، چون انسان جاری و در حال تغییر است. سپاس از مهندس دژاکام که این بستر را برای درمان مصرف‌کنندگان فراهم کردند.

سلام دوستان مژگان هستم یک همسفر

وادی دهم به من آموخت که صفت گذشته در انسان صادق نیست، چون انسان موجودی جاری است. صفات چه خوب و چه بد، در طول زمان تغییر می‌کنند. اگر در بالاترین نقطه بهشت باشیم و صفات نیک ما به صفات زشت تبدیل شوند، از بهشت به جهنم سقوط خواهیم کرد؛ چون انسان همواره در حال حرکت و تغییر است. برعکس، اگر در پایین‌ترین نقطه و تاریک‌ترین جایگاه قرار داشته باشیم، باز هم می‌توانیم با تغییر صفات و رفتار، مسیر صعود را طی کنیم.

در طبیعت نیز این جریان و تغییر را می‌بینیم؛ شب و روز، تاریکی و روشنایی، فصل‌ها. همه‌ این‌ها به ما می‌آموزند که هیچ وضعیتی ثابت نیست و می‌توان با آموزش‌های درست و سالم، صفات ضد‌ارزش را کنار گذاشت و صفات پسندیده را جایگزین کرد. وادی دهم به ما هشدار می‌دهد که اگر به درجه بالایی رسیدیم، مغرور نشویم؛ زیرا امکان سقوط دوباره وجود دارد.

اگر انسان در تاریک‌ترین نقطه هستی باشد، با اراده و خواسته خود می‌تواند مورد رحمت الهی قرار گیرد و آرام‌آرام از جهنم درونش خارج شود. هیچ‌کس حق ندارد بگوید «از من گذشته، در منجلاب فرو رفته‌ام و راه نجاتی ندارم.» راه نجات همیشه هست؛ چون همه چیز در هستی در حال جریان و تغییر است.

جهان هستی از چهار عنصر ضد و مخالف تشکیل شده: آب، باد، خاک و آتش؛ اما نور، صوت و حس نیز وجود دارند. خداوند نور آسمان‌ها و زمین است. اگر صوت نبود، همه‌چیز را سکوت احاطه می‌کرد. انسان با دل سپردن به کلام نیکو می‌تواند صفات ناپسند خود را تغییر دهد و به صلح و آرامش برسد. حس نیز مانند هدیه‌ای الهی است؛ وقتی خوب کار کند، انسان به آرامش، شادی و شعفی وصف ناپذیر دست می‌یابد.

سلام دوستان سمیرا هستم یک همسفر

وادی دهم به ما می‌گوید: «صفت گذشته در انسان صادق نیست، چون جاری است.»
هر کدام از وادی‌ها تفکر و تعقل من را تغییر می‌دهند و این وادی نوعی امید و امیدواری در من زنده می‌کند. هر کدام از وادی‌ها می‌تواند یک کلید و یک راه‌حل برای مشکلات من باشد.

وادی دهم منبع و منشأ عظیمی از امید و امیدواری را در من پدیدار می‌کند؛ زیرا در مورد هر صفتی که در گذشته داشته‌ام، اگر تلاش کنم و آنچه را آموخته‌ام و می‌آموزم به کار بگیرم، در نتیجه ثابت خواهم کرد که صفت گذشته در من وجود ندارد.

در فهم و درک من از این وادی به سه جمله اشاره می‌کنم: صفت ناسپاس بودن در من صادق نیست؛ چون آموزش‌هایی که دیده‌ام باعث تغییر در من شده است.صفت مصرف کننده بودن در مسافرِ من صادق نیست؛ چون متد DST و درمان کنگره۶۰، همراه با تلاش مسافرم، باعث درمان او گردیده است. صفت بی‌نظمی در من صادق نیست؛ چون در پی هم روان شده‌ایم تا بدانیم آنچه را که نمی‌دانیم.

رابط خبری: راهنما همسفر اعظم (لژیون چهارم)
ارسال: راهنمای ویلیام‌ همسفر آرزو دبیر سایت
ویرایش: راهنمای تازه واردین همسفر لیلا  نگهبان سایت همسفران نمایندگی محمدی‌پور قم

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .