English Version
This Site Is Available In English

جهان خواب یک واقعیت است

جهان خواب یک واقعیت است

ما به این حیات قدم گذاشته‌ایم تا به مراکزی از اطلاعات و آگاهی برسیم؛ زیرا در هر حلقه از حیات ادامه زندگی وجود دارد و ما در جهان‌های متعدد زندگی می‌کنیم. برخی از افراد می‌گویند: زندگی همین الآن است و بعدی وجود ندارد؛ درواقع ما می‌میریم و همه‌چیز تمام می‌شود.

این تفکرات از عدم آگاهی و اطلاعات آن‌ها سرچشمه می‌گیرد. هر کدام از ما انسان‌ها در این کره خاکی مشکلات و گرفتاری‌های فراوانی همچون مشکلات اقتصادی، عاطفی و عاشقی داریم؛ اما از مسائل پشت پرده اطلاع نداریم.

ما در سه جهان زندگی می‌کنیم که عبارتند از: ۱_جهان فیزیکی (روزمره) ۲_جهان ذهنی که در زمان بیکاری وارد آن می‌شویم و دائماً به مسائل مختلف فکر می‌کنیم. ۳_جهان خواب که یک واقعیت و حقیقت است. ما شب‌ها در هنگام خواب وارد آن دنیا می‌‌شویم و صبح به جهان فیزیکی باز می‌گردیم؛ درواقع حلقه‌های دیگری وجود دارد و زندگی پایانی ندارد.

هر مسافری که سفرش را تمام می‌کند، مسافر دیگری سفرش را آغاز می‌کند؛ پس ما اینجا باید بدانیم آیا زندگی همانند هتل است که یک شب در آن هستیم یا مثل خانه است که دائماً در آن زندگی می‌کنیم؟درحقیقت  تا جهان وجود دارد، ما هم هستیم‌. زمانی‌ که وارد مرحله انسانی می‌شویم، تزکیه را از خود شروع می‌کنیم؛ زیرا انسان باید خودش را پالایش کند تا از زندگی بهتری برخوردار شود و از بندهای بسیاری رها شود.

تمام انبیاء الهی یک موضوع را بیان می‌کنند. آن‌ها فقط نمی‌گویند که خدا را عبادت کنید، بلکه دستوراتی می‌دهند که ما بهتر زندگی کنیم. آن‌ها می‌گویند: دروغ نگویید، مسخره نکنید، طعنه نزنید و غیره. اگر تمام ۱۴ وادی از کتاب عشق، چهارده وادی برای رسیدن به خود را نگاه کنیم، متوجه می‌شویم که تمام این مطالب برگرفته از آیات قرآن و کلام خداوند است.

انسان باید ذره‌ذره پالایش شود تا تبدیل به آتش بدون دود یعنی نور شود. به عبارت دیگر انسان باید به قدرت تشخیص برسد‌ تا بتواند انسان‌ها را بشناسد و بداند چگونه با آن‌ها برخورد کند؛ همچنین به مرحله‌ای برسد که بتواند خوب را از بد تشخیص دهد.

در حال حاضر ما با نوشتن فایل‌های صوتی آموزش‌های زیادی را دریافت می‌کنیم و هر هفته یک کتاب می‌خوانیم. ما باید به گذشته خود یعنی چندین سال پیش نگاه کنیم تا بدانیم چه تغییراتی کرده‌ایم و با دیدن تغییرات مثبت خود برای آن‌ها ارزش قائل باشیم.

ما باید بدانیم چه قدم‌هایی برای تزکیه و پالایش خود برداشته‌ایم؛ درحالی‌که این قدم‌ها بسیار حائز اهمیت است. مسائل را جدی بگیریم و برای تزکیه و پالایش بهتر تلاش بیشتری داشته باشیم.

منبع: سی‌دی «پیام‌آور» از آقای مهندس حسین دژاکام
نویسنده: همسفر نسرین رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون چهارم)
رابط خبری: همسفر حکیمه رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون چهارم)
عکاس: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر راضیه (لژیون سوم)
ارسال: همسفر مژگان رهجوی راهنما همسفر راضیه (لژیون سوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی جواد گلپایگان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .