نهمین جلسه از دوره بیستم کارگاه های آموزشی عمومی کنگره ۶۰ نمایندگی کاشمر روز پنج شنبه به استادی مسافر عباس، نگهبانی مسافر احمد و دبیری مسافر جواد با دستور جلسه « رابطه یادگیری و معرکه گیری» در تاریخ 6 آذر ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۶ آغاز به کار کرد.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان عباس هستم یک مسافر.
در ابتدا از نگهبان جلسه و همچنین از راهنمای خوبم که اجازه دادند در این جایگاه بنشینم تشکر میکنم. قبل از این که وارد کنگره شوم، مصرف مواد مخدر من را به انزوا کشانده بود و در هیچ جمعی شرکت نمی کردم و همیشه از مکان های شلوغ گریزان بودم ولی امروز به لطف آموزش های کنگره خیلی راحت می توانم برای دیگران صحبت کنم. در گذشته فکر میکردم فقط مصرف مواد مخدر می تواند من را نشئه کند ولی الان متوجه شدم که مصرف مواد فقط باعث فرار من از واقعیت و عدم مسئولیت پذیری شده بود. امروز متوجه شدم که نشئگی واقعی چیست و چگونه اتفاق می افتد؟ این را مدیون سیستم کنگره هستم که به روش DST باعث شد، سیستم شبه افیونی درونی جسم من شروع به کار نماید و همیشه حال من خوب باشد.
در مورد دستور جلسه، رابطه یادگیری و معرکه گیری باید بگویم که اولین اصل در یادگیری این است که بپذیرم، چیزی نمیدانم. آن وقت است که میتوانم یاد بگیرم. کسانی که در لژیون معرکه گیری می کردند و کنگره را باور نداشتند خیلی زود از مسیر درمان خارج شدند و دیگر در جمع ما حضور ندارند. افرادی در کنگره 60 به درمان می رسند که ظرف وجودی آن ها برای دریافت آموزش ها خالی باشد.

زمانی که در تاریکی ها بودم به خاطر نداشتن مکان مصرف مجبور بودم در ماشین این کار را انجام دهم، وقتی به خانه بر می گشتم از چهره و رفتارم مشخص بود که درحالت طبیعی نیستم و با اعتراض همسرم روبرو می شدم ولی بجای این که مسئولیت رفتارم را قبول کنم بلافاصله وارد معرکه گیری می شدم و کارهای خودم را توجیه می کردم تا از ماجرا فرار کنم. معرکه گیری های زیادی در زندگی من اتفاق افتاده است که در نهایت باعث شده بیشتر در تاریکی فرو بروم.
وقتی راهنما پیشنهادی به من می دهد باید بدانم که در تمام زمینه ها اطلاعاتش از من بیشتر است و باید فرمان بردار باشم زیرا منیت نمی گذارد من آموزش پذیر باشم، یادگیری یعنی قادر باشیم از مثلث دانایی: تجربه، تفکر و آموزش به خوبی استفاده کنیم وقتی این سه مولفه را همراه داشته باشیم به مرور به تعادل می رسیم. و یاد می گیریم که چگونه از معرکه گیری فاصله بگیریم.
یاد گیری و معرکه گیری در یک نقطه باهم جمع نمی شوند کسی که در مسیر یاد گیری قرار دارد سعی می کند مشکلاتش را اصلاح کند و خودش را تغییر دهد اما فردی که درگیر معرکه گیری است، همیشه دیگران را مقصر می داند.
درمان مواد مخدر در کنگره 60 باید طبق روش دی اس تی انجام گیرد و تمام پروتکل هایی که راهنما می دهد را باید طبق برنامه انجام دهیم تا به درمان واقعی برسیم.
از همه شما که سکوت کردید و به صحبت های من گوش دادید تشکر می کنم.
عکاس: مسافر امیر عباس لژیون یکم
تایپ: مسافر محمد لژیون پنجم
ویراستار: مسافر حسین لژیون یکم
ارسال خبر: مسافر علی لژیون یکم
مرزبان کشیک: مسافر احمد
- تعداد بازدید از این مطلب :
101