English Version
This Site Is Available In English

یادگیری؛ شرط اصلی حرکت و درمان در کنگره

یادگیری؛ شرط اصلی حرکت و درمان در کنگره

جلسه دهم از دوره پنجم کارگاه‌های آموزشی عمومی کنگره۶۰ نمایندگی بندرعباس با استادی مسافر مرزبان رضا و نگهبانی مسافر حمید و دبیری مسافر ساسان  با دستور جلسه " رابطه یادگیری و معرکه گیری " در روز یکشنبه  دوم آذر ماه 1404 راس ساعت 17:00 آغاز  بکار کرد:


خلاصه سخنان استاد:
خدا را شاکرم که امروز توفیق این را داشتم تا امروز در جلسه حاضر باشم و آموزش ببینم؛ همان‌طور که جناب مهندس بارها اشاره کرده‌اند،  بسیاری از دستورجلسات بر پایه تجربیات دیرینه انسان شکل گرفته و این موضوع نیز از همین دسته است. معرکه‌گیری سابقاً در میدان‌ها و خیابان‌ها با نمایش‌های سطحی دیده می‌شد اما امروز در کنگره از منظر درمان مورد بررسی قرار می‌گیرد تا روشن شود انسان در مسیر آموزش چگونه ممکن است از مسیر اصلی خارج شود.
جناب مهندس یادگیری را مشروط به سه اصل می‌دانند؛ نخست این‌که انسان بپذیرد «نمی‌داند». دوم این‌که باور داشته باشد فردی وجود دارد که بیشتر می‌داند،  سوم این‌که در برابر دانایی آن فرد تسلیم باشد. اگر رهجو با این سه شرط وارد مسیر آموزشی شود دریافت‌ها ساده و نتیجه‌بخش می‌شود اما اگر بداند، ادعا کند یا مقاومت نشان دهد از آموزش بی‌بهره می‌ماند.


معرکه‌گیری معمولاً زمانی بروز می‌کند که انسان نمی‌خواهد آموزش بگیرد یا دچار فشار روانی و حسادت، کینه و منیت می‌شود. وقتی فردی پیشرفت می‌کند و من درجا می‌زنم، ممکن است به‌جای یادگیری و جبران، به نق‌زدن و ایجاد حاشیه پناه ببرم و این ویژگی اختصاص به درمان اعتیاد ندارد و در خانه، کار و روابط هم نمود دارد.
در تجربه ورود به کنگره نیز ابتدا چنین مقاومت‌هایی وجود داشت؛ باور نداشتم که این سیستم مؤثر باشد، تعداد الگوها کم بود و تصور نمی‌کردم این روش بتواند مرا به درمان برساند، اما با گذشت زمان فهمیدم دانشی که در کنگره ارائه می‌شود با تمام جاهایی که رفته بودم تفاوت دارد و همین تفاوت باعث ماندن و پذیرش شد.
یکی از مهم‌ترین عوامل تغییر، فرمان‌برداری از راهنما و اجرای دقیق آموزش‌ها بود، مقاومت در برابر نوشتن سی‌دی، اجرا نکردن قوانین، سهل‌انگاری در ساعات مصرف دارو و بی‌نظمی همگی از جنس معرکه‌گیری بود اما وقتی این‌ها کنار گذاشته شد و قوانین مو به مو اجرا شد، سفر به نتیجه رسید و داروی  OTنیز هنگامی اثر می‌کند که با ایمان و بدون حاشیه مصرف شود.


در نهایت روشن شد که سفر اول یک فرصت بی‌بدیل است و اگر درست انجام شود، سفر دوم سرشار از آرامش خواهد بود. آموزش‌های کنگره مربوط به تمام جنبه‌های زندگی است و هیچ‌جا مشابه آن یافت نمی‌شود. با احترام به راهنما، مرزبانی و قوانین، و با دوری از معرکه‌گیری، انسان می‌تواند دوباره ساخته شود و به حال خوش برسد و این تجربه‌ای است که اکنون با شکرگزاری هر روز آن را زندگی می‌کنم.

تایپ، ویراستاری و ارسال: مسافر سجاد رهجوی راهنما مسافر علیرضا
عکس: مسافر جواد رهجوی راهنما مسافر علیرضا
 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .