English Version
This Site Is Available In English

آموزش‌های کنگره واقعاً علم زندگی هست

آموزش‌های کنگره واقعاً علم زندگی هست

جلسه یازدهم از دوره چهلم سری کارگاه‌های آموزشی، خصوصی مسافران کنگره۶۰ نمایندگی ملاصدرا با استادی مسافر عباس، نگهبانی مسافر سعید و دبیری مسافر حسین با دستور جلسه "رابطه یادگیری و معرکه‌گیری" در روز یک‌‌شنبه دوم آذر‌ماه۱۴۰۴ ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار نمود.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان عباس هستم، یک مسافر
خداوند را به‌خاطر نعمت کنگره شاکر و سپاسگزارم. از‌ آقای مهندس، ایجنت محترم و تمام خدمتگزاران شعبه ملاصدرا نیز تشکر می‌کنم.در رابطه با دستور جلسه اکثر ما مصرف‌کنندگان که دچار بیماری اعتیاد شدیم در درمان، راه‌های مختلفی را امتحان کردیم؛ ولی به نتیجه نرسیدیم. با ورود به کنگره و دیدن قوانین کنگره یک معرکه‌گیری در من به وجود آمد که چرا این قدر نظم، چرا دلنوشته، چرا ورزش و هزاران چرای دیگر و این کشمکش در من به وجود آمد. اگر به آنها بها بدهیم از فکرمان به عمل درمی‌آیند و باعث می‌شوند روزبه‌روز به جای رسیدن به مقصد بیشتر به حاشیه برویم و از هدف دور شویم. اگر من چیزی بلدم و تخصصی دارم باید بیرون در بگذارم و رها کنم و وارد کنگره بشوم، چراکه بیشتر کسانی که از کنگره ترد شده‌اند، همیشه همین مسئله معرکه‌گیری دلیل و علت آن بوده‌است پس همواره باید به‌دنبال یادگیری باشیم.

آموزش‌های کنگره واقعاً علم زندگی هست و ما باید خودمان را به این علوم و خدمت کردن بسپاریم.‌ انشالله یادگیری و حرکت در صراط مستقیم را سرمنشأ کارها قرار بدهیم و فقط فکر رهایی و درمان باشیم و در این مسیر همواره مواظب راه‌های انحرافی، نیز باشیم.  باید روزبه‌روز با کسب دانایی، ظرفیت خود را بالا ببریم تا به حال خوب و آرامش برسیم.
«از این‌که به صحبت‌های من توجه کردید از همه شما متشکرم.»

تایپ: مسافر فرزاد(لژیون چهارم)
ویرایش متن: مسافر محمود(نگهبان سایت)
عکس: مسافر حبیب(لژیون چهارم)
ارسال: سایت نمایندگی ملاصدرا

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .