English Version
This Site Is Available In English

یک زبان مشترک به نام سی دی داریم که مثل زمان مشترک یک کشور می‌ماند

یک زبان مشترک به نام سی دی داریم که مثل زمان مشترک یک کشور می‌ماند

چهاردهمین جلسه از دوره چهل‌‌ و هفتم جلسات آموزشی‌ عمومی کنگره ۶۰ نمایندگی خمین با استادی راهنما مسافر مرتضی نگهبانی مسافر حمید و دبیری مسافر اسماعیل با دستور جلسه "نقش سی‌دی‌ها در آموزش" در روز پنج‌شنبه ۲۹ آبان‌ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۷ شروع به کار نمود.

سلام دوستان مرتضی هستم یک مسافر؛
خداوند را سپاسگزارم که یک بار دیگر فرصت داد در این جایگاه بنشینم و خدمت کنم، خوشحالم که امروز دیداری تازه شد و از نگهبان عزیز و حسین آقای عزیز مسئول اوتی سپاسگزارم که این فرصت را برای من فراهم کردند.
دستور جلسه امروز: نقش سی دی و نوشتن آن در آموزش. در مورد دستور جلسه من یادم می‌آید وقتی وارد کنگره شدم مشکلات بسیار بسیار زیادی داشتم، علاوه بر آن حال بد که هیچ تصمیم درستی نمی‌توانستم بگیرم، مشکلات خیلی به من فشار می‌آوردند و از همان هفته اول و دوم وقتی شروع به سی دی نوشتن کردم، گوش کردن و نوشتن سی‌دی‌ها باعث شد من مشکلاتم راحل کنم یعنی هر روزی اگر با یک مشکل برخورد می‌کردم همان روز در همان سی دی که من گوش می‌کردم به وضوح به من می‌گفت که  مشکل من چی هست و چه کار باید بکنم برای حل مشکل و راه حل مشکل را جلوی پای من می‌گذاشت.وقتی هم به بچه‌ها می‌گفتم همه بچه‌ها به همین صورت بودند. نمی‌دانم چه چیزی هست، مهندس در این سی‌دی‌ها انقدر قشنگ همه چیز را توضیح می‌دهد که مشکلات ما یکی یکی حل می‌شود. اگر بخواهیم یک ذره واضح‌تر توضیح بدهم ما در مشاوره‌هایمان می‌گوییم کلاً شما ۱۰ ماه از داروی اوتی مصرف کنید و پله پله این دارو کم می‌شود تا به درمان برسید ولی آخر این کار به این می‌رسیم که ۵ درصد از کار برای دارو و کم کردن پله است و ۹۵ درصد بقیه جهان‌بینی ما است، جهان بینی از همین سی‌دی‌ها شکل می‌گیرد و اگر ما از درمان صحبت می‌کنیم باید جهان بینی هم درست بشود در غیر این صورت این درمان نیست ترک است. مثلاً اگر فقط ما بیاییم اینجا و جسممان را درست کنیم و جهان‌بینی‌مان را درست نکنیم و به سی دی‌ها گوش ندهیم و سی‌دی ننویسیم ما فقط مواد را ترک کرده‌ایم و این ترک همه جا انجام می‌شود. با تجربه‌ای که من دارم اگر مسافران طوری که آقای مهندس می‌خواهد سفر کنند هیچ برگشتی وجود ندارد و همه کسانی که برگشت می‌خورند کسانی هستند که یا سی دی نمی‌نویسند یا اگر می‌نویسند حواسشان به سی‌دی‌هایشان نیست سی دی نوشتن باعث می‌شود تا درمان شکل بگیرد و زبان ما کنگره‌ای‌ها است.
تعداد ۱۴۰ شعبه در کل کشور وجود دارد و هر کدام از این شعبه‌ها که شما حضور پیدا کنید انگار خانه خود شما است و انگار همه را می‌شناسی و یک عمر با آنها زندگی کرده‌اید و این به خاطر همین سی‌دی‌ها است برای اینکه ما همه یک حرف را گوش می‌دهیم و یک زبان مشترک به نام سی دی داریم که مثل زمان مشترک یک کشور می‌ماند. ما اگر بخواهیم از آموزش صحبت بکنیم اصل آموزش همین سی دی نوشتن است و یک سلسله مراتبی در کنگره است که اول راهنما بعد ایجنت بعد اسیستانت همینطور بالا می‌رود تا به آقای مهندس برسد. به نظر من اگر مهندس صحبتی می‌کند و بخواهد این صحبت رانفر به نفر همینطور به نفر بعدی انتقال بدهد خیلی از کلمات گم می‌شوند و اصل صحبت‌های مهندس به دست من مسافر نمی‌رسد و خدا را شکر که سی‌دی‌ها را مستقیم از خود  آقای مهندس مستقیم می‌شنویم و آموزش می‌گیریم که این هم نقش آموزش است. تجربه‌ای که من از شال گرفتنم می‌توانم بگویم شاید قبول شدن در امتحان راهنمایی برای گرفتن شال خیلی هم سخت نیست اگر ما گوش به فرمان باشیم و همه سی‌دی‌هایمان را نوشته باشیم چون همه سوال‌های که مطرح می‌شود در سی‌دی‌های آقای مهندس هستند و مهندس بارها و بارها این‌ها را تکرار کرده است و چه چیزی بالاتر از این که ما از این آموزش استفاده می‌کنیم ممنونم که به صحبت‌های من گوش کردید.

تایپ مطلب: مسافر میلاد
ویرایش مطلب: مسافر حمید
عکاس: مسافر میلاد
تنظیم عکس‌ها: راهنما مسافر حجت

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .