راهنمای تازهواردین همسفر معصومه در برداشت از سیدی «شتر» بیان کردند:
مطلبی که در این فایل صوتی مطرح شد این بود که جسم را بشناسیم، تلاش کنیم تا آنچه نمیدانیم را بدانیم؛ زمانیکه قصد داریم در زندگی به آرامش و آسایش برسیم تا نواقص و مشکلات خود را برطرف کنیم باید به درجه خودشناسی برسیم، کسی که میخواهد به دیگران کمک کند؛ باید نخست خودش را بشناسد.
در کتاب آسمانی یکسری قوانین به انسان داده شده که با رعایت این قوانین به آرامش الهی نزدیک میشویم، در صورتی که از قوانین الهی سرپیچی کنیم ذرهذره وارد تاریکیها میشویم.

در این سیدی به عظمت خلقت پی بردیم که شتر چگونه خلق شده و چه ویژگیهای منحصر فردی دارد این حیوان قادر است که 20 روز تشنگی را تحمل کند و در زمان دسترسی به آب 114 لیتر مینوشد، گلبولهای قرمز خونش به شکل بیضی است این ویژگیها نمادی از بخشش و رحمت الهی است. شتر تنها یک حیوان نیست؛ بلکه نمادی از حکمت الهی و نشانهای برای اندیشیدن به رازهای خلقت است.
بنابراین در تمام چالشها و پستی و بلندیهای زندگی با اجرایی کردن قوانین الهی، میتوان به درجه علیّین رسید.
منبع: سیدی شتر (آقای مهندس)
عکس: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون پنجم)
رابط خبری: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون پنجم)
ویرایش: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر زهره (لژیون دوم) دبیر سایت
ارسال: همسفر اکرم رهجوی راهنما همسفر زهره (لژیون دوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی زالپارس مشهد
- تعداد بازدید از این مطلب :
92