English Version
This Site Is Available In English

نظم و احترام

نظم و احترام

بنام قدر مطلق
جناب مهندس فرمودند که طبق ۵۰ کنفرانس جهانی برگزارشده، از ایشان برای حضور در ۱۰ کنفرانس دعوت به عمل آمده است. یکی از این دعوت‌ها مربوط به آمریکا برای موضوع درمان اعتیاد در اورلاندو و دیگری مربوط به D.SAP در بارسلون اسپانیا است. طبق تحقیقات نهایی مشخص شده است که در سیستم D.SAP، ریزمغزهایی وجود دارد که برای انسان بسیار مفید و سازنده است و این موضوع بسیار مورد توجه و پسند ایشان قرار گرفته است.
ما انسان‌ها برای داشتن زندگی آرام و صلح‌آمیز، نیازمند نظم و احترام هستیم. من تعیین می‌کنم که دیگران با من چه نوع رفتار و کرداری داشته باشند؛ زیرا احترام، امری متقابل است. آقایان و خانم‌ها نیز باید در مکالمات و واژگان خود آداب لازم را رعایت کنند. استفاده از کلماتی مانند جانم یا قربانت شوم بین افرادی که نسبت خانوادگی ندارند مناسب نیست. همچنین عباراتی مانند نوکرم یا مخلصم دیگر در فرهنگ امروز ما جایگاهی ندارد.
مکالمات و نوع صحبت ما با خانواده، دوستان صمیمی، محیط کار، و کنگره باید تفکیک‌شده و متناسب باشد. تشخیص این موضوع نیز بر عهده‌ی خود ماست. هنگام صحبت‌کردن در لژیون، کارگاه، خانه، یا هنگام ورود به اتاق همسر یا فرزند، باید ابتدا اجازه بگیریم و در صورت اجازه وارد شویم یا صحبت کنیم.
چک‌کردن موبایل همسر مراقبت از زندگی نیست؛ بلکه بی‌اعتمادی است. چک‌کردن تلفن همراه فرزند نیز تربیت محسوب نمی‌شود؛ بلکه تجسس است.
نظم و احترام در کنگره مثال‌زدنی است. در تمام شعب کشور، کارگاه‌ها رأس ساعت ۵ برگزار می‌شود، مگر با اجازهٔ دیده‌بانان وقت و بنیان کنگره. در سفر اول، برای رهایی از مواد، فرم عکس‌دار و ۴۰ سی‌دی الزامی است.
در پایان، نکته ارزشمندی ایشان فرمودند: به دلیل سبک زندگی سالم افراد کنگره ۶۰ — از جمله زندگی بدون مواد و سیگار، تغذیه سالم، و حرکت در مسیر ارزش‌ها — معمولاً ۱۵ تا ۲۰ سال بیشتر از افراد عادی جامعه عمر می‌کنند. و این چیزی جز نتیجهٔ نظم، انضباط و احترام نیست.
به امید آن‌که بتوانیم نظم، انضباط و احترام را در زندگی روزمرهٔ خود رعایت و کاربردی کنیم

به قلم: مسافر عباس لژیون 23
تایپ: مسافر رسول
تنظیم: مسافر سعید لژیون 23
تهیه‌شده در سایت مسافران کاسپین

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .